Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul Kadıköy Buluşması 10-11-2012 :)

Sponsorlu Bağlantılar

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
45 dakikadır bu konuyu okuyorum

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye

Hayal meyal değil gerçekte ne ise onu görsün diye geldik.Birde bu geldin gelmedin olayına benimde söyleyeceğim bişey var.Aracım uygun olmadığı için tam 5 vesayet değiştirerek karşıya çorludan gittim,kim için ? akşamada 22:30 sıraları anca evde olabildim kaçta buluşmadan ayrıldığımı bilenler bilir ;) hemde ilk buluşma yerinde olanda benim:d:.Neyse gelebilen arkadaşlara tekrar teşekkürler.Beni aklınızda felan hayal etmeyin buluşmalara gelin :D

imageshack.us/a/img593/8578/img20121110142633.jpg
Bu yöntem iyi olmuş :)

imageshack.us/a/img534/2627/20121110086.jpg
Bunda montajmı var ya Pınar ablanın bir göz kırmızı bir göz mavi :D

imageshack.us/a/img72/2954/20121110083.jpg
Kim o çaya şeker batıran :D

Çaya şeker bandırmıyorum önce eritiyorum sonra karıstırıyorum. :/

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
paradox07

paradox07

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Samsunspor
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bir aksilik olmazsa 15 tatilde istanbuldayım ama bu sefer avrupa yakasında bir buluşma ayarlayalım :D

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Metin MF

Metin MF

Üye
Benim anlamadığım da şu;gelmeyenlere neden geleceğine söz vermiş de gelmemiş gibi muamele ediyorsunuz abi? Bu konu ilk açıldığında ben o tarihte sakarya da olucam ve üzülerek gelemiyicem demiştim..

abi bir daha sakarya'ya gelirsen buluşalım olur mu :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
güven abının geldıgı okadar bellı ki
herkesi samsunspora çevırmıs :D
heyt be :ehe

fevzım ali bıde kızlar dısında dıgerlerını cok tanımıyorum :D
ama guzel bulusma olmus
alinın yanındakı arkadas bıde ardaya benzıyor
futbolcu ılk resımde olan

not olarak : fevzim yazdım bunu anladın sen:hih:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, Samsunspor ve vapur dumanı
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
yoksa siz halâ evdemisiniz :D Kadıköyden selamlar

Esra dan tirnak paça show :d:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, vapur dumanı, Nextman ve 1 kişi daha

cukuleaks

Üye
duman Vapuru reyize gelsin :D

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve vapur dumanı
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, Samsunspor ve vapur dumanı
jackalmami

jackalmami

Üye
Ve bir buluşmanın daha sonuna geldik :)
Benim için buluşma bu akşam sonuçlandı. Tabi daha devam ettirenleri de yok değil :D

Gece de dediğim gibi, benim için bulunmaz hint kumaşı gibiydi bu buluşma. Hayatımızdaki sinir, stresten uzaklaşarak kafalarımızı dağıttık resmen. Özellikle benim için çok faydalı olduğu perdelenemez. Hepinize tekrar teşekkürlerimi sunuyorum..

Forumda yakından tanıdığımız arkadaşlarımızla yüzyüze görüşmenin güzelliği şöyle dursun, yeni yeni tanıdığımız, en fazla 3-5 muhabbetimizin olduğu arkadaşlarımızı yakından tanıyıp, samimileşme aşamasına gelmek apayrı bir tad verdi hepimize. Buradaki herkes birer inci taneleriydi :) Herkese tavsiye ederim bu insanlarla tanışmalarını..

Dün akşam herkes buluşmadan tel tel döküldükten sonra, Esra abla, Güven abi ve ben kaldık. Tam ayrılacaktım ki, bu 2 melek gibi insanın ısrarları neticesinde geceyi onlarla geçirmeyi kabul ettim. Dendiği gibi çok güzel bi muhabbet olacağı garantiydi. Bunu kaçırmayı göze alamazdım. Onlar da beni kaçırmayı göze alamadılar :D

Ve başladık İstanbul gezisine :D
Güven abinin döner takıntısı, Esra ablanın da minibüsçüye vermek zorunda kaldığı ayar haricinde hiç bi sorunla karşılaşmadık çok şükür :D

Biraz sancılı da olsa, sonunda eve ulaştık. Ve başladı o beklenilen muhabbet.. Aman Allah'ım, yanaklarımız uyuştu :d: Hele o 6 yaşındaki velet yok mu.. Hem tatlı hem de hazır cevap, yok böyle bişey :ehe
Bu arada oynadığımız kelime üretme oyununda finale çıktığımı ve finalde gruplaşmanın ve sömürüye dayanamamın kurbanı olarak yenildiğimi vurgulamak istiyorum :smartass: :ehe

Sonuç olarak; buluşma içinde buluşma gerçekleştirerek, Güven abiminde dediği gibi geleni 1, gelemeyeni 2 kez pişman ettik :ehe

Bi tane daha; Güven abime buradan da kazasız belasız yolculuklar diliyorum :bye:

Birazdan bendeki resimleri atacağım :)

...

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, Samsunspor, vapur dumanı ve 3 diğerleri