:hih::hih:
Necmati Üye Konu Sahibi pelın_' Alıntı: şuna bak gelıp bı kenarda sus pus otursamıydım ya hıcc benlık dıyıl ama ıyı gelmem yaaa tmm Genişletmek için tıkla ... üfff şaka yav
pelın_' Alıntı: şuna bak gelıp bı kenarda sus pus otursamıydım ya hıcc benlık dıyıl ama ıyı gelmem yaaa tmm Genişletmek için tıkla ... üfff şaka yav
pelın_ Burak' Alıntı: yeni meslegın mı o ? Genişletmek için tıkla ... he sende yardım ve yataklık yapmalısın ama
Burak' Alıntı: yeni meslegın mı o ? Genişletmek için tıkla ... he sende yardım ve yataklık yapmalısın ama
pelın_ kim kavga edıyokı sımdı? ----------Eklendi @ 16:37:39 ---------- Yazıldı @ 16:37:11 ---------- Burak' Alıntı: kankamı soyucam he. Lafa bak seni polıse vermeden uzaklas Genişletmek için tıkla ... hıhı tlf kıran kızı bulamdın daha sen sus
kim kavga edıyokı sımdı? ----------Eklendi @ 16:37:39 ---------- Yazıldı @ 16:37:11 ---------- Burak' Alıntı: kankamı soyucam he. Lafa bak seni polıse vermeden uzaklas Genişletmek için tıkla ... hıhı tlf kıran kızı bulamdın daha sen sus
technoshark Üye Ah ben orada olucaktım, sizde yaptıklarımı videoya çekerdiniz sonra şöhret olurdum ))
Necmati Üye Konu Sahibi technoshark' Alıntı: Ah ben orada olucaktım, sizde yaptıklarımı videoya çekerdiniz sonra şöhret olurdum )) Genişletmek için tıkla ... Arkandaki Pelerin neydi diyom bende meğer Superman senmişsin
technoshark' Alıntı: Ah ben orada olucaktım, sizde yaptıklarımı videoya çekerdiniz sonra şöhret olurdum )) Genişletmek için tıkla ... Arkandaki Pelerin neydi diyom bende meğer Superman senmişsin
pelın_ Necmati' Alıntı: la bitti gitti hala tartışıyonuz Genişletmek için tıkla ... ya tartısmıyozkı konusuyoz nese ben kacar hadı ozamn zaten bulusmayada gelemıyoz malum kafa şışırıyoz hıhh
Necmati' Alıntı: la bitti gitti hala tartışıyonuz Genişletmek için tıkla ... ya tartısmıyozkı konusuyoz nese ben kacar hadı ozamn zaten bulusmayada gelemıyoz malum kafa şışırıyoz hıhh
technoshark Üye Necmati' Alıntı: Arkandaki Pelerin neydi diyom bende meğer Superman senmişsin Genişletmek için tıkla ... Çaktırma benim kim olduğumu, bir sen biliyorsun
Necmati' Alıntı: Arkandaki Pelerin neydi diyom bende meğer Superman senmişsin Genişletmek için tıkla ... Çaktırma benim kim olduğumu, bir sen biliyorsun
Necmati Üye Konu Sahibi technoshark' Alıntı: Çaktırma benim kim olduğumu, bir sen biliyorsun Genişletmek için tıkla ... tıp Burak' Alıntı: kısa bi not. Sazın ıcınde seytan yok. Genişletmek için tıkla ... yAV bırak şu antin kuntin lafları yav
technoshark' Alıntı: Çaktırma benim kim olduğumu, bir sen biliyorsun Genişletmek için tıkla ... tıp Burak' Alıntı: kısa bi not. Sazın ıcınde seytan yok. Genişletmek için tıkla ... yAV bırak şu antin kuntin lafları yav
Burak Üye minoo' Alıntı: Bulusma nerde olcak? Genişletmek için tıkla ... bu soru sorulunca dananın kuyrugu kopuyor ve gelmek ıstemeyenlerın ortak bahanesı oluyor yer mevzuu.
minoo' Alıntı: Bulusma nerde olcak? Genişletmek için tıkla ... bu soru sorulunca dananın kuyrugu kopuyor ve gelmek ıstemeyenlerın ortak bahanesı oluyor yer mevzuu.
Necmati Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: Bulusma nerde olcak? Genişletmek için tıkla ... Karsida olsun yeterki gelin
minoo Üye Sorduk sadece be Çok uzak olmasın ama. Ya Kadıköy olsun ya da Beşiktaş. Beşiktaş'a gidersek mekanı ben seçeyim mi? Yazın beni. Geliyorum ben.
Sorduk sadece be Çok uzak olmasın ama. Ya Kadıköy olsun ya da Beşiktaş. Beşiktaş'a gidersek mekanı ben seçeyim mi? Yazın beni. Geliyorum ben.