Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul Buluşması (Kadıköy Saat 12:00)

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

oo buluşmada anlatırım şimdı burda olmaz hadı baklım ıns guzel bı buluşma olur genkıde guzeldı buda guzel olur necmatı ve burak hep konussun ben hep guluyum falan:D

• Beğen
Tepkiler: Necmati ve technoshark

technoshark

technoshark

Üye
Ama @esra seyhan bu pazar için konuşuyordu ? olmadı bu pazar buluşuruz :) sonrasında 1 ekimdede buluşuruz :P

unutma pelin_ kesin anlatmalısın !

pelın_

tamam anlatırım esra sen nexzamn gelırsen bı haber et bız cemle ordayız tatlım :d

• Beğen
Tepkiler: technoshark

pelın_

tmam olurda necmatıye soralım once belkı bu buluşda tarıh degısıklıgıne gıder olmadı bız bulusuruz
aksam konuşalım bunu olurmu msn den

• Beğen
technoshark

technoshark

Üye
Bana ne zaman der iseniz uymasada elimden geldiğince uydurmaya çalışırım :) eğerki takip edemez isem banada haber verin ne oldu ne bitti gibisinden Pm atın bir zahmet :)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Bana ne zaman der iseniz uymasada elimden geldiğince uydurmaya çalışırım :) eğerki takip edemez isem banada haber verin ne oldu ne bitti gibisinden Pm atın bir zahmet :)
ararım ben senii.aloooo alooo derim :)

----------Eklendi @ 10:03:27 ---------- Yazıldı @ 10:02:56 ----------

tmam olurda necmatıye soralım once belkı bu buluşda tarıh degısıklıgıne gıder olmadı bız bulusuruz
tarihi pek değiştirecek gibi durmuyo :)))

• Beğen

pelın_

benıde ara ozamn:) nefes alsan yeter
bu arada bı necmatıye soralım gercekten şımdı onun konusunda kaçak bı buluşma yapmıs gıbı olmasın ayıp:)
ona uyar gercı ama dıger uyelere uyarmı bılmem bana her sekılde uyar sorun dıyıl

technoshark

technoshark

Üye
o zaman tamamdır ben daha konuyu takip etmiyorum :) necmatide gelir hafta sonu işi yoksa sorun olacağını tahmin etmiyorum :)

Alo Alo Alooo

technoshark

technoshark

Üye
Kontör bitmiş ya :( msj atamıyorum :( ne kadar kötü bir durum gerçekten,

ne mi giyeceksin, canın ne istiyorsa onu giy :D

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:))) pijamayla gelecem

• Beğen
technoshark

technoshark

Üye
Tamam Öyle gel bakalım :) bi zaten uykudan uyandıramadık seni :D

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
ya uyku demişken yatıyorum ben azcık..görüşürüz hadi sonra arayıp uyandırma beni :)

• Beğen
zaza

zaza

Üye
şu istanbul buluşmasına bir ben gidememdim :D askerlik tüm planlarımı bozuyor arkadaş ya :D necmi birgün seni rahatsız edecem ama tarih veremiyorum belki süpriz olurda askere gitmeden gelirim :D

Revengeful

Emekli Yönetici
şu istanbul buluşmasına bir ben gidememdim :D askerlik tüm planlarımı bozuyor arkadaş ya :D necmi birgün seni rahatsız edecem ama tarih veremiyorum belki süpriz olurda askere gitmeden gelirim :D
:hmmm

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
tamam kesin gelirim allah zarar ziyan vermezse :)))
:naughty:
Yook 1 ekim uygun bana :)

----------Eklendi @ 11:19:06 ---------- Yazıldı @ 11:18:27 ----------

Görürsem sölerim