Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekleştirilen Buluşmalarİstanbul Buluşması (Kadıköy Saat 12:00)
Sponsorlu Bağlantılar
pelın_
oo buluşmada anlatırım şimdı burda olmaz hadı baklım ıns guzel bı buluşma olur genkıde guzeldı buda guzel olur necmatı ve burak hep konussun ben hep guluyum falan
tmam olurda necmatıye soralım once belkı bu buluşda tarıh degısıklıgıne gıder olmadı bız bulusuruz
aksam konuşalım bunu olurmu msn den
technoshark
Üye
Bana ne zaman der iseniz uymasada elimden geldiğince uydurmaya çalışırım eğerki takip edemez isem banada haber verin ne oldu ne bitti gibisinden Pm atın bir zahmet
Bana ne zaman der iseniz uymasada elimden geldiğince uydurmaya çalışırım eğerki takip edemez isem banada haber verin ne oldu ne bitti gibisinden Pm atın bir zahmet
benıde ara ozamn nefes alsan yeter
bu arada bı necmatıye soralım gercekten şımdı onun konusunda kaçak bı buluşma yapmıs gıbı olmasın ayıp
ona uyar gercı ama dıger uyelere uyarmı bılmem bana her sekılde uyar sorun dıyıl
technoshark
Üye
o zaman tamamdır ben daha konuyu takip etmiyorum necmatide gelir hafta sonu işi yoksa sorun olacağını tahmin etmiyorum
Kontör bitmiş ya msj atamıyorum ne kadar kötü bir durum gerçekten,
ne mi giyeceksin, canın ne istiyorsa onu giy
vapur dumanı
Üye
)) pijamayla gelecem
technoshark
Üye
Tamam Öyle gel bakalım bi zaten uykudan uyandıramadık seni
vapur dumanı
Üye
ya uyku demişken yatıyorum ben azcık..görüşürüz hadi sonra arayıp uyandırma beni
zaza
Üye
şu istanbul buluşmasına bir ben gidememdim askerlik tüm planlarımı bozuyor arkadaş ya necmi birgün seni rahatsız edecem ama tarih veremiyorum belki süpriz olurda askere gitmeden gelirim
şu istanbul buluşmasına bir ben gidememdim askerlik tüm planlarımı bozuyor arkadaş ya necmi birgün seni rahatsız edecem ama tarih veremiyorum belki süpriz olurda askere gitmeden gelirim