Askerde olmezsek birgun ist. Kesin gelicem :)
Burak Üye zaza' Alıntı: Oyle kolay olsaydi ben istanbulda olurdum Genişletmek için tıkla ... atla gel otobuse yada ucaga
zaza' Alıntı: Oyle kolay olsaydi ben istanbulda olurdum Genişletmek için tıkla ... atla gel otobuse yada ucaga
pelın_ zaza' Alıntı: askerde olmezsek birgun ist. Kesin gelicem Genişletmek için tıkla ... gel gel herkesı alıyo ıst sorun dıyıll
zaza' Alıntı: askerde olmezsek birgun ist. Kesin gelicem Genişletmek için tıkla ... gel gel herkesı alıyo ıst sorun dıyıll
Burak Üye pelın_' Alıntı: gel gel herkesı alıyo ıst sorun dıyıll Genişletmek için tıkla ... istanbul herkesi alıyo falan ne bıcım konusmalar bunlar
pelın_' Alıntı: gel gel herkesı alıyo ıst sorun dıyıll Genişletmek için tıkla ... istanbul herkesi alıyo falan ne bıcım konusmalar bunlar
pelın_ burak' Alıntı: [sıze="2"] istanbul herkesi alıyo falan ne bıcım konusmalar bunlar :d[/sıze] Genişletmek için tıkla ... o biçim
burak' Alıntı: [sıze="2"] istanbul herkesi alıyo falan ne bıcım konusmalar bunlar :d[/sıze] Genişletmek için tıkla ... o biçim
pelın_ Burak' Alıntı: aaa terbiyesiz benim gibi terbiyeli bırıyle konusulcak laflar mı hı Genişletmek için tıkla ... haha şaa be ama istanbul işte onune gelen gelıyoo o bakımdann
Burak' Alıntı: aaa terbiyesiz benim gibi terbiyeli bırıyle konusulcak laflar mı hı Genişletmek için tıkla ... haha şaa be ama istanbul işte onune gelen gelıyoo o bakımdann
zaza Üye Bakariz ama soz vermiyorum supriz bir karar gelirse cok guzel olur uzaklasmak iyidir kacmak icin birebir
Bakariz ama soz vermiyorum supriz bir karar gelirse cok guzel olur uzaklasmak iyidir kacmak icin birebir
Necmati Üye Konu Sahibi Burak' Alıntı: kanka sen sinir ol. 'gelmiyorum' Genişletmek için tıkla ... Buluşmayı iptal ediyom
Necmati Üye Konu Sahibi Dafny' Alıntı: Pınar bana baskı yapıyo Genişletmek için tıkla ... bende yapayım Gellan! Yav bir gün assan ne olur sanki dersaneyi
Dafny' Alıntı: Pınar bana baskı yapıyo Genişletmek için tıkla ... bende yapayım Gellan! Yav bir gün assan ne olur sanki dersaneyi
Necmati Üye Konu Sahibi Kesin Gelecekler Söylesin isimleri yazayım Ben Pınar Burak Kübra Kesin Gelecekler
technoshark Üye 1 ekim Cumartesi.. Hımm bir aksilik olmaz ise bende gelirim (: (lâkin bu sefer kesin gelirim diyemiyorum)
1 ekim Cumartesi.. Hımm bir aksilik olmaz ise bende gelirim (: (lâkin bu sefer kesin gelirim diyemiyorum)
Necmati Üye Konu Sahibi technoshark' Alıntı: 1 ekim Cumartesi.. Hımm bir aksilik olmaz ise bende gelirim (: (lâkin bu sefer kesin gelirim diyemiyorum) Genişletmek için tıkla ... 2 ekim pazar oldu
technoshark' Alıntı: 1 ekim Cumartesi.. Hımm bir aksilik olmaz ise bende gelirim (: (lâkin bu sefer kesin gelirim diyemiyorum) Genişletmek için tıkla ... 2 ekim pazar oldu