Arkadaşlar Kadıköy Dedinizde... Şöyle bir durum oradan beni alsanızdolgona arkadaş gelemiyeceğini söyledii.. kadıköy metrobüsün oraya geleyim ordan nasıl gelicem bir tarif etseniz...
Arkadaşlar Kadıköy Dedinizde... Şöyle bir durum oradan beni alsanızdolgona arkadaş gelemiyeceğini söyledii.. kadıköy metrobüsün oraya geleyim ordan nasıl gelicem bir tarif etseniz...
pınar hanı bensız gtmycektn
ekti benı![]()

Birazdan babama soracağım yarın kaçta gidiyoruz diye. Demiştim ya yazlığa gidiyoruz diye. Eğer sabahtan gideceksek ben gelemiyorum malesef. Ama akşam gideceksek gelirim.al buyur bide burdan yak
Sen metrobüs ile mi geleceksin? Uzunçayır'da ineceksin yani?
O zaman indiğin yerde bir köprü olacak. Yaya üst geçidi. Oradan karşıya geç, Kadıköy minibüsüne bin ve son durakta in. Yanlış tarafa geçme sakın. Sor Kadıköy istikameti bu taraf mı diye. Son durakta in. Zaten denizin yanında duraklar. Oradan da iskeleyi sor. Kadıköy - Eminönü Vapur İskelesi önünde bekle.
----------Eklendi @ 20:22:55 ---------- Yazıldı @ 20:21:58 ----------
Birazdan babama soracağım yarın kaçta gidiyoruz diye. Demiştim ya yazlığa gidiyoruz diye. Eğer sabahtan gideceksek ben gelemiyorum malesef. Ama akşam gideceksek gelirim.

kırılan telfonlar falan filansüper bir gündü![]()