Burak
Üye
2 ekim 2011 maxicep istanbul buluşması (kadıköy)
herkese merhaba arkadaşlar. Bir ay öncesinden planladığımız buluşmamız çok eğlenceli ve renkli geçti.
öncelikle şunu söylemek isterim ki; ortam çok güzeldi ve herhangi bir olumsuz durum yaşanmadı.
geçen seferki gibi, kadıköy iskelenin önündeki ağacın altında buluştuk.
herkes geldikten sonra oturacağımız mekanı aramaya koyulduk ve teras cafe'yi uygun bulduk ve oturduk.
burada baya bişeyler yedik içtik toplamda 99 lira verdik.
cafeden çıktık ve pelin moda'da sahile inelim oturalım dedi. onayladık ve sahile indik. ağacın altında gölgelikte oturduk.
çekirdek kola yedik içtik.
bu arada şunu kesinlikle söylemek isterim, üyeleri çekiştirdik biraz ama kesinlikle isim vermiyorum. forumdan konuştuk hayattan kendimizden herşeyden...
sahilde yürüdük otobüs/vapur'ların oraya geldik dağılıcaktık sonra yemek yiyip öyle dağılalım dedik.
bir mekana oturduk yemek yedik sonra herkes dağıldı. saat 12'den akşam 18:30'a kadar beraber takıldık.
çok güzel ortam vardı gelmeyenler pişman oldunuz bence. tanıdıklarımızla daha samimi, tanımadıklarımızla arkadaş olduk. toplamda 66 resim çektik hepsini bende topladık ve ben aralarından seçtiğim resimleri aşağıya ekliyorum.
önemli not: resimdekileri tanımayanlar için açıklama yapıyorum.
kırmızı elbiseli: cem abi (teknoshark)
beyaz elbiseli bayan: esra seyhan
diğer bayan: pelin
mavi kareli gömlekli: yunus
mavi mavi gömlekli converse'li: necmi
beyaz gömlekli: ben
gözlüklü arkadaşımız: sakaryalı54
resimlere geçiyorum. tüm resimlere bakınız
öncelikle şunu söylemek isterim ki; ortam çok güzeldi ve herhangi bir olumsuz durum yaşanmadı.
geçen seferki gibi, kadıköy iskelenin önündeki ağacın altında buluştuk.
herkes geldikten sonra oturacağımız mekanı aramaya koyulduk ve teras cafe'yi uygun bulduk ve oturduk.
burada baya bişeyler yedik içtik toplamda 99 lira verdik.
cafeden çıktık ve pelin moda'da sahile inelim oturalım dedi. onayladık ve sahile indik. ağacın altında gölgelikte oturduk.
çekirdek kola yedik içtik.
bu arada şunu kesinlikle söylemek isterim, üyeleri çekiştirdik biraz ama kesinlikle isim vermiyorum. forumdan konuştuk hayattan kendimizden herşeyden...
sahilde yürüdük otobüs/vapur'ların oraya geldik dağılıcaktık sonra yemek yiyip öyle dağılalım dedik.
bir mekana oturduk yemek yedik sonra herkes dağıldı. saat 12'den akşam 18:30'a kadar beraber takıldık.
çok güzel ortam vardı gelmeyenler pişman oldunuz bence. tanıdıklarımızla daha samimi, tanımadıklarımızla arkadaş olduk. toplamda 66 resim çektik hepsini bende topladık ve ben aralarından seçtiğim resimleri aşağıya ekliyorum.
önemli not: resimdekileri tanımayanlar için açıklama yapıyorum.
kırmızı elbiseli: cem abi (teknoshark)
beyaz elbiseli bayan: esra seyhan
diğer bayan: pelin
mavi kareli gömlekli: yunus
mavi mavi gömlekli converse'li: necmi
beyaz gömlekli: ben
gözlüklü arkadaşımız: sakaryalı54
resimlere geçiyorum. tüm resimlere bakınız
Yönetici tarafından düzenlendi:

ciddi yorumlar bekliyorum lütfen ama 
teşekkürler abla
key