Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekleştirilen Buluşmalarİstanbul Buluşması (Bu Pazar.12:00 O Ağacın altı.Kadıköy)
Ortamı bozcaksanız gelmeyin diyesim var
Nedir bu cool olma çabaları
İnsan neyse odur. Siz oraya somurtmaya mı gelceksiniz?
Çok ciddi söylüyorum bunu, tadımızı kaçırırsanız kalkarım ben.
Ortamı bozcaksanız gelmeyin diyesim var
Nedir bu cool olma çabaları
İnsan neyse odur. Siz oraya somurtmaya mı gelceksiniz?
Çok ciddi söylüyorum bunu, tadımızı kaçırırsanız kalkarım ben.
arkadaşlar böyle olucaksa alınmayın ama hiç gelmeyin.herkezin kendine göre sıkıntıları var oraya kafa dağıtmaya geliyo.germeyin bence ortamı..karar sizin..
Neyse , yarın güzel fotoğraflarınızı bekliyoruz . Keyifli muhabbetler diliyorum ...
Maxicep e ve üyelerine yakışan bir buluşma olsun , HER ZAMAN Kİ GİBİ ...
arkadaşlar böyle olucaksa alınmayın ama hiç gelmeyin.herkezin kendine göre sıkıntıları var oraya kafa dağıtmaya geliyo.germeyin bence ortamı..karar sizin..
Valla çok haklısın cnm orda herkesin kendi çapında derdi sikıntısı var bız güzel bi güngeçirelım dıye toplanıyoruz somurtmak yada çok sakin lmak size göre değil ,2 buluşma yaptık hiç birinde bu sorun olmadı şimdi sebep ne onu ararım?,
he Necmi ısrar ettınız gelıyorum demıssın zorla kimse kimseye bişey yaptıramaz dimi ,yapma siz bu değilsiniz ama kendiniz bilirsiniz diyecek bişey yok
Valla çok haklısın cnm orda herkesin kendi çapında derdi sikıntısı var bız güzel bi güngeçirelım dıye toplanıyoruz somurtmak yada çok sakin lmak size göre değil ,2 buluşma yaptık hiç birinde bu sorun olmadı şimdi sebep ne onu ararım?,
he Necmi ısrar ettınız gelıyorum demıssın zorla kimse kimseye bişey yaptıramaz dimi ,yapma siz bu değilsiniz ama kendiniz bilirsiniz diyecek bişey yok