Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul Buluşması (Bu Pazar.12:00 O Ağacın altı.Kadıköy)

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
Ortamı bozcaksanız gelmeyin diyesim var :hmmm
Nedir bu cool olma çabaları :hmmm
İnsan neyse odur. Siz oraya somurtmaya mı gelceksiniz?
Çok ciddi söylüyorum bunu, tadımızı kaçırırsanız kalkarım ben.

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
Necmati

Necmati

Üye
Ortamı bozcaksanız gelmeyin diyesim var :hmmm
Nedir bu cool olma çabaları :hmmm
İnsan neyse odur. Siz oraya somurtmaya mı gelceksiniz?
Çok ciddi söylüyorum bunu, tadımızı kaçırırsanız kalkarım ben.
biz oraya coşmayamı geliyoz dedik Pınar :hmmm
ısrar ettiler geliyoruz

• Beğen
Tepkiler: Burak
Necmati

Necmati

Üye

Doğru düzgün sohbet etmeye geliyodunuz Necmi.
Yani neysen oydun. Bilmem anlatabildim mi canım.
tamam ben normal zamanlarda her zaman sakinimdir bunu burakta bilir bizim konuşmamamız sizi engelicek mi kopun patlayın çoşun no problem

• Beğen

Burak

Üye
biz kötü bişey mi dedik yahu, sadece eskisi kadar hareketli değiliz. biz zaten hep biziz, değişen bişeyimiz yok, cool olma çabamızda yok.

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

tamam ben normal zamanlarda her zaman sakinimdir bunu burakta bilir bizim konuşmamamız sizi engelicek mi kopun patlayın çoşun no problem

arkadaşlar böyle olucaksa alınmayın ama hiç gelmeyin.herkezin kendine göre sıkıntıları var oraya kafa dağıtmaya geliyo.germeyin bence ortamı..karar sizin..

• Beğen
Tepkiler: minoo
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Neyse , yarın güzel fotoğraflarınızı bekliyoruz . Keyifli muhabbetler diliyorum ...
Maxicep e ve üyelerine yakışan bir buluşma olsun , HER ZAMAN Kİ GİBİ ... :oke:

• Beğen

pelın_

Konu Sahibi

arkadaşlar böyle olucaksa alınmayın ama hiç gelmeyin.herkezin kendine göre sıkıntıları var oraya kafa dağıtmaya geliyo.germeyin bence ortamı..karar sizin..

Valla çok haklısın cnm orda herkesin kendi çapında derdi sikıntısı var bız güzel bi güngeçirelım dıye toplanıyoruz somurtmak yada çok sakin lmak size göre değil ,2 buluşma yaptık hiç birinde bu sorun olmadı şimdi sebep ne onu ararım?,
he Necmi ısrar ettınız gelıyorum demıssın zorla kimse kimseye bişey yaptıramaz dimi ,yapma siz bu değilsiniz ama kendiniz bilirsiniz diyecek bişey yok

Burak

Üye

Valla çok haklısın cnm orda herkesin kendi çapında derdi sikıntısı var bız güzel bi güngeçirelım dıye toplanıyoruz somurtmak yada çok sakin lmak size göre değil ,2 buluşma yaptık hiç birinde bu sorun olmadı şimdi sebep ne onu ararım?,
he Necmi ısrar ettınız gelıyorum demıssın zorla kimse kimseye bişey yaptıramaz dimi ,yapma siz bu değilsiniz ama kendiniz bilirsiniz diyecek bişey yok

tüm bunları yarın konuşuruz. :)

minoo

minoo

Üye
Bence de. Yarın konuşacak çok şey var.

pelın_

Konu Sahibi
Peki son nokta bu olsun ozamn

Burak

Üye
buluşmada ses yükseltme, yada tartışma yaşanmasına izin vermiyeceğim.

minoo

minoo

Üye

pelın_

Konu Sahibi
Ya nedr bu mesafe ses yükseltme anlamıyorum ki kavga dövüş etmeyemı yoksa güzel vakıt gecırmeyemı toplanıyoruz anlamdım

Burak

Üye
herşeyi atın yahu bir kenara, yarın güzel olucak :oke: