Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul Buluşması (Bu Pazar.12:00 O Ağacın altı.Kadıköy)

Sponsorlu Bağlantılar

Necmati

Necmati

Üye
Burak Yoksa Bende yokum bilmem gelmemmizi istermisiniz

• Beğen
Tepkiler: Burak ve pelın_

pelın_

Konu Sahibi
Burak Yoksa Bende yokum bilmem gelmemmizi istermisiniz

Ya bız yunus la konuştuk sen buralarda yoktun aslında bı konu aç diycektık ama sonra ben acıyım dedım yıne sen yap organızasyonu:)

Necmati

Necmati

Üye

Ya bız yunus la konuştuk sen buralarda yoktun aslında bı konu aç diycektık ama sonra ben acıyım dedım yıne sen yap organızasyonu:)
buralarda olmamamın bir nedeni var zatende
aslında bundan sonra buluşma yapmamaya ve gitmemeye karar vermiştim bu yüzden ne diyeceğimi bilmiyorum

• Beğen

pelın_

Konu Sahibi

buralarda olmamamın bir nedeni var zatende
aslında bundan sonra buluşma yapmamaya ve gitmemeye karar vermiştim bu yüzden ne diyeceğimi bilmiyorum

Anladım ama gel be alıştık sensiz buluşma olurmu?

Necmati

Necmati

Üye

Anladım ama gel be alıştık sensiz buluşma olurmu?
Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum biliyosunuz Buluşma olsun yeterki ben gelirim ama işte amalar var
bir kaç sorun vs.
ne zaman yapcaksınız

• Beğen
Tepkiler: Burak

pelın_

Konu Sahibi

Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum biliyosunuz Buluşma olsun yeterki ben gelirim ama işte amalar var
bir kaç sorun vs.
ne zaman yapcaksınız

Anladım işte esra ve bana kalsa hemen de işte malum ayar gerekiyo herkesin zamını uymuyo bide sen ve buraktan gün alalım dedım

• Beğen
Necmati

Necmati

Üye

Anladım işte esra ve bana kalsa hemen de işte malum ayar gerekiyo herkesin zamını uymuyo bide sen ve buraktan gün alalım dedım
tamam o zaman dediğim gibi Burak gelmesse bende gelmem Burak'la konuşurum ben ona göre en yakın zamanda yazarım buraya

• Beğen
y n s c n

y n s c n

Üye

bir kaç sorun vs.
ne zaman yapcaksınız

Yahu sen gel durumu kişiselleştirme maxicep adına çağırıyorum seni :D

• Beğen

pelın_

Konu Sahibi
Tamam haberleşelim o halde

pelın_

Konu Sahibi

Yahu sen gel durumu kişiselleştirme maxicep adına çağırıyorum seni :D

ya aslında biz Maxicep adınada degıl bırden yunusa söledım zaten Esray la hep dıyoduk buluşalım dıye zaten kımse gelmezse biz yıne buluşucaz onunla da bencede olay ne bılmıyorum ama biz bize bi buluşma olucak

pelın_

Konu Sahibi
ya aslında biz Maxicep adınada degıl bırden yunusa söledım zaten Esray la hep dıyoduk buluşalım dıye zaten kımse gelmezse biz yıne buluşucaz onunla da bencede olay ne bılmıyorum ama biz bize bi buluşma olucak

Burak

Üye
öncelikle davetler için teşekkürler sağolun. :)

necmi'yle konustum 18.12.2011 pazar günü bizim için uygun. sizede uygunsa sorun yok.

yanlız dargın olduklarım var onlar kendini biliyor, bulusmada bu tür konulara girmeyi kesinlikle istemiyorum, arkadasca dostca oturur muhabbet ederiz.

bilmem tarih sizin için uygun mu :hmmm

y n s c n

y n s c n

Üye
Ben bu hafta müsaitim, ayın 18'nde dersim var gelemem ben yani..

• Beğen

pelın_

Konu Sahibi
öncelikle davetler için teşekkürler sağolun. :)

necmi'yle konustum 18.12.2011 pazar günü bizim için uygun. sizede uygunsa sorun yok.

yanlız dargın olduklarım var onlar kendini biliyor, bulusmada bu tür konulara girmeyi kesinlikle istemiyorum, arkadasca dostca oturur muhabbet ederiz.

bilmem tarih sizin için uygun mu :hmmm

Bi gün herkes burdayken kesin bir tarıh belirleriz

• Beğen

pelın_

Konu Sahibi
işte bende dıyorum kı herkese uygun bi gün olsun şmdi hadı ben bu hafta dedım demesınede kim gelıcek kım gelmıycek onu ayarlamalıyız

y n s c n

y n s c n

Üye
Siz bana bakmayın isterseniz haftaya çekin programı sorun olmaz :)

• Beğen

pelın_

Konu Sahibi
olurmu öle şey yunus herkese uygun bi gün buluruz