işin içinden çıkamadım..alamadım gitti bi telefon..bi el atsak :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
işin içinden çıkamadım..alamadım gitti bi telefon..bi el atsak :)
öncelikle özür diliyorum..meşgul ettiğim için..evo 3d alacaktım ki kalınlığı ve biraz da bulamamamdan dolayı vazgeçtim gibi..ben nasıl kullandığımı ve istediklerimi yazsam,siz de 1000 tl civarı bana bi telefon önerseniz olur mu :bilmm ....
ilk başta ekran kalitesi çok güzel olmalı :)
ekran camı sağlam ve mümkünse çizilmez cinsten olmalı..
işlemcisi 1 ghz civarı ram en az 512 mb olmalı,1 gb olursa da yok demem :islik
fotoğraf kalitesi çok iyi(otofocus),video çekimi hd(720p) olmalı..
çok oyun oynamam hatta hiç oynamam ama oğlum için oyun yüklediğim zaman kasma gibi bi sıkıntı çıkarmamalı..
telden internete sıkça giriyorum sayfaları açarken takılma,donma vs olmamalı..
güncelleme desteği en azından yakın zaman sonra kesilmemeli..
var ya bi de hdmi çıkış vs olursa ne güzel olurdu :d: ..

hadi be bi el atıp severek alıp en az 1 yıl kullanabileceğim bi telefon alalım bana olmaz mı..

forumda telefonlardan gerçekten anlayan çok arkadaş var..özellikle onların tavsiyelerini bekliyorum.. :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

15097

15097

Üye
1000 TL civarında bu özelliklerde cep telefonu bulmak zor :hmmm

lgkg300

lgkg300

Üye
Neo V den bahsediyorsun sanki ;)

• Beğen
Tepkiler: aldemirfatih
codblackops2

codblackops2

Üye
2.el galaxy s2

Esendağlı

Esendağlı

Üye
alabilirsin

StunnerDead

StunnerDead

Üye
N9 . Harikulade Kelimesinin eş anlamlısı.

codblackops2

codblackops2

Üye

:gun1:
N9 bende tavsiye ederim kardeş bizzat kullandım telefonu muhteşem birşey.30 tane program arkada açıkken bir gram takılma yok.oyun uygulaması kısıtlı ama nfs shift gibi hd oyunları oğluna oynatabilirsin :oke:

15097

15097

Üye

:gun1:
N9 bende tavsiye ederim kardeş bizzat kullandım telefonu muhteşem birşey.30 tane program arkada açıkken bir gram takılma yok.oyun uygulaması kısıtlı ama nfs shift gibi hd oyunları oğluna oynatabilirsin :oke:
bende kullandım valla 4-5 ay önce :kıskıs: ama gecenlerde rüyama girdi yaw süper cihaz :)

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Demekki gençler burdan çıkaracağımız mesaj forumda nokia şöyle nokia böyle felan filan diye okuyup gaza gelmiceksiniz. Nokianın hala çok sağlam telefonları var. Ki n9 ı bizzat arkadaşdan kullandım şahane . Zaten her bi nokia telefonu Pro - Kamera gibi :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
"E=StunnerDead;4933545]Demekki gençler burdan çıkaracağımız mesaj forumda nokia şöyle nokia böyle felan filan diye okuyup gaza gelmiceksiniz. Nokianın hala çok sağlam telefonları var. Ki n9 ı bizzat arkadaşdan kullandım şahane . Zaten her bi nokia telefonu Pro - Kamera gibi :D[/QUOTE]

"Forumda N9 popülerliği artıyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
"E=StunnerDead;4933545]Demekki gençler burdan çıkaracağımız mesaj forumda nokia şöyle nokia böyle felan filan diye okuyup gaza gelmiceksiniz. Nokianın hala çok sağlam telefonları var. Ki n9 ı bizzat arkadaşdan kullandım şahane . Zaten her bi nokia telefonu Pro - Kamera gibi :D

"Forumda N9 popülerliği artıyor :ehe
[/QUOTE]
İçten içe herkeste hayranlık var abim :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
değerli görüşleriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar.. :) ..ben şu an nokia kullanıyorum..aslında farklı bi marka ve işletim sistemini kullanmak istiyorum..android gibi :) ..onu yazmayı unutmuşum başalangıca :ah ...

- - - Eklendi - - -

Neo V den bahsediyorsun sanki ;)
neo v çok hoşuma gitti ama acaba diyorum ram in 512 mb olması sorun olur mu diye çekiniyorum açıkçası..bi incelemişim boşta bile ram %70 dolu gibiydi nerdeyse..:hmmm

- - - Eklendi - - -

pardon ya ben htc one v ile karıştırdım..ha one v ha neo v :kop:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
N9 tek geçerim. :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Sony Ericsson Neo V yada Neo ya bakmalısınız. Yada biraz daha bekleyip kampanyali sekilde S2 yakalayıp almanızı öneririm. Bu arada Nokia N9 un sistemi hakkında pek bilgiye sahip olduğum söylenemez ama bi teknomarketin teşhir malında sağlamlığını bizzat test ettim taş gibi telefon tabiri yerinde olur :)

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
yaa kardeşim yapmıyorlar ki 3-5 tane telefon..50 çeşit telefon var..adamın kafa karışıyor..ama sanki yine de evo 3d ideal gibi geliyor bana..çok mu eskidi evo 3 d ler...:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt