Iphone3GS mi? - Sony Ericsson Xperia Neo V mi? - Nokia 701 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Iphone3GS mi? - Sony Ericsson Xperia Neo V mi? - Nokia 701 mi?

• Iphone3GS

Kullanılan: 13 41.9%
  • Sony Ericsson Xperia Neo V

Kullanılan: 14 45.2%
  • Nokia 701

Kullanılan: 4 12.9%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Iphone 5 bekle bence. Her yeni model alt modellerin fiyatını düşürür ;)

monibrasco12

Üye
hic giremem simdi teldeyim ama her ikisiylede cok oynadim 4 hic hosuma gitmedi s cok iyi ama 4s tabi

doctorrr

doctorrr

Üye
adamlar boşuna mı yeni model çıkarmışlar...

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Her yeni model diğer alt modelden üstündür kim nederse desin.
Neo V ve 3GS diyenler hemen hemen aynı gönlüm 3GS'den yana (İphone istiyorum özellikle) fakar Apple kescekmıs işte 3GS'den.Büyük ihtimal 1 sene daha bekler 4s yada 4 alıcam.(yüksek ihtimal 4)

esokmen

esokmen

Üye
Matrix neo al geç

monibrasco12

Üye
4 parasina gore bos telefpn kullanan bilir

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Neden boş olsunki 3gs'den her yönde yüksek telefon

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Her yeni model diğer alt modelden üstündür kim nederse desin.
Neo V ve 3GS diyenler hemen hemen aynı gönlüm 3GS'den yana (İphone istiyorum özellikle) fakar Apple kescekmıs işte 3GS'den.Büyük ihtimal 1 sene daha bekler 4s yada 4 alıcam.(yüksek ihtimal 4)
4 al gitsin JB de yaparsın tamamdır yoksa telefon biraz çöp olabilir Apple'ın saçma politikaları yüzünden. Ayrıca 4'ün yanında 3gs'in adı geçmez. 3gs alacağına 603 al çok çok daha iyi edersin yani. Bu arada eğer Iphone 4 almaktan vazgeçersen konudaki seçeneklerinin arasından da sıralama yapayım.
Neo V > 701 > 3gs

monibrasco12

Üye
Motorola atrix al 1500tl lik telefon ayarinda

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Çalıştıramazzz..!!iphonenin kastıği çoğu oyunda neo v rahat oynanıyor.üstelik çöp olacak ve desteği kesilecek bir tele bu parayı vermeyi planlıyorsanız yolunuz açık olsun.i4 alırsa ona bir şey diyemem.fakat neo v bin basar...

monibrasco12

Üye
Motorola atrix bul ne yap et

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Asılında telefon almaya karar veriken Iphone cihazlarını düşünüyodum, hala düşünüyorum fakat paramın yetıcegı olan 3gs hakkında iyi şeyler söylenmiyor.ip4 alıcam gibi.Ben her 2 senede bir cihaz aalan kısı deıllım 4 senede bir alırım i4 yarar mı işe

• Beğen
Tepkiler: N1C<-lazımdeğil
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Asılında telefon almaya karar veriken Iphone cihazlarını düşünüyodum, hala düşünüyorum fakat paramın yetıcegı olan 3gs hakkında iyi şeyler söylenmiyor.ip4 alıcam gibi.Ben her 2 senede bir cihaz aalan kısı deıllım 4 senede bir alırım i4 yarar mı işe

merak etme 3gs alma da

- - - Eklendi - - -

Sana bi tavsiye.benim bi arkadaş şöyle yaptı.gitti son nesil hd kameralı arama ve mesaj hariç iphonedeki herşeyi yapabildiği bir 64gb ipod touch aldı.arama ve mesaj için eski telini kullanıyor:Ddiğer herşey için ipodu kullanıyor.

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
2 cihaz taşıyamam ben ama başkaları için iyi fikir.Anlasıldı epeyı bı sure daha bekleyıp 4 alcam

Üst Alt