SeniGördüm
Üye
Adam pinphone 4 kullanıyor, şekilsin
s2 ile beraber kullanıyorum.arkadaşlarım gerçek iphone zannediyor.ben bile bu kadar beklemiyordum

Adam pinphone 4 kullanıyor, şekilsin

Arkadaşlar i5 çıkınca i4 400 tl düşer diyorlar.i5 ne zaman çıkacak bi bilginiz varmı?
ke
3gs hala 800tl.3gs 400e i4 900e anca düşerke
4 parasina gore bos telefpn kullanan bilir
900'e düşmez arkadaş keşke düşse maximum 1250-1300 arası bir fiyata düşer900 e düşerse süper olur i5 ne zaman cıkar?

Affedersin ama 3gs mım ne kusuru var sonuna kadar herseyin en kalitelisiyle üretilmiş telefon eksik yanları 320x480ekran ve flash dısında çok iyi
3gs alırsa pişman olacaktır![]()
i5 ise eylül ekimde piyasada olacağı konusunda söylentiler var.900 e düşerse süper olur i5 ne zaman cıkar?
Affedersin ama 3gs mım ne kusuru var sonuna kadar herseyin en kalitelisiyle üretilmiş telefon eksik yanları 320x480ekran ve flash dısında çok iyi

Telefon karşılaştırmalarında da yazar kardeşim yani yaydığı radyasyon değeri bu değer kulaklık ve normal kullanım diye ikiye ayrılır bazı sitelerde özelliklerde verirlerSAR nedir ?

SAR en basitinden bir telefonun yaydığı radyasyon miktarını ifade eder.Biliyorsunuz ki cep telefonları çok fazla radyasyon yayar.Fakat bazı telefonlar bu ciddi rakamların üstüne çıkar.
http://www.maxicep.com/cep-telefonl...degerleri-surekli-guncellenecek-4-655778.html
Bu konuda SAR değerinin anlamını ve bazı telefonların SAR değerlerini vermiş.Yanlış anlaşılmasın Sony ve Sony Ericsson çok iyi telefon üretiyor.Ama radyasyon değerleri maalesef çok yüksek.Ve bu radyasyon çok zararlı.Bende 2-3 ay içinde Xperia Neo yu abime vercem.Nokia Asha 303 alacam.Umarım Asha 303 'ün SAR değeri çok yüksek değildir.

Aa bak 701 i unuttuk.fazla uygulama istemiyorsa alabilirsin.fakat oyun için interneti kullan.1ghz işlemcili,512mb ramli,8mp kameralı ve belleli güzel bir tel.sarı önemsemiyorsan neo v al fakat
- - - Eklendi - - -
asha 303 sana neo dan sonra kaplumbağa gibi gelecektir haberin olsun![]()
Ama sabahları midemi bozuyor...Bence radyasyonla ilgisi var.Telefonu getirmediğim günlerde sınavlar daha iyi geçiyor gibi