Iphone3GS mi? - Sony Ericsson Xperia Neo V mi? - Nokia 701 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Iphone3GS mi? - Sony Ericsson Xperia Neo V mi? - Nokia 701 mi?

• Iphone3GS

Kullanılan: 13 41.9%
  • Sony Ericsson Xperia Neo V

Kullanılan: 14 45.2%
  • Nokia 701

Kullanılan: 4 12.9%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar i5 çıkınca i4 400 tl düşer diyorlar.i5 ne zaman çıkacak bi bilginiz varmı?

• Beğen
Tepkiler: Isabel
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Bi kaç aya gelir diye düşünüyorum

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
4 parasina gore bos telefpn kullanan bilir

Paşam senin icin kamera kalitesi renkler ve android önemliyse xPeria neo al degilse 3gs her konuda eziyor kamerası gündüz çekimleri çok iyi fakat gece cekim yapamıyorsun

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Affedersin ama 3gs mım ne kusuru var sonuna kadar herseyin en kalitelisiyle üretilmiş telefon eksik yanları 320x480ekran ve flash dısında çok iyi

kamera kötü,ram kotu,islemci kötü,yeni applerde kasiyor,ios6 yi kisitli aliyor,çözünürlük kotu...daha saymami istermisin.bu tel 550tl-600tl falan olsaydı olabilir derdim fakat 800tl nin zerresini hak etmiyor:oke:

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar karar kesinleşti.i5 çıksın i4 fiyatı düşsüyormus i4 alıyom

• Beğen
Tepkiler: Isabel
Superfan

Superfan

Üye
iPhone 3GS

600 MHz tek çekirdekli işlemci
240x320 IPS LCD ekran. ( O zamanlar IPS ekran olması çok büyük bir avantaj ama artık 16m renk her telefonda geziyor. )
3.15MP kamera
256MB ram

Böyle donanımı olsa da yazılımsal olarak çok iyi bir telefon.Tabi buna 700-800 TL verilir mi dersen..hayır isterse 10 yıl daha destek versin.Ama bu telefona o para verilmez.Artık eskidi bu telefon.Abartmayın.Xperia Neo V ' ye para verilmez.SAR değeri çok yüksek.Ben Nokia 701 öneriyorum. 5 - 6 tane düzgün gameloft oyunu olsun.Kasmazsa al gitsin.

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
SAR nedir ?

Superfan

Superfan

Üye
SAR en basitinden bir telefonun yaydığı radyasyon miktarını ifade eder.Biliyorsunuz ki cep telefonları çok fazla radyasyon yayar.Fakat bazı telefonlar bu ciddi rakamların üstüne çıkar.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...degerleri-surekli-guncellenecek-4-655778.html

Bu konuda SAR değerinin anlamını ve bazı telefonların SAR değerlerini vermiş.Yanlış anlaşılmasın Sony ve Sony Ericsson çok iyi telefon üretiyor.Ama radyasyon değerleri maalesef çok yüksek.Ve bu radyasyon çok zararlı.Bende 2-3 ay içinde Xperia Neo yu abime vercem.Nokia Asha 303 alacam.Umarım Asha 303 'ün SAR değeri çok yüksek değildir.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Telefon karşılaştırmalarında da yazar kardeşim yani yaydığı radyasyon değeri bu değer kulaklık ve normal kullanım diye ikiye ayrılır bazı sitelerde özelliklerde verirler ;)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Aa bak 701 i unuttuk.fazla uygulama istemiyorsa alabilirsin.fakat oyun için interneti kullan.1ghz işlemcili,512mb ramli,8mp kameralı ve belleli güzel bir tel.sarı önemsemiyorsan neo v al fakat:oke:

- - - Eklendi - - -

SAR en basitinden bir telefonun yaydığı radyasyon miktarını ifade eder.Biliyorsunuz ki cep telefonları çok fazla radyasyon yayar.Fakat bazı telefonlar bu ciddi rakamların üstüne çıkar.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...degerleri-surekli-guncellenecek-4-655778.html

Bu konuda SAR değerinin anlamını ve bazı telefonların SAR değerlerini vermiş.Yanlış anlaşılmasın Sony ve Sony Ericsson çok iyi telefon üretiyor.Ama radyasyon değerleri maalesef çok yüksek.Ve bu radyasyon çok zararlı.Bende 2-3 ay içinde Xperia Neo yu abime vercem.Nokia Asha 303 alacam.Umarım Asha 303 'ün SAR değeri çok yüksek değildir.

asha 303 sana neo dan sonra kaplumbağa gibi gelecektir haberin olsun:ehe

Superfan

Superfan

Üye
Evet yani benim anlamadığım.Androidde oynadığımız gameloft oyunlarını aynı kalitede kasmadan 701 de oynarız.Tabi 5 - 6 gameloft oyunu felan.O kadar çok gameloft oyunu yok.

- - - Eklendi - - -

Aa bak 701 i unuttuk.fazla uygulama istemiyorsa alabilirsin.fakat oyun için interneti kullan.1ghz işlemcili,512mb ramli,8mp kameralı ve belleli güzel bir tel.sarı önemsemiyorsan neo v al fakat:oke:

- - - Eklendi - - -

asha 303 sana neo dan sonra kaplumbağa gibi gelecektir haberin olsun:ehe

Ne yapayım.Sabahları telefon yanımda.Okula birlikte gidiyoruz :tebessüm: Ama sabahları midemi bozuyor...Bence radyasyonla ilgisi var.Telefonu getirmediğim günlerde sınavlar daha iyi geçiyor gibi :D

Hem bıraktım Asha 303..Nokia 603 felan alcam.S60 olacak.İyi bir işlemci ve yeterli miktarda ram.Sony Ericsson/Motorola ve Nokia . :tebessüm:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
603 yeterli olacaktır fiyatının hakkını fazla fazla veren bir telefon:oke:

- - - Eklendi - - -

s60 olmamali cop sistem

Superfan

Superfan

Üye
Yeni konuşuyoruz :ehe

lg1967

lg1967