Iphone3GS mi? - Sony Ericsson Xperia Neo V mi? - Nokia 701 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Iphone3GS mi? - Sony Ericsson Xperia Neo V mi? - Nokia 701 mi?

• Iphone3GS

Kullanılan: 13 41.9%
  • Sony Ericsson Xperia Neo V

Kullanılan: 14 45.2%
  • Nokia 701

Kullanılan: 4 12.9%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Stabil olsa ne olacak asphalt8 çıksa çalıştıramayacak.herşeyiyle düşük.üstelik iosa gelen uygulamalar 1hafta sonra androide de geliyor.diğer tüm özellikler kamera vs. Hepsinde neo v üstün.buna rağmen hala 3gs alicaksan sen bilirsin.:muha:üstelik 6yi kırpılmış alıyor.7yi alamayacak.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

Placebo-

Placebo-

Üye
Stabil olsa ne olacak asphalt8 çıksa çalıştıramayacak.herşeyiyle düşük.üstelik iosa gelen uygulamalar 1hafta sonra androide de geliyor.diğer tüm özellikler kamera vs. Hepsinde neo v üstün.buna rağmen hala 3gs alicaksan sen bilirsin.:muha:üstelik 6yi kırpılmış alıyor.7yi alamayacak.

İyide değişime ayak uyduramayan telefon tek o olmayacak. Neo V'de bir yere kadar. :) Iphone 3 her ne şekilde olursa olsun mutlaka Asphalt 10'u bile açar. Çünkü Apple.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Açmaz

- - - Eklendi - - -

İphone 1yıl gidecekse neo v 2.5 yıl gider:oke:

monibrasco12

Üye
Açmaz

- - - Eklendi - - -

İphone 1yıl gidecekse neo v 2.5 yıl gider:oke:

3gs suanda birsuru seyi acmiyo ama neov alayini aciyo ayrica androidde destek telefon olene kadar bitmez. 3gs aldin diyelim bir uygulamaya para vermemek icin garanti disi yapican telefonu

theposies

theposies

Üye
tercihim neo v .

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Neo v Jb gelirse ozaman sen Gör Stabilligi :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Neo V nin çalıştırdığı oyunları iphone hayli hayli çalıştırır.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
yıl olmuş 2000 küsür hala İphone ile Nokiayı kıyaslayanlar var

monibrasco12

Üye

Neo V nin çalıştırdığı oyunları iphone hayli hayli çalıştırır.

Kuzum neo v 3gs ten cok ustun her konuda 3gs bitti artik acmiyo yeni cikan hicbirseyi neo v herseyi aciyo suan

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
iphone5 çıksın 4 veya 4s in fiyatları ne kadar düşer peki?
800'e inermi.Bekliyimmi iphone 5'in çıkmasını ?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Arkadasım gecen sene kvkdan 3gs 16gb aldı 1300 tlye suan 800 tl cıvarı

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
4 veya 4s in fiyatlarının düşmesini bekliyim mi?Herkez 3gs diyorlar fakat 3gsnın vaktı geçiyor ne yapıyım ?

Üst Alt