Iphone3GS mi? - Sony Ericsson Xperia Neo V mi? - Nokia 701 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Iphone3GS mi? - Sony Ericsson Xperia Neo V mi? - Nokia 701 mi?

• Iphone3GS

Kullanılan: 13 41.9%
  • Sony Ericsson Xperia Neo V

Kullanılan: 14 45.2%
  • Nokia 701

Kullanılan: 4 12.9%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Asılında telefon almaya karar veriken Iphone cihazlarını düşünüyodum, hala düşünüyorum fakat paramın yetıcegı olan 3gs hakkında iyi şeyler söylenmiyor.ip4 alıcam gibi.Ben her 2 senede bir cihaz aalan kısı deıllım 4 senede bir alırım i4 yarar mı işe
Yaramaz olur mu fazlasıyla yarar :oke:

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
arık kesinleşti i4 alıcam seneye bı 6 ay telsız takılcaz artık

• Beğen
Tepkiler: Isabel
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
2 cihaz taşıyamam ben ama başkaları için iyi fikir.Anlasıldı epeyı bı sure daha bekleyıp 4 alcam

uzun bi süre derken ? o zaman iphone 5 çıkacak ve iphone 4e artık alınmaz diyecekler.
mantık bu şekilde yani iphone 3gs çıktığı zaman herkes almak için can atıyordu.

ben şuanda iphone 4 kullanıyorum ve daha 5 bile çıkmadan 4 alınmaz demeye başladılar. ve böyle olduğu içinde insan her üst model çıktığında telefonunu yenilemek istiyor. mesela bende samsung galaxy s3 veya çıktığı zaman iphone 5 almak istiyorum
:ehe

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Kafa...dafuq!
Error verdim nefret ediyorum yahu 3gs mi alsam 4 mü ?!

• Beğen
Tepkiler: N1C<-lazımdeğil
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Kafa...dafuq!
Error verdim nefret ediyorum yahu 3gs mi alsam 4 mü ?!

Eğer internetten almayacaksan git turkcell veya teknosa gibi bir yere,
al eline iphone 3gs ile se neo v'yi hangisi içine sinerse onu al. :good:

monibrasco12

Üye
Bak kardesim telefondan biraz anliyosan eger bulabilirsen motorola atrix al cok ciddi.soyluyorum cihazda cift cekirdek tegra 2 filan var.ve sifiri 850 civari filan

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Bak kardesim telefondan biraz anliyosan eger bulabilirsen motorola atrix al cok ciddi.soyluyorum cihazda cift cekirdek tegra 2 filan var.ve sifiri 850 civari filan
motorolaya artık eskisi gibi güven yok.Bir tek senden duyuyorum motorola önerisini

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

monibrasco12

Üye
motorolaya artık eskisi gibi güven yok.Bir tek senden duyuyorum motorola önerisini

Burdaki cogu insan telefondan anlamaz bulursan incele cok iyi cihaz bi arkadasta var netten getirtti. Cift cekirdek ve tegra 2 yi iyi dusun

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Motorola Atrix çok iyi bir telefon kardeşim.Türkiye'de kullanılmadığı için sükse yapamıyor zaten.Fiyatını fazlası ile karşılayan bir telefon.Tegra2 GPU ve çift çekirdek ayrıca.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

Motorola Atrix çok iyi bir telefon kardeşim.Türkiye'de kullanılmadığı için sükse yapamıyor zaten.Fiyatını fazlası ile karşılayan bir telefon.Tegra2 GPU ve çift çekirdek ayrıca.

+1 ;)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

monibrasco12

Üye

Sonunda telefondan anlayan biri

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
bunlar senin aradığın fiyatlardaki telefonlar..

+ olarak geçende teknosa da nokia n9 990tl di.

bence gir teknosaya 3-4 telefonu incele içine sineni al. önemli olan senin istemen (kendimden biliyorum)

monibrasco12

Üye
bunlar senin aradığın fiyatlardaki telefonlar..

+ olarak geçende teknosa da nokia n9 990tl di.

bence gir teknosaya 3-4 telefonu incele içine sineni al. önemli olan senin istemen (kendimden biliyorum)

Motorolalar n9a bin basar

monibrasco12

Üye
Benim anlatmak istedigim motorola bizde populer olmayan ama gercekten cok iyi telefonlar yapan bir sirket

• Beğen
Tepkiler: N1C<-lazımdeğil
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Benim anlatmak istedigim motorola bizde populer olmayan ama gercekten cok iyi telefonlar yapan bir sirket

bende sana katılıyorum zaten motorola atrix 800tl civarında çok iyi bi telefon ama insan içine sinmediği bi telefonu alınca kötü oluyor. kendimden bildiğim için örnek verdim :ehe o yüzden diyorum ki kendi bu motorola atrix-iphone 3gs ve sony ericsson xperia neo v yi karşılaştırsın hangisini beğenirse onu alsın. sonuç olarak bu telefonlardan hangisini alırsa alsın pişman olmayacaktır, umarım beni anlamışsındır :)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
bende sana katılıyorum zaten motorola atrix 800tl civarında çok iyi bi telefon ama insan içine sinmediği bi telefonu alınca kötü oluyor. kendimden bildiğim için örnek verdim :ehe o yüzden diyorum ki kendi bu motorola atrix-iphone 3gs ve sony ericsson xperia neo v yi karşılaştırsın hangisini beğenirse onu alsın. sonuç olarak bu telefonlardan hangisini alırsa alsın pişman olmayacaktır, umarım beni anlamışsındır :)

3gs alırsa pişman olacaktır:D

Isabel

Üye
3gs al bnce

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Çok zor bi durumdayım kafayı yicem.
Motorola içime hiç sinmiyor.Sony ise iyi fakat İphone cihazı almak cok isityorum ama 3gs ile ilişkiyi keşicekmiş Apple buda tlf işe yaramaz hale getiriyor.Galiba birazdaha uzun bi süre bekleyim 4 alıcam.
2. el 4 almak istiyorum fakat güvenemiyorum bu yüzden 0 almaya çalışcam !!

Üst Alt