iPhone RingTone Maker ( iPhone 3g 'ye Melodi Hazırlamanın En Kolay Yolu )

Sponsorlu Bağlantılar

cordobez

Üye
Alternatif Yöntem ( iTunes ile )

1-iTunes'i acıyoruz..

2-Müsic'e tıklıyoruz..

3-Müsic listesinden zilsesi yapmak istediginiz sarkıya sag tıklayıp 'CONveRT SELECTİON TO AAC' diyoruz convert işlemi gercekleşiyorr..

4-Dönüştürdüğümüz sarkı aynı listede görünecektir..tekrar sag tıklayıp GET İNFO tıklıyoruz acılan sayfadan OPTİONS..

5-Acılan sayfada sarkının istediginiz bölümünü (Örn:SebnemFerah'n cakıl tasları sarkısının 01:15 sn ile 02:00 saniyeleri arasını zil sesi yapıcaz dielim)START TİME=1:15 STOP TİME=2:00 Seklinde yazıyoruz..OK deyip Sayfayı kapatıyorz.

6-Bu işlemi yaptıktan sonra dönüştürdügümüz sarkıya gelıoruz..tekrar 'CONVERT SELECTION TO AAC' diyoruz işlemi gercekleştiriyoruz.

7-iTunes'i kapatmadan bilgisayarınızdan Belgelerim-müziğim-itunes müsic klasörüne giriyoruz üst kısımda Araclar-klasör seceneklerine tıklıyoruz Görünüm-bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seceneğini devre dısı bırakıyoruz uygula-tamam deyip cıkıyoruz.

8-zil sesi yapmak istedigimiz sarkı orda görünecektir.MB'ı düşük olan zil sesi yapacagımz olandır..sarkıya sag tıklayıp ad değiştir diyoruz.uzantısı M4a'dır o uzantıyı M4r yapalım..uzantıyı değiştirdikten sonra sarkıya 2 kez tıklayıp itunes'ta calmasını saglıyoruz..müziğimizz LİBRARY-Ringtone kısmında görülecektir..

9-Şimdi bu ringtone'i iPhone'mza Summary-info- kısmından ringtone sekmesinden Sync edelim..zil sesimiz iPhone'da zil sesleri kısmında görülecektir..

NOT:ALINTIDIR

süpersin. Teşekkürler...

registeredtr

Üye
super bir program itunes un icine kadar atıyor dosyayı olusturduktan sonra daha iyi olamaz bence. kesinlikle tavsiye ederim.

bemylife

Üye
dosya bozulmuş uzun bi zaman oldu herhalde yenileme imkanımız var mı acaba _?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bozuk değil tekrar indir.rardan çıkar pc ye kur sonra etkinleştir.

omayra_izmir

omayra_izmir

Üye
ARKADAŞIM EMEĞİNE SAĞLIK HAKİKATEN MÜKEMMEL BİR PROGRAM DENEDİM İSTEDİĞİM TÜM ŞARKILARI ZİL SESİ YAPABİLDİM:op:

cirkinperi

cirkinperi

Üye
çok tşşkler ama 3 şşarkııdan sonra seri no istedi bu yaw :)

mavituuna

Üye
super birsey adamım

fndmtn

Üye
ya ben yapamıyorum çünkü sizin dediğiniz gibi şarkının üzerine sağ tıkladığımda 'CONVERT SELECTION TO AAC' diye bir seçenek çıkmıyor... ''CONVERT ID3 TAGS...'' çıkıyor buna tıkladığımda da şarkı ne kopyalanıyor ne ringtonesın içinde çıkıyorr.... SIKILDIM YAAAA... Yardımcı olursanız çok sevnirim...

qiooo

qiooo

Üye
eyw kardeş saol

ado_09

Üye
teşekkürler..........

The Pasha

Üye
Süper Program.. Çooook teşekkürler..

akgun_ismail

Üye
eyvallah kardeş çok işime yaradı teşekkürler

fenerim1985

Üye
dostum on numara olmuş tşkler ama peki iphone attığımızı nasıl siliyoruz??

yahya6688

Üye
arkadaşlar programı kurdum herşey güzel fakat sync et dediğimde melodiyi yükleyemediğini söylüyor.oysa telefonu görüyor(resimleri ve videoları).kaçkere denedim olmadı,sorun itunesin sürümünde olabilirmi.

cosmo61

cosmo61

Üye
hacı iyi güzelde bende windows 7 var dosya türü uzantılarını nerden devre dışı bırakıcam vede mp4r nasıl yapıcam bulamadım izin vermior yada ben bulamıorum bi yardım et olmazmı :))

philadelpos

Üye
mükemmel şekilde çalışıyor,teşekkürler.

UltraslanMete96

Üye
ben yükledim ama benim eski sarkilar silindi

johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
tesekkurler

hollowm@n

Üye
Teşekkürler çok iyi oldu.

desperado190766

Üye
ya bnde yklenrken çok az dolu ½10 flan ondan snra donuo neden olablr ???

Üst Alt