iPhone RingTone Maker ( iPhone 3g 'ye Melodi Hazırlamanın En Kolay Yolu )

Sponsorlu Bağlantılar

chn007

Üye
eywallah abi sağolasın ellerine sağlıkk...:oke:

hakan9466

Üye
walla açıkcası 3gs de çalışırmı diye tereddütüm vardı kurdum süper çalıştı hemde . sonsuz teşekkür.bide kırpma işlemi movie makerde de yapılabilir ama bu program daha pratik.

samigeneci

Üye
Arkadaşlar
müziğin üzerinde sağa tıkladığımda 'CONveRT SELECTİON TO AAC' çıkmıyor.
Yardımcı olabilirmisiniz,,,

bdllhgnydn

Üye
ringtone expressions bence bu programı deneyim ben ötekini bi türlü yapamadım bununla hallettim ama

eva .

Üye
bu programı nasıl çalıştırıcam:(((((
ben mac a yeni geçtim
acemiyim
yardımcı olun ltf :((

Mahmut_91

Mahmut_91

Üye
Çok kullanışlı programmış. Ellerin dert görmesin... :)

cemozi

Üye
paylaşım İçin teşekkürler Güzel program işime yaradı
aklıma takılan neden 30 sn. sınırı yapmak geretiği
nokialardan 3 dakka ise mp3 3 dakka çalışyor ...

metincevik

Üye
tesekur bomba

serhatin

Üye
çok saoolll kardeş bedede ıphone 3gs 32 gb var bütün şakıları zilsesi yaptım :) çok saollll

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler

tellme

Üye
10 numara program kullanımıda çok kolay.paylaşım için teşekkürler.

iddaacı27

Üye
ya arkadaşım senin dediklerini yapıyorum,ancak sa tıklayıp bunu göremiyorum 'CONveRT SELECTİON TO AAC' bir zahmet acıklarmısın.telefonum iphone.32.gb.selamlar

batuhan_kursad

Üye
3 müzik dönüştürdüm benden ****** number istedi bu ne anlamadım yardımcı olurmusunuz

ebrusen

Üye
iphoneringtonemaker ****** number istiyor ne yazıcaz??

--------------- Ekleme ---------------

kusura bakmayın 2 sayfa once anlatılmış çözdüm şimdi problemi emeğinize sağlık..

Demirbag92

Üye
Bende iphone 3gs var jailbreak yapmadim istedimi sarkiyi nasil melodim olarak ayarlarimm?????

SERSEL

SERSEL

Üye
ya arkadaşlar cydia dan mytone diye bir proğram var onlan istedüiniz mp3 zil sesi yapabilirisiniz hemde istediğiniz yerden keserek bilgisayara ihtiyaç duymadan

osk

Üye
helal

Dreamer Rabbit

Üye
benım yapamadıgım müziğin uzantısını değiştiremedim onu nasıl yapacagımı soleyebilirmisiniz..

ilker_g

Üye
merhaba programı kurdum müziği ayarladım '' send ringtone to iphone'' tusuna bastıgımdaiphone bağlı oldugu hlade bağlı değil diyor bunun nedeni nedir acaba bi cevap verirseniz cok sevinirim

destiny23

Üye
Ya beyler biri şunun anlatımını tam yapsın herşyi tam yapıyoruz sync de dıyoruz en son ama zil seslerine gelmiyor müzik birde send to iTunes çıkıyor bende iPhone değil

--------------- Ekleme ---------------

Sonunda yaw tek eksik olan ringtones e sürüklemekmiş :S bari onuda belirtin baştan millet bilmiyor bunu.

Üst Alt