morigante Üye arkadasım bı-u verdıgın programla yaptım bunlarıda bırde sey dıyecem bu bende ıkı parcada oldu ve dıgerlerınde olmuyor neyapmam lazım bır akıl verıırmısın ıtunusa atmıyr yanı yardım be gurban helpppppp me
arkadasım bı-u verdıgın programla yaptım bunlarıda bırde sey dıyecem bu bende ıkı parcada oldu ve dıgerlerınde olmuyor neyapmam lazım bır akıl verıırmısın ıtunusa atmıyr yanı yardım be gurban helpppppp me
celal21d Üye gerçı benım tlfn bozuk inş enkısa zamanda yaparım bu güzel paylaşımın için çok teşekurler
omerle81 Üye denedim ama bir türlü olmuyor ringtonesda gozukuyor ama sync bir türlü olmuyor biri bana acıklarmı lütfen
denedim ama bir türlü olmuyor ringtonesda gozukuyor ama sync bir türlü olmuyor biri bana acıklarmı lütfen
sultanselim88 Üye abi eline salik ama bunun full prog. nasil alirik 2 ringtone yapabildim ondan sonra satin all yazisi cikiyo
abi eline salik ama bunun full prog. nasil alirik 2 ringtone yapabildim ondan sonra satin all yazisi cikiyo
canacannn42 Üye emeklerinize saglik kardes i phone 3Gs 'de çalismaz diye korkmustum ama mükemmel çalisiyor çok basit çok kullanisli tavsiye ederim --------------- Ekleme --------------- jpeg error hatasi bendede yapiyordu oda albüm kapaakcik resimlerinden kaynaklaniyor.melodi yapmak istediginiz parça resimsiz olmali.
emeklerinize saglik kardes i phone 3Gs 'de çalismaz diye korkmustum ama mükemmel çalisiyor çok basit çok kullanisli tavsiye ederim --------------- Ekleme --------------- jpeg error hatasi bendede yapiyordu oda albüm kapaakcik resimlerinden kaynaklaniyor.melodi yapmak istediginiz parça resimsiz olmali.