Iphone(ios) - Android arasinda kalanlar baksinlar....

Sponsorlu Bağlantılar

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
Iphone(ios) - Android arasinda kalanlar baksinlar....
1- Iphone alacak paraniz varsa zaten dusunmeyin. En basit ornek ; Oyunlardaki grafiklere bakin farki gorun.

2- Yeterli butceniz yoksa kendinizi zorlamayin bosuna. Cunku bu isin siniri yok.

3- Android dusunenlerede sunu soyleyeyim. Mesela s3 ile s4 arasinda kaldiniz. Paraniz varsa s4 alin ama s3 alacak para varken dusunmeyin fazla yuksek. Sen telefonu dogru kullandiktan sonra s3 ten ne zorluk cekersin ki.

4- Iphone ile son model androidleri kiyaslamayin. Mesela iphone 5 ile htc one arasinda farkli birsey var. Dunyada oyun kuruculari apple dan fazla maddiyat gordukleri icin onu seciyor. Mesela Fifa 2013 ve Battlefield3 gibi oyunlar iphone da varken androidte varken androidte yok. Burada Google in yapmasi gereken seyler var. Biz birsey yapamayiz.

Daha fazla uzatmak istemedim. Sorulariniz varsa buyrun..

Lohengram

Lohengram

Üye
Bazı arkadaşlar çok saçma karşılaştırma yapıyorlar.Mesela S3mü İphone 4s mi dedi biri diyelim hemen başlıyorlar İOS-Android kıyaslamasına kıyaslamasına,kıyaslama CPU-GPU-Ekran gibi konularda olur :oke:

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
Bazı arkadaşlar çok saçma karşılaştırma yapıyorlar.Mesela S3mü İphone 4s mi dedi biri diyelim hemen başlıyorlar İOS-Android kıyaslamasına kıyaslamasına,kıyaslama CPU-GPU-Ekran gibi konularda olur :oke:

Gercekten oyle. Ayrica zaten iphone verilen deger ortada. Hem butcen iyiyse git direkt iphone al. Ne ugrasiyonki. Parasi var S4 mu iphone 5 mi diyor . Cok mantiksiz :)

reaurora

reaurora

Üye
sende hep oyun ornek vermissin.
herkesin zevkleri farklidir. evet kimisi ozellikle oyun ve internet icin iyi telefon alir. ama benim gibileri ozellikle kurcalamak icin alir. ve ben iphonu fazla kurcalayabilecegimi sanmiyorum. iphonu aldigin gibi kullanirsin ama android oyle degil. ben su an galaxy gio kullaniyorum. ve samsung'un verdiginden en az %20 daha verimli hale getirdim. yakinda bulabilirsem droid razr maxx yada galaxy s3 almayi dusunuyorum.

MaxipmaN

Üye
iphone de oyun uygulama internet başka bi kurcalama yapılamıyor ki

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
sende hep oyun ornek vermissin.
herkesin zevkleri farklidir. evet kimisi ozellikle oyun ve internet icin iyi telefon alir. ama benim gibileri ozellikle kurcalamak icin alir. ve ben iphonu fazla kurcalayabilecegimi sanmiyorum. iphonu aldigin gibi kullanirsin ama android oyle degil. ben su an galaxy gio kullaniyorum. ve samsung'un verdiginden en az %20 daha verimli hale getirdim. yakinda bulabilirsem droid razr maxx yada galaxy s3 almayi dusunuyorum.

Kardes farkli birsey iddaa iden yok. Ama forumlara ve karsilastirmalara bak. Adam mesela ben cok oyun oynarim demis. Ardindanda iphone mu galaxy... mi demis. Simdi burda android demeyin yuh derim. Hadi uygulama disina cikayim Sen hadi karar vermissin ama kararsiz adama android diyenlere ne diyeyim. Android cihaz destek bolumune baksana. Telefonun ozelligi ne olursa olsun hepsinin sorunu var ve cok asiri sorun var. Sonra yok efendim boyle,yok soyle. Cogu sirf s4 yeni cikti en yenisi olsun falan diye dusunuyor. En yeni en iyi degildir. Ayrica mantiksizliginiz surada ios ile androidi jaristirmayin birbirine. O yuzden bana herkesin zevki falan filan deme. Telefon alanlarin yuzde doksani bilincsiz. Gozu kapali telefon mu alinir.

- - - Eklendi - - -

iphone de oyun uygulama internet başka bi kurcalama yapılamıyor ki

Telefonu kurcalayanlarin cogu cihazi batiriyor. Bilinclilere lafim yok

LimePie

LimePie

Üye
yav zaten telefonda yapacağın işler belli aramak internet facebook oyun daha başka ne var ki napacan telefonla uzayamı çıkıcaksın :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
baskasininkinden farkli olmasini ister insan. en basiti launcher. bunun disinda ozel romlarda cok fazla imkan var

reaurora

reaurora

Üye
ben iphonu kotulemiyorum. iphonun stabilligini hep ovmusumdur. imkanim olsa iphone 5 almak isterdim. ama yaninda birde android olmadan duramam. peki sen androidden neden bu kadar nefret ediyorsun :D

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
ben iphonu kotulemiyorum. iphonun stabilligini hep ovmusumdur. imkanim olsa iphone 5 almak isterdim. ama yaninda birde android olmadan duramam. peki sen androidden neden bu kadar nefret ediyorsun :D

Androidten nefret etmiyorum. Aksine surekli android kullaniyorum. Benim nefretim androide onem vermeyen Google alt yapisina karsi. Iphonedsli stabilite androidtede yapilabilir. Tek kizgin oldugum taraf bu kadar insana milyarlik telefonlar satip sadece paragoz davranmalari. Tek demek istedigim para varken insanlarin sorunsuz bir cihaz almalari. Google playde o kadar yakinan insan var ama bir kiside cikip insan yerine koymuyor. Bu da cok uzucu

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar telefon işletim sisteminde neyi kurcalayabilirsiniz. Ayrıca iOS işletim sistemli telefonlara Jailbreak yaparsanız, telefonu kendinize göre uyarlayabilirsiniz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt