ıphone 3g 4.2.2 süeüm yüklü eski sürümü nasıl yukleyebilirim yardım edin arkadaşlar wifi gitti _???
3g ozelligi nasil kapatilir bilen var mi?![]()
cihazı başlangıç ayarlarına döndür ondan sonra ıtunes ile geri yükle sorunun çözülecektir.öncelikle s.aleyküm bi soru sorcam
ben cydiadan program falan yükledim sonra telefonu kapattım çok geç açılmaya başladı
bide cydia ve ciydiadan indirilen hiç birşey açılmıyor açılıp kapanıyor hemen iphoneyide sıfırlayamıyorum ne yapmam g
----------Eklendi @ 19:47:23 ---------- Yazıldı @ 19:22:01 ----------
s.aleyküm iphone cydiadan uygulamalar falan atıtım sonra iphone u kapattım çok geç açılıyor bazen hiç açılmıyor apple logosunda kalıyor açkıldığı zamanda cydiadan yüklediklerim ce cydia açılmıyor açılıp kapanıyor telefon türkiyeden alınma ve 5.0.1 sürüm çözüm bulursanız sevinirim [email protected] şimdiden teşekkürler.
merhaba arkdaslar....
itunes ten iphone3gs yı gunceledım ve ayarlarımı gerı yukleyemıyorum. .... etkinleştiremiyorum
3g ozelligi nasil kapatilir bilen var mi?![]()
forumda jb ile ilgili konular mevcut araştırırsan rahatlıklar halledebilirsin.iphone 3 gs kullanıcısıyım tomtom igo gibi navigosyon uygulamalarını yüklemiyr ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz??
----------Eklendi @ 01:07:30 ---------- Yazıldı @ 01:04:07 ----------
jailbreaak de nedir ben yeni kullanıcıyım
----------Eklendi @ 01:18:08 ---------- Yazıldı @ 01:07:30 ----------
5.0.1 i yükledim ama ıtunes caısmıyr sımdı uygulama atamıyrm
viop destekler uygulamalar ile görüşme yapabilirsin, skype ve benzeri olabilir.selam arkadaşlar sorum ıphone 4 te msn yada herhangi bir şekilde internet üzerinden ön kamera ile görüşme imkanım varmı bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum
uygun yazılım dosyasını bulup indir, itunes ten geri yüklemeyi seçerken shift tuşu ile seçimini yap, ve restoreyi gerçekleştir. sorun halledilektir.selamlar beyler,
iPHONE 3G - v4.2.1 şuan
ancak ben iTUNES ile bağlandığımda, hala güncelleme gözükmemektedir. şuan v5.0.1 kullanımda. neden olabilir bu? veya dışardan yüklenebilecek bir dosya ise bunu nasıl yaparız?
bilgi verirseniz sevinirim.
şebekiyi otomatik bula getirdin mi?merhaba arkadaşlar
2 haftadır iphone 4'ümde bir sorun var metro vs gibi telefonun çekmediği yerlerde kısa süreli daha bulunsam da şebeke 1 kere gitti mi bir daha gelmiyor telefonu açıp kapatınca tekrar normal haline geliyor aynı sorunu 15-60 dk arasında uçak moduna aldığımda da yaşıyorum. bu sorun nereden kaynaklanıyor olabilir?
jb olmadan cydia nasıl kuruldu anlamadımmerhaba arkadaşlar.geçenlerde golddan iphone 3gs aldım.sonra bu jailbreak olayını araştırdım.henüz jailbreak yapmadım fakat geçenlerde telefona cydiayı kurdum.ordanda instollussu kurdum.bütün programları ve oyunları ordan yüklüyorum.fakat telefon jailbreaksız şuan.bu şekilde kurduğum bu programların ve oyunların bi sakıncası var mıdır acaba?herhangi bi sorun çıkar mı.bilgilendirirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler ...