İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

yalaya

Üye
ıphone 3g 4.2.2 süeüm yüklü eski sürümü nasıl yukleyebilirim yardım edin arkadaşlar wifi gitti _???

TheGewdaN

Üye
selamın aleyküm. iPhone 4s kullanıyorum cihaz yurt dışı kaydı kuydu vs herşeyi var ama dün birden bire Sim Hatası - Geçersiz sim hatası vermeye başladı nasıl çözebilirim bi bilgisi olan yardımcı olabilirse çok memnun olurum.

~3m[R]e`

~3m[R]e`

Üye
internete giremiyorum yardım lütfen

LimePie

LimePie

Üye
öncelikle s.aleyküm bi soru sorcam
ben cydiadan program falan yükledim sonra telefonu kapattım çok geç açılmaya başladı
bide cydia ve ciydiadan indirilen hiç birşey açılmıyor açılıp kapanıyor hemen iphoneyide sıfırlayamıyorum ne yapmam gerek

----------Eklendi @ 19:47:23 ---------- Yazıldı @ 19:22:01 ----------

s.aleyküm iphone cydiadan uygulamalar falan atıtım sonra iphone u kapattım çok geç açılıyor bazen hiç açılmıyor apple logosunda kalıyor açkıldığı zamanda cydiadan yüklediklerim ce cydia açılmıyor açılıp kapanıyor telefon türkiyeden alınma ve 5.0.1 sürüm çözüm bulursanız sevinirim [email protected] şimdiden teşekkürler.

fuathan

Üye
Kardeşim Babam için yazıyorum bunu babam ıphone 4 almayı düşünüyo ama genelde burda antalyada kalıyorum ben burda iyi deil diyolar ne yapmalıyız yardıııım bekliyorum beyler :ah

icankır

Üye
merhaba arkdaslar....
itunes ten iphone3gs yı gunceledım ve ayarlarımı gerı yukleyemıyorum. .... etkinleştiremiyorum

minoo

minoo

Üye
3g ozelligi nasil kapatilir bilen var mi? :hmmm

minoo

minoo

Üye
Hayir. Haklisin dur msj atim ona.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
öncelikle s.aleyküm bi soru sorcam
ben cydiadan program falan yükledim sonra telefonu kapattım çok geç açılmaya başladı
bide cydia ve ciydiadan indirilen hiç birşey açılmıyor açılıp kapanıyor hemen iphoneyide sıfırlayamıyorum ne yapmam g

----------Eklendi @ 19:47:23 ---------- Yazıldı @ 19:22:01 ----------

s.aleyküm iphone cydiadan uygulamalar falan atıtım sonra iphone u kapattım çok geç açılıyor bazen hiç açılmıyor apple logosunda kalıyor açkıldığı zamanda cydiadan yüklediklerim ce cydia açılmıyor açılıp kapanıyor telefon türkiyeden alınma ve 5.0.1 sürüm çözüm bulursanız sevinirim [email protected] şimdiden teşekkürler.
cihazı başlangıç ayarlarına döndür ondan sonra ıtunes ile geri yükle sorunun çözülecektir.

cihazı başlangıç ayarlarına döndür ve ondan sonra ıtunes ile geri yükle sorunun çözülecektir.

----------Eklendi @ 00:30:02 ---------- Yazıldı @ 00:28:55 ----------

merhaba arkdaslar....
itunes ten iphone3gs yı gunceledım ve ayarlarımı gerı yukleyemıyorum. .... etkinleştiremiyorum

önce cihazını başlangıç ayarlarına döndür ondan sonra ıtunes ile geri yükle sorun çözülecektir.

----------Eklendi @ 00:31:51 ---------- Yazıldı @ 00:30:02 ----------

3g ozelligi nasil kapatilir bilen var mi? :hmmm

cihazın ve yazılımın nedir onu belirt, ios4 ise ayarlada olması lazım ios5 ise operatöründen kapatırsan sorun çözülür

----------Eklendi @ 00:33:34 ---------- Yazıldı @ 00:31:51 ----------

iphone 3 gs kullanıcısıyım tomtom igo gibi navigosyon uygulamalarını yüklemiyr ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz??

----------Eklendi @ 01:07:30 ---------- Yazıldı @ 01:04:07 ----------

jailbreaak de nedir ben yeni kullanıcıyım

----------Eklendi @ 01:18:08 ---------- Yazıldı @ 01:07:30 ----------

5.0.1 i yükledim ama ıtunes caısmıyr sımdı uygulama atamıyrm
forumda jb ile ilgili konular mevcut araştırırsan rahatlıklar halledebilirsin.

----------Eklendi @ 00:34:32 ---------- Yazıldı @ 00:33:34 ----------

selam arkadaşlar sorum ıphone 4 te msn yada herhangi bir şekilde internet üzerinden ön kamera ile görüşme imkanım varmı bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum
viop destekler uygulamalar ile görüşme yapabilirsin, skype ve benzeri olabilir.

----------Eklendi @ 00:37:24 ---------- Yazıldı @ 00:34:32 ----------

selamlar beyler,
iPHONE 3G - v4.2.1 şuan
ancak ben iTUNES ile bağlandığımda, hala güncelleme gözükmemektedir. şuan v5.0.1 kullanımda. neden olabilir bu? veya dışardan yüklenebilecek bir dosya ise bunu nasıl yaparız?
bilgi verirseniz sevinirim.
uygun yazılım dosyasını bulup indir, itunes ten geri yüklemeyi seçerken shift tuşu ile seçimini yap, ve restoreyi gerçekleştir. sorun halledilektir.

----------Eklendi @ 00:38:47 ---------- Yazıldı @ 00:37:24 ----------

merhaba arkadaşlar

2 haftadır iphone 4'ümde bir sorun var metro vs gibi telefonun çekmediği yerlerde kısa süreli daha bulunsam da şebeke 1 kere gitti mi bir daha gelmiyor telefonu açıp kapatınca tekrar normal haline geliyor aynı sorunu 15-60 dk arasında uçak moduna aldığımda da yaşıyorum. bu sorun nereden kaynaklanıyor olabilir?
şebekiyi otomatik bula getirdin mi?

----------Eklendi @ 00:40:29 ---------- Yazıldı @ 00:38:47 ----------

merhaba arkadaşlar.geçenlerde golddan iphone 3gs aldım.sonra bu jailbreak olayını araştırdım.henüz jailbreak yapmadım fakat geçenlerde telefona cydiayı kurdum.ordanda instollussu kurdum.bütün programları ve oyunları ordan yüklüyorum.fakat telefon jailbreaksız şuan.bu şekilde kurduğum bu programların ve oyunların bi sakıncası var mıdır acaba?herhangi bi sorun çıkar mı.bilgilendirirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler ...​
jb olmadan cydia nasıl kuruldu anlamadım

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

aykutzenci

Üye
slm arkadaslr iphone 3gs 7d11 tlfnm vr kulnmyitm bilmyrm eski yuklenms program ve uygulamlri yuklicm ama olmyr ios 4 ve uzeri istyr nasil yapcam bunu anltrsanz sevnrm.v
bnmki 3.1.2

sadi81

Üye
s.a. arkadaşlar benim bir sorum olacak çin malı iphone tel. var hiç açılmıyor bataryam dolu telefoncuya götürdüm versiyon atılması geriyor dedi ancak kendiside atamıyor bi yardımcı olurmusunuz tşr. kolay gelsin

paşa155

Üye
slm herkese ıphone 4 kullanıyorum facbookta ıphone 4 aracılıgı ile yazmıyor onu nerden yapabilirim ...not facebook uygulaması yüklü ve halen ıphone ile yazı yazıyorum duvarıma mobil ile yazıyor ıphone 4 ile yazmıyor ve işareti çıkmıyor lütfen bilen varsa nasıl yapıldıgını söylesin tşk ederim

flypri

Üye
S.a İphone 3G 2. El aldım içinde cydia yüklü değildi şuanki ayarlarda sürüm 4.1 yazıyor bana en basit şekilde cydia nasıl yükleyebilirim anlatırsanız birde hiç bir dosyanın silinmemesi lazım şimdiden teşekkürler

xtugayxtarzi

Üye
Arkadaşlar ben iphone 3gs mi alim yoksa galaxy s mi yardımcı olun

ser.ci

Üye
Merhaba yurt disindan iphone getirdi akraba yanliz kirdirilmasi gerekiyormus sim kartlarini kabul etmiyor telefoncuyla gorustum pasaport istiyor baska yolu varmi bunun acaba simdiden tesekkurler

gavvas

Üye
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
telefonu jailbreak yaptıktan sonra, yeniden başlatma veya kapatıp açmada açılış sesi olan clik sesi gelmiyor sadece şarj da iken ses geliyor

İkinci problemim ise ios4 te jailbreak yapınca cydia silik oluyordu vu justboot edince aktif oluyordu herkes deki gibi ama ios5 te ilk seferde aktif justboot yapmadan bu normal mi?

BOSSTAN

BOSSTAN

Üye
app store üye oluyorum fakat illa kredi kartı bilgilerini girmem lazım none seçeneği yok ne yapmalıyım

efe_24

Üye
iphone 4s kullanıyorum menüde olan izlenceler gibi başka nasıl yapabilirim

Üst Alt