İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

becho61

becho61

Üye
merhaba iyi günler 3g 16 gb iphone aldım sanırım yurtdışı sim lock kırılmış fakat mesajlar aşırı şekilde geç geliyor bunun nedeni ne olabilir? birde şu var eğer tuş kilidi açıksa hiç bir sorun yaşamadan mesajlaşabiliyorum.

<<yakamoz>>

Üye
Merhaba arkadaşlar, daha dün telefoncudan iphone4 aldım (1200 TL'ye). Normalde Nokia C7 almayı düşünüyordum, fakat iphone'un fiyatını uygun bulunca bunu aldım. Telefonun yurtdışından (İsviçre'den) geldiğini söylediler, kayıtlı olduğunu da gözümün önünde gösterdiler. Sim kartı kırdılar, taktılar, herşey normaldi. Fakat akşam evde itunes'ten 4.3.4 son versiyonunu yükledim. Ne olduysa bu yüklemeden sonra oldu. xD Daha sonra sim kartım çalışmadı. Uçak moduna girip çıktıktan sonra geçersiz sim diyor. Arama marama hiçbişi yapmıyor. Size sorum bu sorunu en basit yoldan nasıl hallederim. Acil cevap lütfen. İlgilenen arkadaşalra şimdiden teşekkür ederim...

<<yakamoz>>

Üye
yok mu ilgilenicek biri :S

EXSELANCE44

Üye
slm arkadaşım appstoru kaydını bi türlü yapamadım lütfen bi link atarmısınız

moondial

Üye
yakamoz pasaport kaydını yaptırdın mı ki?

aslhnkaya

Üye
ekran beyaz oldu ama tepedeki butonu kullanınca normal şekilde kapanıyo.yardım etmeniz mümkün mü?

mustacix

mustacix

Üye
Arkadaslar cin mali iphone ye orjinali yuklenirmi lutfen yardim edin nasil yuklenir onuda soyleyin

tabiki89

tabiki89

Üye
Arkadaşlar ben yurtdışından kuzenim aracılığıyla getirticem bitane. Ne yapılıyor bu konuda. Alımından Pasaporta kaydına kadar anlatabilecek bilen biri varsa çok sevinirim.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
iphone 4 ten operatör üzerinden nete giremiyorum vodafone kullanıyorum nasıl çözebilirim bu sorunu

marslan57

Üye
Merhabalar,

Iphone yuklediğimiz ucretli ve ücretsiz olan uygulamaların bakcup nasıl alabilirim?

Tskl,
Murat

<zxc

<zxc

Üye
bende ipod touch 2g mc model var ios 4.2.1 buradaki konulara bakarken iphoneların ipsw idi sanırım ipsw dosyasını gördüm ve hemen iphone 4ün 4.2.1 olanını indirdim ben bunu ipod toucha itunes ten restore ile yapsam nolur acaba şimdiden teşekkürler herkese:D

TheORCUN

TheORCUN

Üye
apple.com'un sitesi üzerinde 3 farklı iPhone alma yöntemi var. AT&T; Verizon ve Unlocked iPhone. Bunların hangisi Türkiye içinde düzgün sorunsuz çalışabilir. Ayrıca yapmam gereken bir şey olur mu ?

hqn33

Üye
ArkadaşLar iphone 3g aldım fakat appstore ıd alamıyorum kredi kartsız olayı bitirmiş sanırım apple yardımcı olacak kimse varmıdır

ugucum02

Üye
Ben iphone kullanmaya yeni başladım kendim jailbreak yapmak isityorum cihazın sürümü 4.3.5 nasıl bi yol izlemeliyim yardımcı olur musun lütfen !

tbuluttekin

tbuluttekin

Üye
Arkadaşlar,
Yeni bi Iphone4 kullanıcısıyım.
Ekran kilidi için her seferinde bi tuşa basmak istemiyorum. Sadece zaman ayarı yapmak değil derdim. Hiç kapanmasın dersem şarj bitiyor.
Bu işin bi yöntemi var mı?

cilgin58

Üye
slm arkadaslar bana yardimci olacak birisi varsa cok sevinirim,ben hollandada yasiyorum iphone 4 var 4.3.5 jailbreak yaptim ama sebeke bulamiyor daha sonra telefonu kapattim acayim dedim bu seferde elma isareti gelioyr baska bisey yok restore yaptim itunes ile buseferde ekranda itunes yazisi gelior baska bisey yok acilsos arama ne yapabilirimde bu telefonu duzeltebilirim shs kaydi okudum forumlarda onun icin tinyumbrella programi indirdim 5.10 baglanti yap diom servere ama bir turlu baglanamiyor,valla kafayi yiecem acil yardimlariniz bekliyorum,telefon gittimi yoksa saygilar

kubilay150

Üye
arkadaşlar ben iphone 4 e tethered jailbreak yaptım (4.3.5 versiyonuna) yaparken bi sorun olmadı fakat itunesten oyun yükleyemiyorum yardımcı olurmusunuz ...

Üst Alt