İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

bozzKurT

Üye
merhaba yeni İphone4 aldım. ilk şarj ve dikkat etmem gereken şeyler hakkında bilgi verir misiniz? İos 5 güncellemesi yaparken şarj değildi zarar verir mi telefona acaba?

AyaZ_19

Üye
merhaba arkadaşlar.geçenlerde golddan iphone 3gs aldım.sonra bu jailbreak olayını araştırdım.henüz jailbreak yapmadım fakat geçenlerde telefona cydiayı kurdum.ordanda instollussu kurdum.bütün programları ve oyunları ordan yüklüyorum.fakat telefon jailbreaksız şuan.bu şekilde kurduğum bu programların ve oyunların bi sakıncası var mıdır acaba?herhangi bi sorun çıkar mı.bilgilendirirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler ...​

By_Khan

By_Khan

Üye
merhaba arkadaşlar aşağıda linkini vermiş olduğum ürünü alsam ve turkcell web tv seyrederken iphone4 deki görüntüyü bu ürün ile lcd tvye aktarabilirmiyim bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba

amarata

Üye
iphone 3gs kablo modda kaldı geri yükle diyorum hata veriyor napmam lazım tamırcıye goturdum halledemedıler acil yardım

amarata

Üye
slm bende ıphonne 3gs var telefon kablo modda kaldı itunes den geri yükle diyorum hata veriyor tamircide bu olmaz diye geri verdi telefonu acilk yardım

spectorr

Üye
slm ben iphone 3g jailbreaak yuklerken hata verdi reset atmak istedim olmadı. şuan hiç bir belirti yok siyah ekran bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

angin60

Üye
Selamunaleykum. Arkadas iphoneun guvenlik sifresini unutmus birkac,ez yanlis girince
de telefon kitlenmis itunes a baglayin yazisi cikti baglayinca restore etmeye kalktim
telefon guncel degil guncellemeniz gerek gibi bisey dedi guncelle diyince itune
indirirken yarida hata verdi dosyayi elle indirdim bu sefer ama indirince de .ipsw
dosyasini gormedi restore ederken lutfen yardim edin

SERSEL

SERSEL

Üye
halletinmi cihazı ne oldu okadar zaman geçmişki kesin para verp yazdırmıssındır imeili ben hallederdim

mukan68

Üye
selam arkadaşlar bende 3gs var içinde 4,2 vardı jailbreek li bunu pc üzerinden 5,1 e yükseltmek istedim fakat güncelleştirmeden sonra cihazı aktive edemedim bir türlü kullanacak başka telefonumda yok canım sıkıldı nasıl düzeltebilrim telefonumu ? lütfen acilll cvp

d_deniz

d_deniz

Üye
Arkadaşlar vcf uzantılı rehberi iphone 4 e nasıl kopyalarız. Telefon numaralarım bilgisayarımda vcf uzantılı olarak kayıtlı bunu iphone 4 taşımak istiyorum. Kolay bir yolu var mı? Acil yardım lütfen...

sercn.ba

Üye
valla ben istanbul güngören durak iletişimden bir ipad aldım hiç bir problemi çıkmadı herşeyini hallettiler ve buda bir vodafone bayii önemli olan nereden aldığınız cihazı herkes layığı ile pazarlayamıyor

corsa1033

Üye
iphone 3 gs kullanıcısıyım tomtom igo gibi navigosyon uygulamalarını yüklemiyr ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz??

----------Eklendi @ 01:07:30 ---------- Yazıldı @ 01:04:07 ----------

jailbreaak de nedir ben yeni kullanıcıyım

----------Eklendi @ 01:18:08 ---------- Yazıldı @ 01:07:30 ----------

5.0.1 i yükledim ama ıtunes caısmıyr sımdı uygulama atamıyrm

wurz86

Üye
selam arkadaşlar sorum ıphone 4 te msn yada herhangi bir şekilde internet üzerinden ön kamera ile görüşme imkanım varmı bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum

Lovecoder

Üye
yurt dışından Gelen iPhone 3GS 16 gb Cihazım Var Pasaportla Kaydını Bu Gün Yaptırdım 3 Gün İçerisinde Açılacağını Söylediler Yalnız Telefonun Sim Kilidi Var Nasıl Açabilirim Bu Kilidi ?

Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.

SÜRÜM = 5.0.1 (9A405)
MODEL = MC132FD
MODEM FİRMWARE = 05.16.05

rowel35

rowel35

Üye
selamlar beyler,
iPHONE 3G - v4.2.1 şuan
ancak ben iTUNES ile bağlandığımda, hala güncelleme gözükmemektedir. şuan v5.0.1 kullanımda. neden olabilir bu? veya dışardan yüklenebilecek bir dosya ise bunu nasıl yaparız?
bilgi verirseniz sevinirim.

ıpohone

Üye
ARKADAŞLAR ŞUN BİLMELİYİZ Kİ ıpohone4 TELE FONLARI ÜLKEMİZE KİLİTLİ GELMEK TEDİR AYNI OLAY YANLIZ IOS4 DEDEYİL
ANDIROİD TELE FONLARDADA KİLİTTİL VE HEP ANDIROİD MARKET KAPATILMIŞ T MARKET SAMSUNG MARKET VB BİRÇOK EK MARKET AÇILMIŞTIR BUNU İÇİN TEK ÇÖZÜM TELEFONLARIN ROT YAPILMASIDIR BNİM IPOHONE4 VAR VE İÇİNDE GENEL OLARAK IOS4 İŞLETİM SİSTEMİ VARDI BN ROT YAPARAK ŞU ANDA IOS5 İŞLETİM SİSTEMİNİ IPOHONE4 DE KULLANIYORUM VE HİÇ BİR SORUN YOK MÜZİK VE RESİM VE VİDİO DOSYALARINA GELİNCE SORUNLARINIZ İTUNUS YÜKLEDİKTEN SONRA HD OLARA VİDİO BİLE İZLEYEBİLİRSİNİZ SAYGILARIMLA SORULARINIZ İÇİN BNİ BULUN HERZMN AÇIĞIM

IdontKnoW

Üye
Arkadaşlar konuya pek hakim değilim.Forumdan okuduklarımı anladığım kadarı ile yazıyorum.
elimde at&t simlock lu iphone3g var. Cihaza uygun sim kartım olmadığından versyonunu ve baseband dını bilmiyorum.
jailbreak ve unlock yapmak istiyorum.
simkartım olmadan bunu yapabilirmiyim.
itunesten 4.2 güncellemesi yapsam sonrada redsn0w_win_0.9.6b4 kullanarak 4.2.1 i yüklesem jailberak yapmış olurmuyum cihaz menüsüne girip unlock yapabilecek pozisyona gelirmiyim..
birde şuan 3g için itunesin baseband versyonu nedir? acaba..

yoksa cihazın basabandını koruyarak mı 4.2.1 yüklemeliyim bunun için birşeyin yedeğinin alınması lazımmış galiba mevcut pozisyonda bu mümkün mü yada gereklimi..
yardımcı olanlara çok minnettar kalıcam..bir iki gündür bununla uğraşıuorum ama henüz elimi bile sürmedim..​

sunset77

Üye
merhaba arkadaşlar

2 haftadır iphone 4'ümde bir sorun var metro vs gibi telefonun çekmediği yerlerde kısa süreli daha bulunsam da şebeke 1 kere gitti mi bir daha gelmiyor telefonu açıp kapatınca tekrar normal haline geliyor aynı sorunu 15-60 dk arasında uçak moduna aldığımda da yaşıyorum. bu sorun nereden kaynaklanıyor olabilir?

cellad1731

Üye
Apple ID girişi için app storeye giriyorum. fakat kullanıcı adı ve parola yazan yere tıklayınca klavye gelmiyor. kullanıcı adı ve parolayı giremiyorum

Blackbeltsea

Blackbeltsea

Üye
merhabalar bende ipod touch 1g var içinde ios 3.1.3 yüklü jailbreakli bunu yukseltmek ıstıyorum nasıl yapabılırım ? yardımcı olursanız sevınırım :bigstar:

Üst Alt