İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

technoman34

technoman34

Üye
app store üye oluyorum fakat illa kredi kartı bilgilerini girmem lazım none seçeneği yok ne yapmalıyım

free ücretsiz olan uygulamayı ındırırken uye ol ozaman none kısmı cıkar ucretlıye uye olurken none kısmı cıkmaz

gavvas

Üye
iphone 4s kullanıyorum menüde olan izlenceler gibi başka nasıl yapabilirim

ikonların üzerinde parmağını sabit tut ikonlar titremeye başlayınca birini tut digerinin üzerine bırak (klasore isim ver) tamamdir. Kasdettigin buysa tabi.

mhmt SyLmz

mhmt SyLmz

Üye
Pcden iphone 3 e nasl şarkı atılır yeni alem ltfn yardım

Türe

Türe

Üye
İphone unu pc ye bagla i tunes u ac soldan iphonenunu sec istedigin muzikleri secerek kopyala sonra i tunes a geri donup ctrl+v yap ;)

mhmt SyLmz

mhmt SyLmz

Üye
Saol ck tesekkur

askomtorelqe

Üye
Turkiyede bu işi yapan en iyi bizi 3 yıldır hizmet vermekteyiz güvenle yurtdısıdnan telefon getırebılırsınız kayıtını bız gerceklestırıyoruz.1000lerce referans numarası verebılırız..www pasaportkayiti com ve simlocklu ıphonelarınızı turkıyede ılk defa biz fabrikasından direk apple dan cozduruyoruz www simlockunlock com

cast_never

cast_never

Üye
appstore adresi aldim ama kredi karti ayarlarini yaparken secrutry code'u bir turlu nyin nesi olgunu bulamiyrm . 4 rakamli kredi karti sifresi degl mi acaba ? yardmci olursanz sevinirim

CODEC.FB

CODEC.FB

Üye
ana menüde programın ikonu görünüyo fakat tıklayınca açılmıyor neden olabilir; tıklayınca açılmayan prolardan bazıları viber, whatsapp, messenger, google, google çeviri...sorun nedir arkadaşlar birde viberde arkadaşım beni kendi viberinde görüyo hem arama hemde mesaj atabiliyo bende ise açılmıyo sadece gelenlere cevap verbiliyorum ituneste acemiyim programları silmiş olabilirmiyim acaba diyorum yardımınızı bekliyorum.

----------Eklendi @ 10:44:41 ---------- Yazıldı @ 10:44:05 ----------

appstore adresi aldim ama kredi karti ayarlarini yaparken secrutry code'u bir turlu nyin nesi olgunu bulamiyrm . 4 rakamli kredi karti sifresi degl mi acaba ? yardmci olursanz sevinirim

hayır security kod 3 rakalı kartın arka yüzündeki sayıdır ama sen neden kart bilgilerini veriyosun ki gerek yok bence o kısmı "none" deyip geçebilirsin illa da ben o şekilde kayıt olucam diyosan da arkasındaki 3 haneli sayı.

harunfb86

Üye
iphone 4s türkçe konuşan cıktı mı sırrı programı ??

irfan0202

Üye
arkadaslar ıphone 4 te vıdeo nasıl cekıliyor bı turlu vıdeo cekemedım

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Siri turkce desteklemiyor.

burak3024

Üye
beyler bende iphone 3g 8gb aldım ama jailbreak ve cydia işlemleri için yardıma ihitiyacım war bazı forumlarda konu başlıklarında okudum telefon kitlenebiliyormuş sorunlar çıkıomuş doğru mu acaba sizlerden bu konuda beni aydnlatmanızı istiorum..

ozan48

Üye
Arkadaşlar bugün
iphone
4S ALDIM..Fakat ayarları ve verileri sil yaparken yani
iphonenu
silip format yani yaparken
telefonun
şarjı bitti..Şarja yakınca kaldığı yerden devam etti..
Telefona
bi
zarar
gelirmi
..lütfen
yardım

enestekin1996

Üye
bende iphone 2g var 3.1.2 versiyon ben 1.1.4 nasıl dusurebılırım

canberkünlükaya

canberkünlükaya

Üye
jb'le yüklediğim oyunlar itunes'a bağlayınca silinir mi

reneedahmer

Üye
Bir Sorum olacak. Daha yeni 4S aldım. Fotograflardayken, herhangi bir fotograftayken menu tusuna basınca cıkan menude gonder, mesaj at var, tweet var (twitter yuklu olmadıgı halde) ama facebook tuşu yok, fotograflarıu direk faceye paylaşmak için GUİ ye nasıl eklenebilir bir program?

erhaner00

Üye
Safari ile facebook web sayfa gibi goruntuleyebiliyormuyuz yada baska bi tarayici varmi yardimci olacak barmi ark

karkki001

Üye
I tunnes ile versiyon yüklerken telefonum hata werdi ekranda usb resmi ve I phone yazio lütfen acil destek aksama konser war :(

karkki001

Üye
s.a yardımcı olacak kimse yokmu telefonumu restore edemiyorum uzaktan yardım vs. bağlanacak kimse yokmu telefoncu cok fazla ücret istedi destek pls ...

Üst Alt