İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

berktezkosar

berktezkosar

Üye
arkadaşlar benim iphone 2G de lcd ekranının sol altında 5-10 tane pixel'in rengi deişti.. öldü mü yoksa başka bşey mi oldu bilmiorum.. bir de lcd ekranı değiştirmem gerekirse en fazla kaça mal olur? şimdiden teşekkürler :)

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Bişey Sorucam Bazı İphone ' larda Bataryanın Yanında % lik batarya durumu var Bunu Kendi telefonuma nasıl yaparım ?? telefonum 3G 16GB

Bak benim tlf da da o % lik isaretten yok bazen bazka tlf lara bakiyorum var bende yok sonradan cihazi hic backup almadan yapinca cikti ne zmn yedekleri koydum gitti o isaret 3 sene onceki yedeklerim bile duruyor snrm yedek sistem cok geri olunca oldu ayarlari kurcalasak buluruz snrm

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar benim iphone 2G de lcd ekranının sol altında 5-10 tane pixel'in rengi deişti.. öldü mü yoksa başka bşey mi oldu bilmiorum.. bir de lcd ekranı değiştirmem gerekirse en fazla kaça mal olur? şimdiden teşekkürler :)

Beni tlf da yani 3g s de ne zmn jb yaptim elma isaretinden sonra bekleme modunda sag ust kosede olu pixel cikti sonra bi daha restore ettim o pixeller gitti ama tekrar jb yaptim tekrar olu pixel gibi cikti sorunu sonradan anladim jb yapinca cikiyor tabi bu senin konunla alakasi yok 2g jb olmadan ztn calismaz.birde lcd ekran takarsan o tlf bu snrm dunyada yapan ilk kisi olursun:)cunku iphone ekrani lcd degil ama bosver ugrasma 2g ekrani tlf dan pahali ben 3 g icin sordum 120 $ demislerdi yani nerdeyse bir 2 g fiyati kullan bence boyle arkadasim kafaya takma

Bahsettigin sey ios 4.0 Beta Degil mi ? redmondpie adli bi siteden indiriyorum butun gerekenleri orjinaldir ins...
ya bu iphone cok yordu beni onca telefon bilgim var ama iphone bambaska biseymis yok app yok jailbreak yok unlock yok cybra hic birini bilmiyorum 3 gundur okuyorum ama hala anlamadim adam gibi ne nedir ne ise yarar bilmiyorum :)
galiba istanbula gidince cok iyi bilen birine danismam gerekiyor..
peki burdan aldigim telefonu kayit problemi yasamam tr de dimi ?

Kardes esasinda sen cok zor olan birseyi yapmak uzeresin ha sadece okuyup bu kdr seyi yapabilirsen super yurtdisi tlf lari ile ugrasmak gercekten cok zordur mesekatli is ama dogru yoldasin anlatilanlar dogru sıkılmadan yorulmadan sinirlenmeden yapacaksin bu isi ama kullandigin en guzel tlf olacak.tr gelip pasaporta kayit yaptirmayi sakin unutma ama yazdiklarindan anladigim kadari ile dogru yoldasin biraz daha ugrasirsan sorun kalmaz.

elemey

Üye
iphone 4 e jb ve unlock yaptım. ancak internete girmek istediğimde hücresel veri bağlantısına abone değilsiniz yazıyor.
hücresel veri ağı sekmesi olmadığı için apn ayarı da yapamıyorum. sadece on off yapabildiğim hücresel veri sekmesi var.o da bir işe yaramıyor. turkceli aradım. unlock veya jb den olabilir. tüm ayarları sıfırlayın gibi bişe dedi.
yardımcı olursanız teşekkür ederim.

pegasus--182

Üye
arkadaşlar ıphone 3g 16gb whıte ım var ama bir türlü youtube ye bağlanamıyorum dns 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 ü de denedim ama hala you tube'a bağlanamıyor diyor bunun için başka ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim

didar

didar

Üye
arkadaşlar yurtdışı iphone 3gs 8gb var bende jailbreak oluyormu? look gider falan deniyor da bilgisi olan varmı acaba?

kuafemre

kuafemre

Üye
Arkadaslar bir iki kelimede olsa cevap verirseniz cok minnettar kalirim.Ipodtouch3g aldim guncelledim 4.0.2 oldu sorum bu iphonlar icin olan apps ler ipodtouch3g de kullanilabiliyormu ve ben versiyonu 4.0.1 indirmem mumkunmu j.b yapabilmem icin,simdiden cok cok tesekkur ediyorum yardimci olucak arkadaslara, saygilar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Arkadaslar bir iki kelimede olsa cevap verirseniz cok minnettar kalirim.Ipodtouch3g aldim guncelledim 4.0.2 oldu sorum bu iphonlar icin olan apps ler ipodtouch3g de kullanilabiliyormu ve ben versiyonu 4.0.1 indirmem mumkunmu j.b yapabilmem icin,simdiden cok cok tesekkur ediyorum yardimci olucak arkadaslara, saygilar
iphone lara uygun programlar onlarada uyar.versiyonu 4.0.1 e indirmek için shsh kaydın gerekiyor bir arkadaş shsh kaydı olmadan versiyon düşürme konusu açmıştı oraya bir bak istersen.

kuafemre

kuafemre

Üye
Nadir ustad coktesekkurler ilgilendigin icin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
birşey değil.

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ıphone 3g 16gb whıte ım var ama bir türlü youtube ye bağlanamıyorum dns 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 ü de denedim ama hala you tube'a bağlanamıyor diyor bunun için başka ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim
cihazdan wifi ile bağlanırsan sorun olmaz ama 3g den bağlanamazsın youtube a onun için farklı bir yol izlemen lazım.eger ihtiyacın olursa sitede var.

arkadaşlar yurtdışı iphone 3gs 8gb var bende jailbreak oluyormu? look gider falan deniyor da bilgisi olan varmı acaba?
eger versiyonun 4.0.2 değilse kolay şekilde olur sorun olmaz sitede bununla ilğili konular var.

defnep633

defnep633

Üye
ben telefonda ayarları ve verileri sil dedim elmada takılı kaldı neyapmalıyım acil yardım lütfen ???? :((

oktay_yaldiz

Üye
fb temasi indirdim winscp le yukleyecem ama app uzantisi nasil yapilir bilmiyom yardimci olursan simdiden tskler

bora sen bagri yardim et lutfen

rapege

rapege

Üye
restore attım ama telefon yutdışından gelme simlock uyarısı veriyo versiyon güncelledi galiba yardıııım :S:S:S

recovery sim kart bulman lazım veya telefoncuya yaptırman lazım ama recovery simkart bulursan kendinde yapabilirsin

defnep633

defnep633

Üye
Peki tamir ücreti tahminen ne kadardır ??

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Merhaba Benim Bir Sorunum Var iPhone ' da Birkaç Uygulama Açılmıyor Yani Tıklıyorum Direk Kapanıyor Neden Yapabilir ?? Yardımcı Olursanız Sevinirim :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Mesela Gta Gangstar Bu Oyunu Silmiştim Sonra Tekrar Yükledim Bu Sorun Ortaya Çıktı Redlaser Bu Programıda Yükledim Sonra Telefonun Şarjı Bitti Şarjını Doldurup Açtım iPhone ' u Bu Defada RedLaser Açılmadı Versiyonum 3.1.3

Üst Alt