Nadir
Emekli Yönetici
http://www.maxicep.com/iphone-destek-yardim/iphone-installer-390885.html bu konuda 9.cu mesaja bak.
Bişey Sorucam Bazı İphone ' larda Bataryanın Yanında % lik batarya durumu var Bunu Kendi telefonuma nasıl yaparım ?? telefonum 3G 16GB
arkadaşlar benim iphone 2G de lcd ekranının sol altında 5-10 tane pixel'in rengi deişti.. öldü mü yoksa başka bşey mi oldu bilmiorum.. bir de lcd ekranı değiştirmem gerekirse en fazla kaça mal olur? şimdiden teşekkürler![]()
cunku iphone ekrani lcd degil ama bosver ugrasma 2g ekrani tlf dan pahali ben 3 g icin sordum 120 $ demislerdi yani nerdeyse bir 2 g fiyati kullan bence boyle arkadasim kafaya takmaBahsettigin sey ios 4.0 Beta Degil mi ? redmondpie adli bi siteden indiriyorum butun gerekenleri orjinaldir ins...
ya bu iphone cok yordu beni onca telefon bilgim var ama iphone bambaska biseymis yok app yok jailbreak yok unlock yok cybra hic birini bilmiyorum 3 gundur okuyorum ama hala anlamadim adam gibi ne nedir ne ise yarar bilmiyorum
galiba istanbula gidince cok iyi bilen birine danismam gerekiyor..
peki burdan aldigim telefonu kayit problemi yasamam tr de dimi ?
iphone lara uygun programlar onlarada uyar.versiyonu 4.0.1 e indirmek için shsh kaydın gerekiyor bir arkadaş shsh kaydı olmadan versiyon düşürme konusu açmıştı oraya bir bak istersen.Arkadaslar bir iki kelimede olsa cevap verirseniz cok minnettar kalirim.Ipodtouch3g aldim guncelledim 4.0.2 oldu sorum bu iphonlar icin olan apps ler ipodtouch3g de kullanilabiliyormu ve ben versiyonu 4.0.1 indirmem mumkunmu j.b yapabilmem icin,simdiden cok cok tesekkur ediyorum yardimci olucak arkadaslara, saygilar
cihazdan wifi ile bağlanırsan sorun olmaz ama 3g den bağlanamazsın youtube a onun için farklı bir yol izlemen lazım.eger ihtiyacın olursa sitede var.arkadaşlar ıphone 3g 16gb whıte ım var ama bir türlü youtube ye bağlanamıyorum dns 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 ü de denedim ama hala you tube'a bağlanamıyor diyor bunun için başka ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim
eger versiyonun 4.0.2 değilse kolay şekilde olur sorun olmaz sitede bununla ilğili konular var.arkadaşlar yurtdışı iphone 3gs 8gb var bende jailbreak oluyormu? look gider falan deniyor da bilgisi olan varmı acaba?
ben telefonda ayarları ve verileri sil dedim elmada takılı kaldı neyapmalıyım acil yardım lütfen ????(
telefona restore at
restore attım ama telefon yutdışından gelme simlock uyarısı veriyo versiyon güncelledi galiba yardıııım :S:S:S
kullandığın fw ye uyumsuzdur.Merhaba Benim Bir Sorunum Var iPhone ' da Birkaç Uygulama Açılmıyor Yani Tıklıyorum Direk Kapanıyor Neden Yapabilir ?? Yardımcı Olursanız Sevinirim![]()