rapege
Üye
pardon ne oldu anlayamadım?Ege kardes bana neden yardımcı olmuyorsun sana karsı bir yanlisimmi oldu ??
pardon ne oldu anlayamadım?Ege kardes bana neden yardımcı olmuyorsun sana karsı bir yanlisimmi oldu ??

Kardeş Ne bilim İphone ile ilgili eskiden bana yardımcı oluyordun ama şimdi olmuyorsun bi yanlışım olduysa
çok özürdilerim
sorunum şu :
Herkeze Selam Bir Soru Sorucaktım Telefonuma v4.0.1 i Yükledim ve Tamamlandı Sonra Sinyal Sorunu Çıktı Bir Diş Gösteriyor Ve Operatör İsmi Yazmıyor Bunu Nasıl Çözerim Acaba Telefonum (Yurtdışı İphone 3G 16GB)
Restore Yaptım Herşey Yaptım Ama Olmuyor Bi Yardımcı Olursanız Sevinirim
Senide Gece Gece Tutuyorum AmaEyw Kardeşim Dediğini Yaptım Ama Yine Bir Çare YokSenide Gece Gece Tutuyorum Ama
PEKİ BUNU HALLEDEBİLİRMİYİZ KARDEŞ İTUNES'E ÜYEYİM ORDAN FREE APPS LARDAN BİŞEY SEÇİYORUM TELEFONA YÜKLERKEN KARŞIMA ŞU SORUN ÇIKIYOR : The application '' ........... '' was not installed on the iphone '' ....... iPhone because you are not authorized for it on this computer bu sorunla karşılaşıyorum internetten indirip yüklüyorum yine bu sorun karşıma çıkıyor
daha önce autroize midir nedir onu hiç yaptın mı?
Kendine İyi Bak Kankacım
İyi Gecelerçok teşekkür ederim sanada iyi geceler dicem ama geç kaldım galibaEge Kardeşim Sen Varya Samimiyetimle Söylüyorum Büyük Adamsın Ya Hallettim Başardım Tek Bir Sorunum Kaldı Oda Servis Yok Sorunu Onuda İnşallah Halledicem Ama Çok Teşekkür Ederim Sana
Şu Söyleyeceğimi Yalakalık Olsun Diye Söylemiyorum ; Sen Şu Piyasadaki Kazıkçı Telefon Teknik Servislerinden 1000 Kat Daha TecrübelisinKendine İyi Bak Kankacım
İyi Geceler
o sorunun içinde bir araştırma başlattım en yakın zamanda çözücem ama operatörün Turkcell mi?unlock programından da olabilir yada backup larında sorun olabilir backup yüklemeden dene istersen.rehberin gider sim kartta olanlar kalır aklında bulunsun.zaten ultrasn0w patlamaya basladiEge Kardeşim Sen Varya Samimiyetimle Söylüyorum Büyük Adamsın Ya Hallettim Başardım Tek Bir Sorunum Kaldı Oda Servis Yok Sorunu Onuda İnşallah Halledicem Ama Çok Teşekkür Ederim Sana
Şu Söyleyeceğimi Yalakalık Olsun Diye Söylemiyorum ; Sen Şu Piyasadaki Kazıkçı Telefon Teknik Servislerinden 1000 Kat Daha TecrübelisinKendine İyi Bak Kankacım
İyi Geceler
Evet Kardeşim Operatörüm Turkcellçok teşekkür ederim sanada iyi geceler dicem ama geç kaldım galibao sorunun içinde bir araştırma başlattım en yakın zamanda çözücem ama operatörün Turkcell mi?

o oparetörden olabilir geçen sene bizim evde telefon çekiyordu ve o zamanlar bende N97 vardı şimdi İphone var 1-2 çubuk çekiyor bazen servis yok bile diyebiliyor Turkcellin internet sayfasından şikayetimi bildirdimEvet Kardeşim Operatörüm Turkcell![]()

2.el iphone 3gs aldım itunes i kullanamıyorum başka bir program var mı?
o oparetörden olabilir geçen sene bizim evde telefon çekiyordu ve o zamanlar bende N97 vardı şimdi İphone var 1-2 çubuk çekiyor bazen servis yok bile diyebiliyor Turkcellin internet sayfasından şikayetimi bildirdim![]()

sorunumu yanlış anlamışsınız benim öyle bir sorunum yok
benim telefonumun durumu vahim gibi görünüyor ben bir iphone 3g aldım ve belli bi zamandan sonra ekranın alt kısmı temas özelliğini yitirmeye başlamıştı ve zamanla hepten gitti şimdi tuş kilidi bile açılmıyo ne yapmam gerekiyor
boşlukları dikkatli doldur ve şifreni hem harf hem sayı yap

sağol bu sorunumu çözdüm diğer sorularımı cevaplar mısınız?![]()