İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Kardeş Ne bilim İphone ile ilgili eskiden bana yardımcı oluyordun ama şimdi olmuyorsun bi yanlışım olduysa
çok özürdilerim :)

sorunum şu :

Herkeze Selam Bir Soru Sorucaktım Telefonuma v4.0.1 i Yükledim ve Tamamlandı Sonra Sinyal Sorunu Çıktı Bir Diş Gösteriyor Ve Operatör İsmi Yazmıyor Bunu Nasıl Çözerim Acaba Telefonum (Yurtdışı İphone 3G 16GB)
Restore Yaptım Herşey Yaptım Ama Olmuyor Bi Yardımcı Olursanız Sevinirim

rapege

rapege

Üye
Kardeş Ne bilim İphone ile ilgili eskiden bana yardımcı oluyordun ama şimdi olmuyorsun bi yanlışım olduysa
çok özürdilerim :)

sorunum şu :

Herkeze Selam Bir Soru Sorucaktım Telefonuma v4.0.1 i Yükledim ve Tamamlandı Sonra Sinyal Sorunu Çıktı Bir Diş Gösteriyor Ve Operatör İsmi Yazmıyor Bunu Nasıl Çözerim Acaba Telefonum (Yurtdışı İphone 3G 16GB)
Restore Yaptım Herşey Yaptım Ama Olmuyor Bi Yardımcı Olursanız Sevinirim

Ayıpsın senin bana karşı hiç bir sorunun yokta senin sorduğun soru gözümden kaçmış çok mutluyum yazılar uçuyorda ama telefonunu bi kapa aç sim kartı çıkar tak bakalım

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Eyw Kardeşim Dediğini Yaptım Ama Yine Bir Çare Yok :) Senide Gece Gece Tutuyorum Ama

PEKİ BUNU HALLEDEBİLİRMİYİZ KARDEŞ İTUNES'E ÜYEYİM ORDAN FREE APPS LARDAN BİŞEY SEÇİYORUM TELEFONA YÜKLERKEN KARŞIMA ŞU SORUN ÇIKIYOR : The application '' ........... '' was not installed on the iphone '' ....... iPhone because you are not authorized for it on this computer bu sorunla karşılaşıyorum internetten indirip yüklüyorum yine bu sorun karşıma çıkıyor

rapege

rapege

Üye
Eyw Kardeşim Dediğini Yaptım Ama Yine Bir Çare Yok :) Senide Gece Gece Tutuyorum Ama

PEKİ BUNU HALLEDEBİLİRMİYİZ KARDEŞ İTUNES'E ÜYEYİM ORDAN FREE APPS LARDAN BİŞEY SEÇİYORUM TELEFONA YÜKLERKEN KARŞIMA ŞU SORUN ÇIKIYOR : The application '' ........... '' was not installed on the iphone '' ....... iPhone because you are not authorized for it on this computer bu sorunla karşılaşıyorum internetten indirip yüklüyorum yine bu sorun karşıma çıkıyor

daha önce autroize midir nedir onu hiç yaptın mı?

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
daha önce autroize midir nedir onu hiç yaptın mı?

Ege Kardeşim Sen Varya Samimiyetimle Söylüyorum Büyük Adamsın Ya Hallettim Başardım Tek Bir Sorunum Kaldı Oda Servis Yok Sorunu Onuda İnşallah Halledicem Ama Çok Teşekkür Ederim Sana
Şu Söyleyeceğimi Yalakalık Olsun Diye Söylemiyorum ; Sen Şu Piyasadaki Kazıkçı Telefon Teknik Servislerinden 1000 Kat Daha Tecrübelisin :) Kendine İyi Bak Kankacım :) İyi Geceler

rapege

rapege

Üye
Ege Kardeşim Sen Varya Samimiyetimle Söylüyorum Büyük Adamsın Ya Hallettim Başardım Tek Bir Sorunum Kaldı Oda Servis Yok Sorunu Onuda İnşallah Halledicem Ama Çok Teşekkür Ederim Sana
Şu Söyleyeceğimi Yalakalık Olsun Diye Söylemiyorum ; Sen Şu Piyasadaki Kazıkçı Telefon Teknik Servislerinden 1000 Kat Daha Tecrübelisin :) Kendine İyi Bak Kankacım :) İyi Geceler
çok teşekkür ederim sanada iyi geceler dicem ama geç kaldım galiba :D o sorunun içinde bir araştırma başlattım en yakın zamanda çözücem ama operatörün Turkcell mi?

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
unlock programından da olabilir yada backup larında sorun olabilir backup yüklemeden dene istersen.rehberin gider sim kartta olanlar kalır aklında bulunsun.zaten ultrasn0w patlamaya basladi
birçok kişi şikayet etmeye başladı bile bakalım gerisi nasıl gelecek.

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
çok teşekkür ederim sanada iyi geceler dicem ama geç kaldım galiba :D o sorunun içinde bir araştırma başlattım en yakın zamanda çözücem ama operatörün Turkcell mi?
Evet Kardeşim Operatörüm Turkcell :)

rapege

rapege

Üye
Evet Kardeşim Operatörüm Turkcell :)
o oparetörden olabilir geçen sene bizim evde telefon çekiyordu ve o zamanlar bende N97 vardı şimdi İphone var 1-2 çubuk çekiyor bazen servis yok bile diyebiliyor Turkcellin internet sayfasından şikayetimi bildirdim :)

abjk

abjk

Üye
:hmmm2.el iphone 3gs aldım itunes i kullanamıyorum başka bir program var mı?:hmmm
bir de telefonuma internet paketi almak istiyorum bulunduğum yerde wi fi yok hattım vodafone

--------------- Ekleme ---------------

2.el iphone 3gs 16 gb aldım ama itunesi kullanamıyorum buna benzer programalr var mı?
bulunduğum yerde wifi bağlantısı yok internet paketi almak istiyorum ama hangisini hattım vodafone
pc min internetini nasıl iphone mda kllanabilirim lütfen yardım

2.el iphone 3gs 16 gb aldım ama itunesi kullanamıyorum buna benzer programlar var mı ?
bulunduğum yerde kablosuz ağ yok internet paketi alamk istiyorum am hangisini hattım vodafone
pc mdeki interneti iphone mda kullanabilir miyim nasıl olacak yardım

2.el iphone 3gs 16 gb aldım ama itunesi kullanamıyorum buna benzer programlar var mı ?
bulunduğum yerde kablosuz ağ yok internet paketi alamk istiyorum am hangisini hattım vodafone
pc mdeki interneti iphone mda kullanabilir miyim nasıl olacak yardım

2.el iphone 3gs 16 gb aldım ama itunesi kullanamıyorum buna benzer programlar var mı?
bulunduğum yerde kablosuz ağ yok internet paketi alacağım ama hangisi hattım vodafone
pc mdeki interneti iphone mda nasıl kullanacağım?

2.el iphone 3gs 16 gb aldım ama itunesi kullanamıyorum buna benzer programlar var mı?
bulunduğum yerde kablosuz ağ yok internet paketi alacağım ama hangisi hattım vodafone
pc mdeki interneti iphone mda nasıl kullanacağım?

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
o oparetörden olabilir geçen sene bizim evde telefon çekiyordu ve o zamanlar bende N97 vardı şimdi İphone var 1-2 çubuk çekiyor bazen servis yok bile diyebiliyor Turkcellin internet sayfasından şikayetimi bildirdim :)

Knk O Sorunu Hallettim :)

abjk

abjk

Üye
sorunumu yanlış anlamışsınız benim öyle bir sorunum yok

osman aşcı

Üye
benim telefonumun durumu vahim gibi görünüyor ben bir iphone 3g aldım ve belli bi zamandan sonra ekranın alt kısmı temas özelliğini yitirmeye başlamıştı ve zamanla hepten gitti şimdi tuş kilidi bile açılmıyo ne yapmam gerekiyor

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
sorunumu yanlış anlamışsınız benim öyle bir sorunum yok

iTunes ' te Ne Gibi Sorunlar Yaşıyorsun ?? Birşey Yüklerken Hata mı Veriyor ??

benim telefonumun durumu vahim gibi görünüyor ben bir iphone 3g aldım ve belli bi zamandan sonra ekranın alt kısmı temas özelliğini yitirmeye başlamıştı ve zamanla hepten gitti şimdi tuş kilidi bile açılmıyo ne yapmam gerekiyor

Düşme , Sıvı Teması , Çarpma , Sıkışma Bunları Yaşadınmı ?? Özellikle Ekrana Sert Basmada Yaşanabilen Sorundur Tahminim Dokunmatikte Sorun Oluşmuştur Bi Teknik Servise Göster İstersen

agency

Üye
Merhabalar
Araştırmama rağmen bulamadığım bulsamda kafamı karıştıran bi kaç soru var yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

Öncelikle ingiltereden gelme yurtdışı iphone 3gs m var şu an pasaporta işli ve jealbreakli. Hatla ilgili herangi bi sorunu yok yani. Fakat birkaç sorunum var

İlk olarak.
Eski telefonumda kayıtlı mesajlarım vardı bu mesajları iphone a aktarma imkanım varmı benim için önemli mesajlar ve kimlerin gönderdiğinide unutmak istemiyorum sayısıda baya fazla. bu işi yapabilecek bir program varmı veya turkcell in yedekleme sistemi msjlar içinde geçerlimi yoksa sadece rehber içinmi geçerli ? 5800 eski telefonum.

2. telefon u ios4 e güncellesem benim için problem olurmu jailbreak ve hat açısından forumdaki konular biraz karmaşık ama uğraşırsam yapabilirim b.ihtimal.

3. Bu yurtdışından gelme telefonlar türkiyede pasaport a işletilince garanti kapsamına giriyormu ??

4. iphone da bildiğiniz gibi müzik bluetoothdan yolluyamıyoruz bi kaç tane program bulmama ragmen verim alamadım bildiğiniz bluetooth programı varmı müzik yollamak ve müzik almak için ?

Teşekkürler

abjk

abjk

Üye
mesela i tunes hesabı alamıyorum hata veriyor password da diğer sorularımıda cevaplasanız

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
boşlukları dikkatli doldur ve şifreni hem harf hem sayı yap

Üst Alt