upower
Üye
sende bendensinneyse bence ver sorun dahada büyümeden bi baksınlar sonuç olarak sorun senden değil onlardan kaynaklı...
Teşekkürler ilgilendiğin için . Tatilden döndüğümde genpaya yollıycamsende bendensinneyse bence ver sorun dahada büyümeden bi baksınlar sonuç olarak sorun senden değil onlardan kaynaklı...
Teşekkürler ilgilendiğin için . Tatilden döndüğümde genpaya yollıycamwalla yardımcı olmayı isterdik ama maalesef olamayız çünkü 4.0.2 nin jb daha çıkmadı.çıkarsa seve seve yardımcı oluruz.shsh kaydı yaptırdıysan olabilir ama.merhaba arkadaşlar ben iphone mu 3.1.2 den 4.0.2 ye yükselttim ama jailbreak yapamıyorum yardımcı olurmusunuz

Teşekkürler ilgilendiğin için . Tatilden döndüğümde genpaya yollıycam
walla yardımcı olmayı isterdik ama maalesef olamayız çünkü 4.0.2 nin jb daha çıkmadı.çıkarsa seve seve yardımcı oluruz.shsh kaydı yaptırdıysan olabilir ama.

Merhaba arkadaşlar. İphone 3gs 16gb m var Spirit ile JB'li iOS 4.0.1 e geçmek istiyorum.
1-Geçeyim mi ? Tavsiye ?
2- JB li telefonu direk versiyon yükseltirsek sorun olmaz değil mi ?
3-Bu sitede verilen bütün oyunları OS 4.0.1 de sorunsuz oynayabilirim değil mi ? uyumluluk sorunu yaşanır mır?
iyi geceler arkadaşlar
cydia da kırmızı yuvarlak içinde sürekli 2 geliyor acaba iki adet uygulamamı ben çözemedim yada güncellememi onu nasıl kaldıracağım
saygılar
öncelikle merhaba ben iphone 2g kullanıyorum versiyonu 1.1.4. eğer içine herhangi bir uygulama veya oyun yüklersem telefona bir zarar gelirmi

cihazı jb yapman ve arkasından unlock yapman lazım yoksa kullanamazsın sitede bununla ilğili açıklamalar var yanlız cihazın verisyonunu sakın 4.0.2 ye yükseltme yoksa baya uğraşmak durumunda kalırsın.Arkadaşlar amerikadan 3g 8gb getirdim 3 gün önce pasaporta kayıt ettirdim ama 2 gn geçmesine ragmen hattı takınca çekmiyor telefon acaba herhangi bir program falan mı yüklemek lazım?