İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

upower

Üye
sende bendensin :D neyse bence ver sorun dahada büyümeden bi baksınlar sonuç olarak sorun senden değil onlardan kaynaklı...

:ehe Teşekkürler ilgilendiğin için . Tatilden döndüğümde genpaya yollıycam

dnz66

dnz66

Üye
merhaba arkadaşlar ben iphone mu 3.1.2 den 4.0.2 ye yükselttim ama jailbreak yapamıyorum yardımcı olurmusunuz

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar ben iphone mu 3.1.2 den 4.0.2 ye yükselttim ama jailbreak yapamıyorum yardımcı olurmusunuz
walla yardımcı olmayı isterdik ama maalesef olamayız çünkü 4.0.2 nin jb daha çıkmadı.çıkarsa seve seve yardımcı oluruz.shsh kaydı yaptırdıysan olabilir ama.

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Arkadaşlar Benim Bir Sorunum Var Bu İnstallous ' tan Ne İndirmeye Çalışsam Olmuyor Yani Mesela Bir Oyun İndireyim Dedim Download Kısmından İninyor Ama Sonra Kesiliyor Yarıda Kalıyor Download ta birşey Gözükmüyor Neden Olabilir Sizce Kablosuz Modemimde İnternetimde Çok İyi Yardımcı Olursanız Sevinirim :)

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Arkadaşlar Benim Bir Sorunum Var Bu İnstallous ' tan Ne İndirmeye Çalışsam Olmuyor Yani Mesela Bir Oyun İndireyim Dedim Download Kısmından İninyor Ama Sonra Kesiliyor Yarıda Kalıyor Download ta birşey Gözükmüyor Neden Olabilir Sizce Kablosuz Modemimde İnternetimde Çok İyi Yardımcı Olursanız Sevinirim :)

bilal_brusk_21

Üye
Arkadaslar iphone 3gs 3.0.1versiyonu 4.0.1 olarak değiştirdim
Mesajlarda MMS gonderemiyorum resimi kopyalıyor
Ama yapistiramyorum yani resim kabul etmiyor
Konu hakkında bilgisi olan arkadaslardan yardım ::))

upower

Üye
Merhaba arkadaşlar. İphone 3gs 16gb m var Spirit ile JB'li iOS 4.0.1 e geçmek istiyorum.
1-Geçeyim mi ? Tavsiye ?
2- JB li telefonu direk versiyon yükseltirsek sorun olmaz değil mi ?
3-Bu sitede verilen bütün oyunları OS 4.0.1 de sorunsuz oynayabilirim değil mi ? uyumluluk sorunu yaşanır mır?

ku99

Üye
Merhaba arkadaşlar. İphone 3gs 16gb m var Spirit ile JB'li iOS 4.0.1 e geçmek istiyorum.
1-Geçeyim mi ? Tavsiye ?
2- JB li telefonu direk versiyon yükseltirsek sorun olmaz değil mi ?
3-Bu sitede verilen bütün oyunları OS 4.0.1 de sorunsuz oynayabilirim değil mi ? uyumluluk sorunu yaşanır mır?

sende hangi versiyon var bilmiyorum ama ben 3.1.3 den ios 4.0.1e gectim ve cok hosuma gitti. eger tel yurtici ise ios 4.0.1 gecis yapabilirsin. bende bütün oyunlarimi ve programmlarimi bu siteden aldim ve hepsi calisiyor....

fizgeren

Üye
Arkadaşlar iyi geceler,

Turkcell'den Iphone 3Gs 16 GB aldım. Bilgisayarımda İtunes u güncelledim. Telefonu aktif hale getirdim. Ancak versiyonu 3.1.3 idi ve update etmek istedim. Update sırasında kilitlendi ve ekranda dakikalardır sadece elma işareti var. Bilgisayar da artık tanımıyor.

Ne yapmam gerekiyor acil yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler

polo_0650

Üye
iyi geceler arkadaşlar
cydia da kırmızı yuvarlak içinde sürekli 2 geliyor acaba iki adet uygulamamı ben çözemedim yada güncellememi onu nasıl kaldıracağım
saygılar

upower

Üye
iyi geceler arkadaşlar
cydia da kırmızı yuvarlak içinde sürekli 2 geliyor acaba iki adet uygulamamı ben çözemedim yada güncellememi onu nasıl kaldıracağım
saygılar

Güncelleme o cydia ya girip changes bölümündeki güncellemeleri yaparsan gder.

seriseri97

Üye
öncelikle merhaba ben iphone 2g kullanıyorum versiyonu 1.1.4. eğer içine herhangi bir uygulama veya oyun yüklersem telefona bir zarar gelirmi

upower

Üye

cihat1616

Üye
erkeze merabalar öncelikle siteye yeni üye olmuş ve Iphone 3g 32 gb kullanan birisiyim yurtdışından gelme 1 aydır sorunsuz kullandığım telefonum bu sabahtan itibaren sim kartımı okumuyor sim kartını takıp telefonumu açtığımda ekran kararıyor kendiliğinden hiçbir işlev yapamıyorum ama sim kartsız çalıştırdığımda ise herhangi bir ekran kararması söz konusu değil bu konuda sizlerden acilen yardımlarınızı bekliyorum ne yapmam gerek hiç bilmiyorum

mctn

Üye
Arkadaşlar amerikadan 3g 8gb getirdim 3 gün önce pasaporta kayıt ettirdim ama 2 gn geçmesine ragmen hattı takınca çekmiyor telefon acaba herhangi bir program falan mı yüklemek lazım?

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar amerikadan 3g 8gb getirdim 3 gün önce pasaporta kayıt ettirdim ama 2 gn geçmesine ragmen hattı takınca çekmiyor telefon acaba herhangi bir program falan mı yüklemek lazım?
cihazı jb yapman ve arkasından unlock yapman lazım yoksa kullanamazsın sitede bununla ilğili açıklamalar var yanlız cihazın verisyonunu sakın 4.0.2 ye yükseltme yoksa baya uğraşmak durumunda kalırsın.

mctn

Üye
ciham 4.0.1 jb ludur şu anda telefonu kullanıyorum her türlü uygulamasını kullanabiliyorum açılıyor yani aa simkartı takıyorum pin istiyor onu giriyorum sağ üstte çekmiyor gözüküyor:(

schwarzd

Üye
arkadaşlar iphone 4 4.0.2 versiyonlu mersinde bir yerde buyldum simlock kıracak kişiyi pazartesi inşallah kullanımda pasaportla açıp kullanacaz da ben bugün ayarları geri yükle dedim telefon itunese bağlayın dedi kapatıp açtım şimdide pin kodu olmayan gçerli bir sim kart takın diyor nasıl olacak bu...

aerogatic

Üye
arkadaşlar.selamlar..
yeni.uyeyim.birkaç.sorum.olacak..

aleti.ben.vodafone.shoptan.aldım..jailbreak.fln.yapmadım.bugune.kadar.ne.işe.yaradıgını.dahil.bilmiyorum:)
bugun.birkaç.app.yukleyecektim.surum.dusuk.dedi..
daha.bugune.kadar.hiç.guncellemedim.sürümü..

itunes.ile.baktıgımda.4.0.2.cıkmıs..bunu.update.etsem.herhangi.bir.dosya.kaybım.vs..olurmu?
dil.yine.turkcemi.kalır?
ne.gibi.bir.eksisi.olabilir.bana.bunu.anlatırmısınız..
aleti.alalı.7.ay.civarı.olmasına.ragmen.bugune.kadar.hiç.guncelleme.ihtiyacı.duymamıstım..
yardımınız.için.simdidenç.tesekkurler..

Üst Alt