İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

rewbeli

Üye
ilk hangi programlarla nasıl kullanmaya başlamalıyım

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
ilk hangi programlarla nasıl kullanmaya başlamalıyım

App storedan free uygulamalar indirerek iyi bir baslangic yapabilirsin ne zmn free uygulamalar seni tatmin etmez iste o zmn jb yapip iphone zewkine ulasabilirsin.

sertacaltinok

Üye
selamar oncelikle.ben yurt dışından ıphone 3gs almıştım hattımı açmıştım kullanıyodum.surumu 3.1.1 di ben bunu 4.0.1 e yukselttim problemle karşılaştım tekrar 3.1.1 yapmak istedim ama olmuyormuş.telefonumu tekrar nasıl kullanılan bir hale getirebilirim ?

rapege

rapege

Üye
selamar oncelikle.ben yurt dışından ıphone 3gs almıştım hattımı açmıştım kullanıyodum.surumu 3.1.1 di ben bunu 4.0.1 e yukselttim problemle karşılaştım tekrar 3.1.1 yapmak istedim ama olmuyormuş.telefonumu tekrar nasıl kullanılan bir hale getirebilirim ?
senin unlock yapman lazım

sertacaltinok

Üye
nasıl nerden unlock yapabilirim bi bilginiz varmı acaba

erenakil39

Üye
selam arkadaşım ben iphone 3gs 8gb yeni aldım ve yanlışlıkla güncelleyip 4.0.2 yüklemek gibi bir yanlış yaptım şimdide jailbreak yapamıyorum ve telefonumdan hiç keyif alamıyorum.netten 4.0.1 e dönersen olur diye okudum ve 4.0.1 fw indirip restore ettim ve hata verdi.shsh denilen bişey varmış bende o yok.ayrıca rednosow mu ne indirdim kabul etmedi.günlerdir bunlarla uğraşıyorum girmediğim site kalmadı ama bir türlü dönemedim 4.0.1 e nasıl yapacağım ben bu işi bana acil yardım lazım arkadaşım 1500 tl para verdim hiç bi işe yaramıyor bu alet bi sms raporu bile gelmiyor ne kadarda zengin işiymiş bu ya.

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
selam arkadaşım ben iphone 3gs 8gb yeni aldım ve yanlışlıkla güncelleyip 4.0.2 yüklemek gibi bir yanlış yaptım şimdide jailbreak yapamıyorum ve telefonumdan hiç keyif alamıyorum.netten 4.0.1 e dönersen olur diye okudum ve 4.0.1 fw indirip restore ettim ve hata verdi.shsh denilen bişey varmış bende o yok.ayrıca rednosow mu ne indirdim kabul etmedi.günlerdir bunlarla uğraşıyorum girmediğim site kalmadı ama bir türlü dönemedim 4.0.1 e nasıl yapacağım ben bu işi bana acil yardım lazım arkadaşım 1500 tl para verdim hiç bi işe yaramıyor bu alet bi sms raporu bile gelmiyor ne kadarda zengin işiymiş bu ya.

Kardeş İlk Önce Orjinal iOS 4.0.1 i İndir , Sonra Redsn0w 'u indir, sonra itunesten shift+restore yap orjinal iOS 4.0.1 i Göster (Ama Bu Dosyanın uzantısını .ipsw Yap) Sonra Seç Yükle Eğer Hata Verirse Yanlış Dosya İndirmişsin Demektir Buraya Dikkat Telefonun 3g ise google (iphone 3g 4.0.1 indir ) eğer 3gs ise (iphone 3gs 4.0.1 indir yaz) Belki Yanlış Dosya İndirmişsindir

samuray4001

Üye
Merhaba....
3gs 16Gb Var Bende ve Sifirlama Yaptim Acilmadi Bende itunestan restore yaptim upgrade le beraber...simdi acildi ama sadece acil arama yapiliyor ve sim kart calismiyor..itunes ta ise sim kart calismiyor diye yazi cikiyor..ne yapmaliyim nasi yapmaliyim daha yeni aldim hicbirsey bilmiyorum yardimci olabilirsen cok sevinirim

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Bişey Sorucam Bazı İphone ' larda Bataryanın Yanında % lik batarya durumu var Bunu Kendi telefonuma nasıl yaparım ?? telefonum 3G 16GB

samuray4001

Üye
Ayarlardan Yapiliyor Kurcala Biraz Yuzdeyi Goster Gibi Bi Secenek Bulabilirsin Suan Tam Hatirlamiorum Telefonum Yanimda Ama Acilmiyor Sadece Acil Arama...Beyler Banada Yardimci Olursaniz Sevinirim

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Kardeşim Sanada Bildiğim Kadarıyla Yardımcı Olayım Telefonun Yurtdışımı ??

samuray4001

Üye
Evet Yurtdisi Bende Suanda Yurtdisindayim Irakta Daha tr Ye gelmedim...97.hafta tel imei son rakam 97...Anlatiyim tam olarak sana durumu arkadasim...
Burdan birilerine program yuklettim bluetooth filan sonra cok program yuklemis silmek istedim sildim ama kapatip acinca geldi yine oyunlar geri..bu konudada yardimci olabilirsen sevinirim..
sonra sifirla yaptim telden ve acilmadi sonra ekranda apple logosu kaldi sonra pc ye bagladim iste bi dfu mod biliosun sonra restore yaptim ve suanda ekranda slide to emergency yazio ve pc ye bagladigimda da sim cartla ilgili yazi cikiyor baska bisey gozukmuyor telle ilgili...? ne yapabilirim hangi surume yukselttigimide hatirlamiyorum unuttum...

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Kardeş 1. O Sildiğin Uygulamaları iTunes Apps Bölümündende Silmek Zorundasın Eğer Silmezsen Telefona Kabloyu Taktığın Zaman Geri Yükler Ama Kapatıp Açtığında Geri Yüklemez Uygulamaları

2. Tahminim Yanlışlıkla Yeni Versiyonu Yükledin Kardeş İlk Önce Orjinal iOS 4.0 i İndir , Sonra Redsn0w 'u indir, sonra iOS 4.0.1 i İndir Sonra itunesten shift+restore yap orjinal iOS 4.0.1 i Göster (Ama Bu Dosyanın uzantısını .ipsw Yap) Sonra Seç Yükle Eğer Hata Verirse Yanlış Dosya İndirmişsin Demektir Buraya Dikkat Telefonun 3g ise google (iphone 3g 4.0.1 indir ) eğer 3gs ise (iphone 3gs 4.0.1 indir yaz) 4.0.1 i İndirdikten Sonra Redsn0w ' u Aç Orda Browse ' A Bas Ve İOS 4.0 ı Göster Next De Bişeyler Çıkar Next De Sonra Turn OFF Gibi Bişey Çıkar Orda Telefonu Kapat Ve DFU Moda Al Sonra Yüklenir İnan Bildiklerim Bukadar Kardeş Ama Sim Kartın Gözükürmü Onu Bilemem Kolay Gelsin :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Ama Bora (kill4youfenerbahçe) Arkadaşa Sormanı Tavsiye Ederim

samuray4001

Üye
4.0.1 i suanda yukluyorum redsnowuda yukledim...4.0 ida yukleyip denerim ama sorun su suanda itunes ta yapabilecegim bi secenek yok sim card yazisi cikti ve herhangi restore filan yok o ekrana gelebilsem belki devamini yapabilirim ama :)

--------------- Ekleme ---------------

tamam onuda yaptim arkadasim simdi 4.0 i yukleyip islemleri yapmak kaldi son bisey daha sorucam sana dfu mod dedigimiz power ve orta tusa beraber basip sonra ekran kapaninca power tusundan elimizi cekipte orta tusa basmaya dewam edip ekranda itunes logosu cikip usb kablosu olan bolum degil mi ?

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Karıştırdın Galiba Benim Dediklerimi İndirdikten Sonra İlk iTunes ' i Aç Sonra restore + shift Yap iOS 4.0.1 i Göster Yüklendikten Sonra Redsn0w U aç Browse Ye Bas iOS 4.0 ı Seç vE next , next de Sonra Turn OFF gibi Bİşey Çıkıcak Telefonu Kapat Sonra BURAYA DİKKAT Next Der Demez 1. Aşama 3ten geriye sayar saymaz power a basılı tut sonra 2.aşama 10 dan geriye sayar saymaz ortadaki tuşa basılı tut sonra 2.aşama biter bitmez elini power dan çek 3. aşama da 30 dan geriye sayar orta tuşu hiç bırakma devam et o yükler (DFU Kısmını 7 kez Denedim 7.SİNDE Başarabildim ) Yani Yüklenmezse Tekrar Tekrar Dene Kolay Gelsin

samuray4001

Üye
Bahsettigin sey ios 4.0 Beta Degil mi ? redmondpie adli bi siteden indiriyorum butun gerekenleri orjinaldir ins...
ya bu iphone cok yordu beni onca telefon bilgim var ama iphone bambaska biseymis yok app yok jailbreak yok unlock yok cybra hic birini bilmiyorum 3 gundur okuyorum ama hala anlamadim adam gibi ne nedir ne ise yarar bilmiyorum :)
galiba istanbula gidince cok iyi bilen birine danismam gerekiyor..
peki burdan aldigim telefonu kayit problemi yasamam tr de dimi ?

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Vallaha Bende Acemiyim Kardeş Bu Konuda. Benimde Arkadaş Var Eğer Telefonuna Versiyon Sorunu Olursa Sanada Öğreteyim Kendin Yaparsın Dedi Bana Öğretti Anladığım Kadarını Sana Anlattım

Bilen Birine Danışmanı Tavsiye Ederim Bende Tam Bilmiyorum

samuray4001

Üye
Cok Tesekkur ediyorum saol...bunu denicem bu gece umarim olur...Yine Tesekkur ederim Arkadas Cok Yardimin Oldu Sagol

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye

Üst Alt