ben iphone 3gs kullanıcısıyım itunesten bazı uygulamları ve oyunları atmakta zorluk çekiyorum oyunu pc ye indirdikten sonra tele attğımda şöyle bir hata veriyor 0xe8008001 diye oyunnun yüklemine izin vermiyor
sitede var sürümüne göre yardımcı oluruzbende ıphonu3G yeni aldım cydia programı yok nasıl yükleyebiliriim
ıphone home tuşu bazen çalışıyor,bazen çalışmıyor... ?
son birkaç gündür home tuşu bazen çalışıyor,bazende çalışmıyor...
telefonum yerede düşmedi,
neden olabilir? ve nasıl çözüm bulabilirim?
şunuda belirtmek istiyorum;
telefonum garantili ve jb'li,servise yollarsam jb li olduğunu için sorun yaşarmıyım?

Fransa'dan telefon getirteceğim...İphone 3G mi,iPhone 3GS mi , iPhone 4 mü getirteyim ?
ama yok 3gs alır ios4 koyar JBlerim dersen 3GSKafam karışık ama 3gs alacagım heraldesinyal çok umrumda değil kamerayla uğraşırım dersen 4ama yok 3gs alır ios4 koyar JBlerim dersen 3GS

Kafam karışık ama 3gs alacagım heralde![]()
samsung s5230 da iphone yazılımı yüklemem gerektiği söylendi dosyalrı desteklemiyorda
işletim sistemleri farklı olduğundan dolayı iphone programları s5230 desteklemez bilgin olsun.samsung s5230 da iphone yazılımı yüklemem gerektiği söylendi dosyalrı desteklemiyorda
iphone 3gs 16 gb m var. Geçen gün ilk defa jailbreak yaptım spirit ile. hoparlörden çıkan ses azaldı gibi geldi bana . Nöyle birşey olur mu ? olursa çaresi nedir? Şimdiden teşekkürler.