İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
peki sadece bu kadarla mı kısıtlı ? yoksa baska işlerede yarıyprmu ornegin itunes den ucretli olarak gosterilen uygulamaları ucretsiz olarak indirebiliyormuyuz ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
cydia aslında çok geniş bir yapıya sahip.sources dediğimiz bölüme ekleyeceğin sources le çok zengin bir uygulama deposuna kavuşabilirsin.örneğin ipa.iphoneyardim.net i sourcesden modify ederek edit deyip eklersen bir ton uygulamayı ücretsiz kurabilirsin.bunun gibi yüzlerce source ekleyebilirsin.

fener789

Üye
ben iphone 3gs kullanıcısıyım itunesten bazı uygulamları ve oyunları atmakta zorluk çekiyorum oyunu pc ye indirdikten sonra tele attğımda şöyle bir hata veriyor 0xe8008001 diye oyunnun yüklemine izin vermiyor

rapege

rapege

Üye
ben iphone 3gs kullanıcısıyım itunesten bazı uygulamları ve oyunları atmakta zorluk çekiyorum oyunu pc ye indirdikten sonra tele attğımda şöyle bir hata veriyor 0xe8008001 diye oyunnun yüklemine izin vermiyor

App sync OS 4 ü yükledin mi?

delikurt12

Üye
bende ıphonu3G yeni aldım cydia programı yok nasıl yükleyebiliriim

seneryoruk

seneryoruk

Üye
ıphone home tuşu bazen çalışıyor,bazen çalışmıyor... ?

son birkaç gündür home tuşu bazen çalışıyor,bazende çalışmıyor...

telefonum yerede düşmedi,

neden olabilir? ve nasıl çözüm bulabilirim?

şunuda belirtmek istiyorum;

telefonum garantili ve jb'li,servise yollarsam jb li olduğunu için sorun yaşarmıyım?

otag

Üye
yurtdışından iphone 3g s 32gb geldi benim sorunum cydia da hackula. us yı yükleyemiyorum devamlı eror hatası veriyor telefonun sürümü 3.1.3 vede telefonda cydia yüklü ne gibi bir sorun olabilir yardımcı olursanız sevinirim

rapege

rapege

Üye
ıphone home tuşu bazen çalışıyor,bazen çalışmıyor... ?

son birkaç gündür home tuşu bazen çalışıyor,bazende çalışmıyor...

telefonum yerede düşmedi,

neden olabilir? ve nasıl çözüm bulabilirim?

şunuda belirtmek istiyorum;

telefonum garantili ve jb'li,servise yollarsam jb li olduğunu için sorun yaşarmıyım?

yaşayacağını pek sanmam ama restore et bence :)

Emre-45

Emre-45

Üye
Fransa'dan telefon getirteceğim...İphone 3G mi,iPhone 3GS mi , iPhone 4 mü getirteyim ?

rapege

rapege

Üye
Fransa'dan telefon getirteceğim...İphone 3G mi,iPhone 3GS mi , iPhone 4 mü getirteyim ?

sinyal çok umrumda değil kamerayla uğraşırım dersen 4 :D ama yok 3gs alır ios4 koyar JBlerim dersen 3GS

06omer95

Üye
samsung s5230 da iphone yazılımı yüklemem gerektiği söylendi dosyalrı desteklemiyorda

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
samsung s5230 da iphone yazılımı yüklemem gerektiği söylendi dosyalrı desteklemiyorda
işletim sistemleri farklı olduğundan dolayı iphone programları s5230 desteklemez bilgin olsun.

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Herkeze Selam Bir Soru Sorucaktım Telefonuma v4.0.1 i Yükledim ve Tamamlandı Sonra Sinyal Sorunu Çıktı Bir Diş Gösteriyor Ve Operatör İsmi Yazmıyor Bunu Nasıl Çözerim Acaba Telefonum (Yurtdışı İphone 3G 16GB)
Restore Yaptım Herşey Yaptım Ama Olmuyor Bi Yardımcı Olursanız Sevinirim :))

upower

Üye
iphone 3gs 16 gb m var. Geçen gün ilk defa jailbreak yaptım spirit ile. hoparlörden çıkan ses azaldı gibi geldi bana . Nöyle birşey olur mu ? olursa çaresi nedir? Şimdiden teşekkürler.

rapege

rapege

Üye
iphone 3gs 16 gb m var. Geçen gün ilk defa jailbreak yaptım spirit ile. hoparlörden çıkan ses azaldı gibi geldi bana . Nöyle birşey olur mu ? olursa çaresi nedir? Şimdiden teşekkürler.

olucağını pek sanmam o psikolojik cydiadan voluma boosteri indir

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Ege kardes bana neden yardımcı olmuyorsun sana karsı bir yanlisimmi oldu ??

Üst Alt