Selam telafon iki gun once yatay moda gecmemeye basladı sebebini bilmiyorum ancak pil gostergesinin yanında daire seklinde ok içerisinde kilit olan bir işaret var ben cozemedim yardım eden olursa memnun olurum tesekkurler şimdiden (tel 3gs 4,0,1 versiyon yuklu)

slm..bnde iphone 2g var yurt dışından almıştım..sorunum şu iphoneda fotoğraflara yada videolara girdiğimde hesabımdan tl düşüyo..fikri olan varsa acilen yardım edebilir mi..

kardeş orda hücresel veriyi sıfırla var onu mu sıfırlıcaz kapatı bulamadım..![]()
kardeş yok ölee bişe yaa..senin bahsettiğin mavi tuş sadece uluslararası dolaşımda var..
2g sürüm 3.0(7A341)

versiyon ne bence versiyon yükselt benim 3.1.3 te de bazı seninkine benzer sorunlar çıkmıştı şimdi 4.0.1 de gayet iyi bir performans saglıyor.sevgili mod benm iphone 3g jb li telefonu bazen kapatıp actıgımda telefon safe moduna giriyor seceneklerdede ok restart cancel denilen bi tablo cıkıyor restart yapınca düzeliyor bu neden kaynaklanıyor olabilir?yardımlarınıızı bekliyorum iyi geceler...
versiyon ne bence versiyon yükselt benim 3.1.3 te de bazı seninkine benzer sorunlar çıkmıştı şimdi 4.0.1 de gayet iyi bir performans saglıyor.

arkadaslar ne olur bi yardim bende iphone 3gs 4.0.1 var. ilk aldigimda 3.1.3 du o guzel calisiyodu simdi geri ceviremiyorum 3.1.3 e nasil yapabilirim