İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim çin mallarından uzak durun çift hatlı diye alırsınız pişman olursunuz.gidip eski bir nokia alın ikinci hattı onunla kullanın ama çin malından uzak durun başınız çok ağrır.

TheSagres

TheSagres

Üye
görüşlerin eşekkür ederim.

daymoon

daymoon

Üye
Selam telafon iki gun once yatay moda gecmemeye basladı sebebini bilmiyorum ancak pil gostergesinin yanında daire seklinde ok içerisinde kilit olan bir işaret var ben cozemedim yardım eden olursa memnun olurum tesekkurler şimdiden (tel 3gs 4,0,1 versiyon yuklu)

rapege

rapege

Üye
Selam telafon iki gun once yatay moda gecmemeye basladı sebebini bilmiyorum ancak pil gostergesinin yanında daire seklinde ok içerisinde kilit olan bir işaret var ben cozemedim yardım eden olursa memnun olurum tesekkurler şimdiden (tel 3gs 4,0,1 versiyon yuklu)

o bana da olmuştu multitaskingi aç orayı sağa ittir müzik tuşları çıkıyor ya sol taraftaki tuşa bas en soldakine :)

sdtgrbz

Üye
slm..bnde iphone 2g var yurt dışından almıştım..sorunum şu iphoneda fotoğraflara yada videolara girdiğimde hesabımdan tl düşüyo..fikri olan varsa acilen yardım edebilir mi..

rapege

rapege

Üye
slm..bnde iphone 2g var yurt dışından almıştım..sorunum şu iphoneda fotoğraflara yada videolara girdiğimde hesabımdan tl düşüyo..fikri olan varsa acilen yardım edebilir mi..

ayarlara gir genele bas ağ oradan hücresel veriyi kapat :)

sdtgrbz

Üye
kardeş orda hücresel veriyi sıfırla var onu mu sıfırlıcaz kapatı bulamadım..:hmmm

sdtgrbz

Üye
kardeş yok ölee bişe yaa..senin bahsettiğin mavi tuş sadece uluslararası dolaşımda var..

sdtgrbz

Üye
2g sürüm 3.0(7A341)

dnz66

dnz66

Üye
sevgili mod benm iphone 3g jb li telefonu bazen kapatıp actıgımda telefon safe moduna giriyor seceneklerdede ok restart cancel denilen bi tablo cıkıyor restart yapınca düzeliyor bu neden kaynaklanıyor olabilir?yardımlarınıızı bekliyorum iyi geceler...

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
sevgili mod benm iphone 3g jb li telefonu bazen kapatıp actıgımda telefon safe moduna giriyor seceneklerdede ok restart cancel denilen bi tablo cıkıyor restart yapınca düzeliyor bu neden kaynaklanıyor olabilir?yardımlarınıızı bekliyorum iyi geceler...
versiyon ne bence versiyon yükselt benim 3.1.3 te de bazı seninkine benzer sorunlar çıkmıştı şimdi 4.0.1 de gayet iyi bir performans saglıyor.

rapege

rapege

Üye
versiyon ne bence versiyon yükselt benim 3.1.3 te de bazı seninkine benzer sorunlar çıkmıştı şimdi 4.0.1 de gayet iyi bir performans saglıyor.

evet arkadaşıma katılıyorum 4.0.1 e at sonra JB'le telefonu tutabilene aşk olsun :)

arfifcan

Üye
arkadaslar ne olur bi yardim bende iphone 3gs 4.0.1 var. ilk aldigimda 3.1.3 du o guzel calisiyodu simdi geri ceviremiyorum 3.1.3 e nasil yapabilirim

rapege

rapege

Üye
arkadaslar ne olur bi yardim bende iphone 3gs 4.0.1 var. ilk aldigimda 3.1.3 du o guzel calisiyodu simdi geri ceviremiyorum 3.1.3 e nasil yapabilirim

sitemizde konusu var ve neden çevirmek istiyorsun bende İOS4 yüklü telefon canavar gibi

bambam.

bambam.

Üye
benimde bir sorum olacak iphone almayi düşünüyorum iphone kullanan üyeler telefondan memnunmusunuz. Iphone saglam mi şimdi alip servis servis dolaşmakta istemiyorum. Iphonu begeniyorum kendine has tarzi var . Sorun yasamak ve teli alip Çöpe atmak istemiyorum herhangi bir sorun çikartmaz değil mi bana . Şimdi den teşk ederim.

afterlife97

afterlife97

Üye
Sorun yaşarsan sana bedava veririm :d

desperados1982

Üye
Öncelikle merhaba. ben almanyada yasiyorum, bundan üc ay öncesi iphone3gs 16gb hatli satin aldim. gecenlerde basima üzücü bir olay geldi. Sabah beste ise giderken telefonu uyku semesine yere düsürdümki ön cami kirildi ama touch calisiyor. telefonun otomatik olarak bir sene garantisi var (yere düsürmek garanti icinde degil bunu biliyorum). ama ben telefonumu baskasi düsürmüs gibi sigorta üzeri tamir ettirebilirim. yanliz telefonun uzerinde jailbreak ve cydia yüklü yani tamami ile kirilmis vaziyette. ben bunu apple servise gönderirken telefonu tamami ile silecegim ve fabrika cikis ayarlarina dönüstürecegim. bugün apple aradim sordum sanki bilmiyormus gibi bu jailbreakin legal olup olmadigini sordum ;) onlarda olmadigini söyledi ve yanisirada jailbreak yapilmis telefonlarinda otomatikmen garanti disina kaldigini belirtti. hatta telefonunu fabrika ayarina cevirsen bile bunu applenin gördügünü söyledi,bilmem flash hafizada falan izi neyapsan kaliyormus gibisine... benide simdi korku sardi. acaba telefonu silip apple göndersemmi yoksa ebay den satin aldiginm 18 euroluk cami kendimmi taksam ama aslinda kendim telefonu acmak istemiyorum cünkü ozaman tamami ile garanti disi kaliyor... neyse, umarim bu kadar uzun yazmami uygun görürsünüz ve nasil yapmam gerektigi hakkindaki fikirlerinizi bana sunarsiniz .... simdiden yardimlariniz icin tesekkür ederim

Üst Alt