İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

rapege

rapege

Üye
Öncelikle merhaba. ben almanyada yasiyorum, bundan üc ay öncesi iphone3gs 16gb hatli satin aldim. gecenlerde basima üzücü bir olay geldi. Sabah beste ise giderken telefonu uyku semesine yere düsürdümki ön cami kirildi ama touch calisiyor. telefonun otomatik olarak bir sene garantisi var (yere düsürmek garanti icinde degil bunu biliyorum). ama ben telefonumu baskasi düsürmüs gibi sigorta üzeri tamir ettirebilirim. yanliz telefonun uzerinde jailbreak ve cydia yüklü yani tamami ile kirilmis vaziyette. ben bunu apple servise gönderirken telefonu tamami ile silecegim ve fabrika cikis ayarlarina dönüstürecegim. bugün apple aradim sordum sanki bilmiyormus gibi bu jailbreakin legal olup olmadigini sordum ;) onlarda olmadigini söyledi ve yanisirada jailbreak yapilmis telefonlarinda otomatikmen garanti disina kaldigini belirtti. hatta telefonunu fabrika ayarina cevirsen bile bunu applenin gördügünü söyledi,bilmem flash hafizada falan izi neyapsan kaliyormus gibisine... benide simdi korku sardi. acaba telefonu silip apple göndersemmi yoksa ebay den satin aldiginm 18 euroluk cami kendimmi taksam ama aslinda kendim telefonu acmak istemiyorum cünkü ozaman tamami ile garanti disi kaliyor... neyse, umarim bu kadar uzun yazmami uygun görürsünüz ve nasil yapmam gerektigi hakkindaki fikirlerinizi bana sunarsiniz .... simdiden yardimlariniz icin tesekkür ederim

bu karar senin kararın ya restore edip Apple'ye göndercen yada bir telefoncuya ekran ile beraber vericen o yapsın

crazytotem

Üye
yurtdışından gelme 16gb 3g telefonumda 3.1.2 yüklü jailbreakli..gps çalışmıyor. ndrive var bende gps programı açtığımda gps yok diyor. itunesten 4.0'ı yüklerken hata veriyor.. ultra snow ile yükleyincede hiçbir değişiklik olmadan geri geliyor.. 4.1 i yüklesem sorun olurmu ??? jailbrak yapılabilirmi ??

rapege

rapege

Üye
yurtdışından gelme 16gb 3g telefonumda 3.1.2 yüklü jailbreakli..gps çalışmıyor. ndrive var bende gps programı açtığımda gps yok diyor. itunesten 4.0'ı yüklerken hata veriyor.. ultra snow ile yükleyincede hiçbir değişiklik olmadan geri geliyor.. 4.1 i yüklesem sorun olurmu ??? jailbrak yapılabilirmi ??

4.0.1 e JB yapılabilir

afterlife97

afterlife97

Üye
Bizim türkiyedekiler restore edince anlamıyor. Restore et yolla bir şey olmaz.

--------------- Ekleme ---------------

Ne hatasi veriyor iTunes?

necaky

Üye
ipone 3gs 32 gb aldim yeni. fakat bu konu ile alakali bi bilgim yok malesef bu konuda yardimci olabilirmisiniz .teşetturler

ppesimistylee

ppesimistylee

Üye
ya ben telefonu restore ettıkten sonra versıyon 4 oldu. bunu nası dusurcez? iTunesin versıyonuyla alaakası var m?
varsa iTunesin versıyonunu nası dusurcez?

rapege

rapege

Üye
ya ben telefonu restore ettıkten sonra versıyon 4 oldu. bunu nası dusurcez? iTunesin versıyonuyla alaakası var m?
varsa iTunesin versıyonunu nası dusurcez?

İtunesin versionuyla alakası var ve bu konu sitemizde var

dnz66

dnz66

Üye
iphone da versiyon yükseltmenin getirdiği yararlar ve zarar lar nedir ? bide versiyon yükseltince jb tekrarmı yapmak gerekiyor??

rapege

rapege

Üye
iphone da versiyon yükseltmenin getirdiği yararlar ve zarar lar nedir ? bide versiyon yükseltince jb tekrarmı yapmak gerekiyor??

yararlar versiondan versiona göre değişir zarar ben bulamadım ve tekrar JB yapmak gerekiyor

shark1925

Üye

itunes ile dosya yüklerken siyahla işaretlediğim yere kadar yükleme yapıyo sonra iphone disconnect oluyo yükleme yarıda kalıyor sebebi ne olabilir? birde ifunbox ile dosyayı atmaya çalıştım ondada yüzde 30larda dc oluyo ifunboxın son sürümünde dosyaların atılması gereken yer tam olarak neresi acaba?

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Kardeşlerim Benim Bi Sorunum Var Bunu Nasıl Hallederim Bi Yardım Edin ;

iPhone um yurt dışından alınmıstır ben yanlışlıkla itunesten 4.0.1 versiyonunu Yükledim Sonra Telefon İTUNES ve usb kablo işareti çıktı uzun lafın kısası 3.1.3 e nasıl geri dönerim 3.1.3 link ini nereden bulurum bana bi yardım edin lütfen

rapege

rapege

Üye
Kardeşlerim Benim Bi Sorunum Var Bunu Nasıl Hallederim Bi Yardım Edin ;

iPhone um yurt dışından alınmıstır ben yanlışlıkla itunesten 4.0.1 versiyonunu Yükledim Sonra Telefon İTUNES ve usb kablo işareti çıktı uzun lafın kısası 3.1.3 e nasıl geri dönerim 3.1.3 link ini nereden bulurum bana bi yardım edin lütfen

downgrade den önce unlock yapman lazım

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Nasıl Yaparım ?? Birde 3.1.3 link ini verirmisin rica etsem Bide shift e basıyorum bazı 3.1.3 dosyasını seçmiyor neden acaba

Ordamsn Ege ??

Ege Ordamısın ??

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
arkadaslar affınıza sıgınaraktan birsey sormak istiyorum forumda gordum ancak kurulumu yazıyor tam olarak ne işe yaradıgını yazmıyor.. gectigimiz gunlerde yurt dısından gelen bir arkadasım iphone 3gs cihazıma cydia birsey yuklemiş ancak ne oldugunu bir turlu cozemedim.. arastırdım forumda tam anlayamadım ancak zannedersem sistem hackleme gibi bisey ama nasıl bi hack ?

kaba tabiriyle bana bunun şu şu işe yarar şunu şunu yapabilirsin die anlatırmısınız.. şimdiden cok teşekkur ederim hayırlı aksamlar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
cydia apple ın izin vermediği uygulamaları yüklemek için bir nevi hack programı.özellikle yurtdışı cihazların başka ülkelerde başka hatlarla çalışması için yapılan hack olayı buna jailbreak deniliyor.kendi ülkemizdeki hatlarla çalışması için yapılan işleme unlock deniliyor.hem jailbreak hem de unlock işlemini cydiadan yapabiliyoruz.yoksa yurtdışı cihazları başka türlü kullanamıyoruz.

Üst Alt