ios 4 jb çıkmadığı için ne yalan sölim yüklemedim ama muhtemelen bence oluyordur.ios 4.0 arka plan resmi ekleyebiliyormuyuz ? yoksa 3.2.1 e dönmemizmi gerekiyor eklememiz içn
ipod kullanmadığım için sorryipodum ne müzik alıyor nede birşey gözüküyor önceden çalışıyordu lütfen yardım edin
sana tavsiye etmem çünkü 3g lerde ios 4 çok kasma yapıyor ama tercih senin.Arkadaslar telefonum genpa cıkıslı iphone 3g 8 gb . simdi itunes uzerinden ios 4 u update etsem bir sorun olurmu acaba?
3.1.3 ile diğer sürümlerin ne farkı var? 4.0 mesela?eskiden 2.2.1 sürümü vardı ne güzel batarya 3 gün giderdi 3.0 versiyonuna geçtik güya iyi olacakken daha kötü oldu şarj 1 güne düştü versiyonlar esasında patch tir cihazı günceller ve daha iyi performans sunmasına olanak sağlar bazende daha kötü yapar.örnek 3.0.1
Belli aralıklarda yükselen sürümlerin ne farkı var?dediğim gibi eksik dosyaları kapatmak için
Mesela benim şuanda ki sürümüm 3.1.3,bunu 4 yapsam ne gibi fark olacak?home tuşuna 2 kere basınca aynı nokia gibi arka planda çalışan programları görüyorsun gibi gibi bazı özellikler var inan daha yüklemedim bedne
Birde şuanda kullandığım oyun ve uygulamaları 4.0 da kullanabilecekmiyim? jb varsa tekrar yapman lazım ama gene de oynarsın
Ve bu sürümü yükselttiğimde otomatikmen değişecek uygulamalar olacak mı ?senin kullandığın uygulamalarda olmaz genelde kendi yazılımlarını günceller
Mesela 3g de kopyala yapıştır olayı yoktu,ama gs de vardı,buna benzer..3 g de de artık güncel yazılımlar ile kopyala yapıştır işi var
ipodum ne müzik alıyor nede birşey gözüküyor önceden çalışıyordu lütfen yardım edin

Arkadaslar telefonum genpa cıkıslı iphone 3g 8 gb . simdi itunes uzerinden ios 4 u update etsem bir sorun olurmu acaba?
arkadaşlar mrb benim telefon 8 gb 3 g 4.0 yüklü iken jealbreak yaptırdım şimdi i tunes üzerinden 4.0.1 yükleyeyim derken tel kapandı bilgilerime ulaşamıyorum çok acil yardım lütfen şimdiden teşekkürler
geçmiş olsun bende sabah 4.0.1 geçmeyi düşünüyordum derken 3.1.3 olan sürümüm de ki mesaj kutum da ne gelen var ne giden telefon çağrılarda keza bende 4.0.1 geçip jb yaptım ama yaparken de 3 defa tlf çöktü yani geçişlerde bazen sorun yaşanıyor heycan yapmaya gerek yok 3 defadan sonra şükür 4.0.1 sorunsuz yüklendi ve jb yaptım.ama buck up almadığım ve laptopımda virüs olduğu için gitti o kdr mesaj ve adres defteri yanarım yanarım ona yanarım.

pasaport kaydı yapıldı mı cihazın unlock felan o tür işlemler yapıldı mı bunun hakkında bilgi ver ona göre söyleyelim.telefonu restore ederken hata code 2002 ile karşılaşıyorum bu nedemek nasıl çözucem acil yardımm lütfen
bide hata28 dfu modda yapıyorum anlamadm ya cihazım yurtdışı onlamı alakalı
almaz olaydım ya 2gun kullanabildım![]()
i tunes sürümü değil de bize iphone sürümü lazım.bu bence telefona tam sürüm atılmadığı için oluyor dün bende 3.1.3 sürümü vardı ilk önce rehber ve çağrılarım gitti restore ettim düzeldi sonra gelen kutusu mesajları gitti en sonunda yedek alamadan cihaz çöktü 4.0.1 geçtim bu seferde ekranda pixel hataları çıktı bende servise verecem snrm ama son kez restore edip o şekilde verecem.3GS 16 GB ın var. Oyunlar sürekli donuyor. Telefon kilitleniyor veya kapanıyor. i Tunes 9.2.1 i yükledim hala aynı problemler var ve sıklaştı. Video çekerken hemen donuyor. NOVA yı açmaya çalışıyorum mesela hemen kapanıyor. Telefon rehberim sürekli yok olmaya başladı. JB yaptırdım nafile. Geri restore ettim. GENPA garantili. Napmam lazım.. Yenisini verirlermi. Ne kadar sürer tamiri?
hiç bulaşma.java bile zor kurarsın.meraba arkadaşlar beni sorum birebir iphone alınırmı ? dün telefoncuda birebirini gördüm orjinaliyle yan yana getirdik telefonun kasası ağırlığı menüsü özelliği herşeyi aynı sadece biraz yavaş kalıyor benim telefonum 5800 xm acaba telefonumu satıp bu birebiri alsammı yada para verip ikinci telefon yapsamm ? telefonun ücreti 350 tl ama menüsü dahil herşeyi aynı özellikler olsun kameranın çektikten sonraki hareketi falan olsun hepsi aynı yani telefon orjinal iphone nun braz yavaşı sizce bu telefonu almalımıyım ????
neden peki adamlar kopyalamış komple bnce kurulur ikinci hattım için sizce almamalımıyım tek hatlı falan bildiğinz iphone ayıramazsın ?hiç bulaşma.java bile zor kurarsın.