İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
mrb bende ki sorun tlf kendi kendine msj atıyor
ne yapabilirim acil yardım ltf
nasıl atıyor anlamadım ki kapalı iken felan mı yada durduk yere mi millete mesaj atıyor ilk kez böle bişey duydum biraz daha detay verirsen sevinirim dediğim gibi ilk kez böyle bir sorun duydum

kufo

Üye
mrb 32gb 3gs cihazım kapattığımda pili bittiğinde usb itunes geliyor telefoncu hemen yapıyor ama 110km yol gidiyorum bunu ben kendim nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
mrb 32gb 3gs cihazım kapattığımda pili bittiğinde usb itunes geliyor telefoncu hemen yapıyor ama 110km yol gidiyorum bunu ben kendim nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz
sorunu tam anlamadım daha detaylı anlatırmısın sorunu

XTwilight

XTwilight

Üye
Sa arkadaş benim Iphonedaki numaraları sım tasımak ıstıyorum bu ozelıgı ıphoneda goremedım bunu nasıl yapabılırım yardım beklıyorum ıyı gunler.

kufo

Üye
ilgilendiğin için sağol tlf 32gbs yurt dışı tüm hatlarla normal çalışıyor batarya bittiği zaman yada ben kapattığımda tekrar açtığımda ekrana usb itunes geliyor öyle kalıyor telefoncuya götürüp yaptırıyorum bunu ben kendim nasıl yapabilirim başka arkadaşa itunes le yapılacağını yazmışsınız ben yapamadım saygılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ilgilendiğin için sağol tlf 32gbs yurt dışı tüm hatlarla normal çalışıyor batarya bittiği zaman yada ben kapattığımda tekrar açtığımda ekrana usb itunes geliyor öyle kalıyor telefoncuya götürüp yaptırıyorum bunu ben kendim nasıl yapabilirim başka arkadaşa itunes le yapılacağını yazmışsınız ben yapamadım saygılar
şu an hangi fw yi kullanıyorsun? 3.1.3 mü,3.1.2 mi?

tertip027

tertip027

Üye
Yha Çin Malı İphone Aldım 3.günü Şarjı takıyorum ama hiç bişe olmuyor ekranada bişey gelmiyor lütfenn yardım edin yaaa:ağlarım::hmmm

sub359

Üye
Ben 3GS 16 GB telefonumu Türkiyeden yeni aldım ve itunesdan os 4.01 e güncelledi. Şimdi ben telefonumu jailbreakli yapabilirmiyim? Ya da OS 4.01 den 4.0 veya 3.01 e dönüştürebilirmiyim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Çalışmalarınızda başarılar...

osmanlikoyu

osmanlikoyu

Üye
aynı konuda bende yardım istiyorum.lütfen

kufo

Üye
3.1.2

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hangi programla jailbreak yaptın bilmiyorum ama blackrain adlı jalbreak i dene.telefonunu restore yap dediğim programı bul.onunla jailbreak yap ama sakın versiyon yükseltme.

emreww

Üye
bende 2g var telefon kendi kendine kapanıyor.5 dk tuş kilitinde kalsın hemen kapanıyor ne olduğunu anlamadım lütfen yardım edin ama telefonla oynayınca kapanmıyor :S ne yapmam lazım...yardım lütfen ..

serseri3e2

Üye
selam elimde iphone 3g 8gb telefon var yurdışı ama kayıtlı versiyon 3.1.2 telfonda telsim hattım calısıyor diğer hatları takdığımda sim yok diyor yardımcı olabilecek arkadasım varsa bi zahmet acill..

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
selam elimde iphone 3g 8gb telefon var yurdışı ama kayıtlı versiyon 3.1.2 telfonda telsim hattım calısıyor diğer hatları takdığımda sim yok diyor yardımcı olabilecek arkadasım varsa bi zahmet acill..

Cihaz yurtdisindan gelirken snrm yabanci pasaporta kayit ettirilmis o kayitta vodafone dan yapildiysa sadece vodafone ile calisir diger operatorlere kitli yapabilcegin sim lock olabilir jb yapip sim lockunu kirabilirsin eger tr pasaportu ile kayit edilirse tum operatorlere acik olur aklinda olsun

--------------- Ekleme ---------------

bende 2g var telefon kendi kendine kapanıyor.5 dk tuş kilitinde kalsın hemen kapanıyor ne olduğunu anlamadım lütfen yardım edin ama telefonla oynayınca kapanmıyor :S ne yapmam lazım...yardım lütfen ..

Buyuk ihtimal donanimsaldir ama genede guncelle diyecem ama inan 2 g lerde 4.0.1 lerin jb var mi bilmiyoum ama kendine guveniyorsan surumu guncelle sonra tekrar 3.1.3 surumune cek ve jb yap belki sorun gider denemekte fayda var bence

emreww

Üye
fenerbahçe abi 3.1.3 sürümünü yaptım ama gene aynı oldu heralde bilmiyorum....

emin_aydan

Üye
selam arkadaslar vadafondan bir 3gs iphone aldım ve 4.0.1 e yükselttim versiyonunu benim sormak istediğim şu kısaca itunes storeden yükleme yapıyorum ama malum sınırli hepsi sitemizde bulunan uygulamaları yükliyebilmek için jeilberk yapmam gerekiyomu türkiye cıkıslı cihaz oldugu için yada bu jailberk hangi telefonlara yapilası gerekiyo yardımdı lursanız sevinirim :heyo:

captain09

Üye
Merhabalar arkadaslar

ben yurtdisindan 3g almistim devamli bu aksesuar iphone icin uygun degildir yazisi geliyordu telefoncuya goturdum mikrofon soketi degisecek dedi degistirdi snra ne yapti bilmiyorum ama telefonun ekran goruntusu yok fakat icindekileri itunesten gorebiliyosun bunun sebebi nedir ne yapmaliyim acaba telefoncunun sucu sonucta akil verirseniz cok mutlu olurum

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
fenerbahçe abi 3.1.3 sürümünü yaptım ama gene aynı oldu heralde bilmiyorum....
o zmn kardeş çok iyi bir tamirci bul derim programsal değil donanaımsal anlaşılan

Merhabalar arkadaslar

ben yurtdisindan 3g almistim devamli bu aksesuar iphone icin uygun degildir yazisi geliyordu telefoncuya goturdum mikrofon soketi degisecek dedi degistirdi snra ne yapti bilmiyorum ama telefonun ekran goruntusu yok fakat icindekileri itunesten gorebiliyosun bunun sebebi nedir ne yapmaliyim acaba telefoncunun sucu sonucta akil verirseniz cok mutlu olurum
tabiki tlf cunun suçu cihaz muhtemelen çalışıyor sorun yok içinde ekrana giden soket çıkmış olabilir ver adam akıllı yapsın

selam arkadaslar vadafondan bir 3gs iphone aldım ve 4.0.1 e yükselttim versiyonunu benim sormak istediğim şu kısaca itunes storeden yükleme yapıyorum ama malum sınırli hepsi sitemizde bulunan uygulamaları yükliyebilmek için jeilberk yapmam gerekiyomu türkiye cıkıslı cihaz oldugu için yada bu jailberk hangi telefonlara yapilası gerekiyo yardımdı lursanız sevinirim :heyo:
3gs 4.0.1 sürümün varsa maalesef beklemen lazım 4.0 serilerinde daha jb çıkmadı çıksa bende zaten sürüm yükseltip jb yapacam merak ettim 4.0 sürümünüde

emreww

Üye
peki fenerbahçe abi tamirciye versem yapılırmı ve yapılırsa ne kadar tutar bana bi yardımc ol be abi :S

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
peki fenerbahçe abi tamirciye versem yapılırmı ve yapılırsa ne kadar tutar bana bi yardımc ol be abi :S

Ne desem yalan olur kardes ama ben olsam 2g icin en fazla tas catlasa 100 tl harcarim board degisse ztn is cozulur o da dedigim gibi 100 tl eder bana göre 3 g icin tabi daha fazla eder cok cok gider satarsin tus kilidine almadan sarji az oldugu zmn götür sat tus kilidine alip kapanirsa sarji az o yuzden oldu dersin cok cok:ehe

Üst Alt