Yardım İphone 6 Değişmek İstiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

seco_can_can

seco_can_can

Üye
    Konu Sahibi
İphone 6 Değişmek İstiyorum
Yaşlaşık 2 senedir ios kullanıyorum şuan iphone 6 16 gb var ama sıkıldım neden derseniz Android daha özgür geliyor açıkcası rom yüklemek root atmak iosa göre daha kolay ve custom rom avantajı var Size Danışmak istediğim Hangi telefonla takas Etmeliyim öncelik markalar Sony,Lg En Son Samsung GM bile olabilir Yardımlarınızı Bekliyorum

ugurmaxi

ugurmaxi

Üye
bende lg g2 var istiyosan 2 tane kutulu garantili bi tanesinin faturası yok diğerinin var takas olabilir ben de kocaelindeyim

seco_can_can

seco_can_can

Üye
    Konu Sahibi
sağol g2 malesef teklifin için sağol

rodinatr

rodinatr

Üye
İphone değişmeni tavsiye etmem jailbreak ile yapamayacağın şey yok ve androide göre çok fazla stabil. Kesinlikle android önermiyorum gm s3 ve note 3 kullanıcısı oalea

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
İphone takas edilir mi bee Pişman olursun.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
bence de pişman etme sonradan telefonu arayabilirsin ama çok etmek istiyorsan da Sony z2 gibi bir cihazla etmeni öneririm samsung gm falan etme

seco_can_can

seco_can_can

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar apple ın zammından sonra vazgeçtim

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
3onur5

3onur5

Üye
bende lg g3 beat var arada iphoneumu şarja takmayı unutuyom dışarı cıkıncada lg ye takıyom hattı 1-2 gün kullanınca sinirlerim tepeme çıkıyo :D androidten apple a dönülürde appledan androide dönülmez :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
bende lg g3 beat var arada iphoneumu şarja takmayı unutuyom dışarı cıkıncada lg ye takıyom hattı 1-2 gün kullanınca sinirlerim tepeme çıkıyo :D androidten apple a dönülürde appledan androide dönülmez :D

G3 Beat 1.000 lira senin iphone un kac lira acaba? 4 ya da 4s kullaniyorum de de gülelim hep beraber.
Amiral bir android kullanan kisiye iphone mario gibi gelir.
Ipad harici ios a asla gecmem.

mrzstyl

mrzstyl

Üye
daha yeni hTc One m8 aldım çok iyi telefon bu böyleyse m9 atom bombası gibidir hTc'ye de bakabilirsin :oke::oke::oke::oke::oke::oke:

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
İphone değişmeni tavsiye etmem jailbreak ile yapamayacağın şey yok ve androide göre çok fazla stabil. Kesinlikle android önermiyorum gm s3 ve note 3 kullanıcısı oalea
Ben de size diyecektim ki, şaka yapıyorsunuz her halde..

3onur5

3onur5

Üye
G3 Beat 1.000 lira senin iphone un kac lira acaba? 4 ya da 4s kullaniyorum de de gülelim hep beraber.
Amiral bir android kullanan kisiye iphone mario gibi gelir.
Ipad harici ios a asla gecmem.

bunun parayla ne alakası var gram anlamış değilim ayrıca lg beat yerine 4s i tercih ederim yinede
beat kullandın mı bilmiyorum ama benim 2.telefon olarak kullandıgım bi telefon mesaj yazarken klavye tepkimesi okadar kötüki hızlı yazınca kasmaya başlıyor ne 4 te nede 4ste böyle bişey olucağını sanmıyorum

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
bunun parayla ne alakası var gram anlamış değilim ayrıca lg beat yerine 4s i tercih ederim yinede
beat kullandın mı bilmiyorum ama benim 2.telefon olarak kullandıgım bi telefon mesaj yazarken klavye tepkimesi okadar kötüki hızlı yazınca kasmaya başlıyor ne 4 te nede 4ste böyle bişey olucağını sanmıyorum

Parayla alakası yoksa neyle alakası var?
Birbirinden farklı sınıflardaki cihazları karsılastırmak yanlıs.1.000 lira altındaki bir telefonun peformansını dayanak gösterip androide geçiş yapılmaz demek ne derece dogru?
Evet G3 Beat kullandım idareten iyi bir cihaz ve evet sorun var mı diye sorsalar ilk klavyeyi söylerdim iyi yakalamıssın güncellemeyle çözülecek bir sorun bunun haricinde arayüz ve genel performansına laf edilmez 4 ve 4S'e her türlü tercih ederim sahsen.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Takilmadan kasmadan 4 veya 4S kullanan var mi? Yapmayin arkadaslar bu saatten sonra cop cihazlar :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
3onur5

3onur5

Üye
Parayla alakası yoksa neyle alakası var?
Birbirinden farklı sınıflardaki cihazları karsılastırmak yanlıs.1.000 lira altındaki bir telefonun peformansını dayanak gösterip androide geçiş yapılmaz demek ne derece dogru?
Evet G3 Beat kullandım idareten iyi bir cihaz ve evet sorun var mı diye sorsalar ilk klavyeyi söylerdim iyi yakalamıssın güncellemeyle çözülecek bir sorun bunun haricinde arayüz ve genel performansına laf edilmez 4 ve 4S'e her türlü tercih ederim sahsen.

tabikide yanlış ios ve android hiç bir şekilde karşılaştırılamaz zaten ikisininde birbirinden üstün özellikleri var.
geçenlerde yeni bir güncelleme geldi 400-600 mb falandı sanırım cihaz dahada sersemleşti
Takilmadan kasmadan 4 veya 4S kullanan var mi? Yapmayin arkadaslar bu saatten sonra cop cihazlar :D

4s ten hala memnum kalan arkadaşlarım var :) wifisi bozuk olmasına rağmen

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
tabikide yanlış ios ve android hiç bir şekilde karşılaştırılamaz zaten ikisininde birbirinden üstün özellikleri var.
geçenlerde yeni bir güncelleme geldi 400-600 mb falandı sanırım cihaz dahada sersemleşti

4s ten hala memnum kalan arkadaşlarım var :) wifisi bozuk olmasına rağmen
Alo desin yeter hesabi :)

seco_can_can

seco_can_can

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konu uçmuş gitmiş taa iphone 4 e gitmiş :D
ben xperia z3 nasıl olur sony ye gönlüm gidiyor nedense :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Hangi cihazla takas edersen et ustune para alcaksin iPhone 6 turkiyede 2600 olmus :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Az bekle G4 cikinca takas eden birini zor ama bulabilirsen onunla takas edersin. Z3 ün Z2 den farki yok dencek duzeyde hic etme sarap gibi degerlenen telefonunu.

Üst Alt