Galaxy s6 edge istermisinYaşlaşık 2 senedir ios kullanıyorum şuan iphone 6 16 gb var ama sıkıldım neden derseniz Android daha özgür geliyor açıkcası rom yüklemek root atmak iosa göre daha kolay ve custom rom avantajı var Size Danışmak istediğim Hangi telefonla takas Etmeliyim öncelik markalar Sony,Lg En Son Samsung GM bile olabilir Yardımlarınızı Bekliyorum
note edge aldım hocamGalaxy s6 edge istermisin
SM-G925F cihazımdan Maxicep Mobil kullanılarak gönderildi

5C ile yapbende s6 yla iphone 5s takas etmek istiyorum yorumlarınız nedir öğrenebilirmiyim takas yapayımmı
bende s6 yla iphone 5s takas etmek istiyorum yorumlarınız nedir öğrenebilirmiyim takas yapayımmı
6 ile eden olursa yap ancak fiyat arttıktan sonra eden olur mu bilmem. Şahsen iphone'a geçmezdim.

ben iphone 5s aldım
android ile iOS arasındaki bahsettğin uçurum farkları neler mesela anlatabilirmisin ?G3 Beat 1.000 lira senin iphone un kac lira acaba? 4 ya da 4s kullaniyorum de de gülelim hep beraber.
Amiral bir android kullanan kisiye iphone mario gibi gelir.
Ipad harici ios a asla gecmem.
android ile iOS arasındaki bahsettğin uçurum farkları neler mesela anlatabilirmisin ?
Kişisellestirme ve işlevsellik.Stresli bir iste çalısıyorum ve kilit ekranı olsun ana ekran olsun kilidi açıp kapamak bile insana az da olsa haz veriyor sonuçta kendi zevkine göre sekillendiriyosun ios bu konuda sıfır.Bir de tarayıcıda fazla sayıda sekme açarım haberler vs.ios'da sekmeler beni kanser eder aynı sekilde uygulamlar arası geçiste de sürekli az bekle gurban simdi tekrar yüklüyorum modundayız ios ile.Androidde böyle bir sey yok hızlıca o an ne varsa geçis yaparsın uyglama ya da tarayıcı sekmesine tabiki bunu benim anlattıgım gibi akıcı yapabilmek için amiral ve en az 2 GB raminiz olmalı.
Bu anlattıklarım basıma symbian da bile gelmezdi ram azdı ama uygulamalar native ve aşırı boyutlu uygulama yoktu o yüzden geçis şakır şakır akıcıydı uygulamalar arası.

bence uygulamalar arası geçiş konusunda yanlışın var ben iphone 5 te bile dediğin gibi bir sorun yaşamadım anca 3gs te olur dediklerin tarayıcı ve sekme konusuna gelirsek illaki safari kullanmak zorunda değilsin chrome mozilla opera gibi farklı tarayıcılarda var ekran kilidide okadar kafaya takılcak bi durum değil kaydır aç![]()
dostum 1 gb ram bence ios marka cihazlara göre ideal ios androidin kullandıgı ggibi sömürmüyor ramiİphone 3-4-5-6 degil olay burdaki olay 1GB ram ve cihazın rami nasıl kullanmaya zorlandıgı.
Bugün androidde GTA SA ve Real Racing 3 arasında yeniden yükleme olmadan hızlı ve defalarca geçis yapilabiliyor.
Kilit ekranı ana ekran bariz sıkıcı ama zevkler renkler tabi arayüz tema rom bunlar güzel destekler.