iPhone 6 çıktı.. Burada onun tasarımını tartışalım..

Sponsorlu Bağlantılar

ozakin70

ozakin70

Üye
6+ al 4 sene ilk günkü gibi kullan. O dediginiz surede android icin en fazla 4-5 ay suruyor.
6+ ekranina gore kasasi cok buyuk geldi phonearena nin gercek buyuklugu gosteren bolumunde karsilastirma yaptim bide 6+ 16gb fiyatina 6 nin 64gbligini almak var ;)

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Bu telefonu en çok kamera çıkıntısı ve tasarımdan dolayı sevmedim o yüzden başkasında görsem 3310 muamelesi yaparım sadece saat iyi olmuş çok sevdim o kenardan ön ve arka panele geçerkenki ovallik işi bozuyor. O çizgiler Çin malı gibi olmuş.
Ayrıca Apple kılıfları da dandik kılıf gibi duruyor özellikle kamera kısmı çok dar ve ses düğmesi şekli de olmamış. Olmadı Apple olmadı şaşırttın beni [emoji21]

• Beğen
Tepkiler: abandonware, The SLayeR ve B.A.R.O.N
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Artık teknoloji şirketler (başta apple olmak üzere) dünya çapındaki fiyatlarını eşitlemeye çalışıyorlar. Bazı ürünlerde çokta bir tasarruf sağlayamazsınız fakat yinede daha ucuza gelir tabi..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Serhan
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bazılarından iPhoneların 10. modeline kadar steve jobs tarafından hazırlandığını duydum ne kadar doğru acaba? Steve Jobs büyük ekrana geçer miydi ki? :hmmm

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Bazılarından iPhoneların 10. modeline kadar steve jobs tarafından hazırlandığını duydum ne kadar doğru acaba? Steve Jobs büyük ekrana geçer miydi ki? :hmmm
hiç sanmıyorum :hmmm samsung galaxy note serisini çıkartmadan evvel bile büyük ekrana bu kadar ilgi duyulacağını ve büyük ekranın birden trend olacağını tahmin etmiyordur diye düşünüyorum :hmmm ben bu fikrin cook'un kafasından çıktığını düşünüyorum.. fakat ekranı küçük olduğundan dolayı iphone'un daha pratik olduğunu düşünerek iphone satın alan insanlar var olduğundan bence 4,4 ve 5,1 inçlik iki model çıkartmalıydı apple. Bana kalırsa cook ve ekibi ufak bir düşüncesizlikte bulundular :hmmm

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Baranbaris

Baranbaris

Üye
hiç sanmıyorum :hmmm samsung galaxy note serisini çıkartmadan evvel bile büyük ekrana bu kadar ilgi duyulacağını ve büyük ekranın birden trend olacağını tahmin etmiyordur diye düşünüyorum :hmmm ben bu fikrin cook'un kafasından çıktığını düşünüyorum.. fakat ekranı küçük olduğundan dolayı iphone'un daha pratik olduğunu düşünerek iphone satın alan insanlar var olduğundan bence 4,4 ve 5,1 inçlik iki model çıkartmalıydı apple. Bana kalırsa cook ve ekibi ufak bir düşüncesizlikte bulundular :hmmm
Bence ufak değil bayağı büyük bir düşüncesizlik hayır kamera çıkıntısına uyuz oldum ben bu telefonu kılıfsız masaya indirince telefon düz durmayacak ve kamera zarar görecek. Boş yere zarar yani.

• Beğen
Tepkiler: abandonware
Eaglebunker

Eaglebunker

Üye

HTC laf atıyor resmen. iPhone 6'nın bir fotoğrafının altına "daha büyük ekran, daha iyi performans, sade tasarım. Partiye hoş geldin" yazan HTC, uzun süredir piyasada bulunan metal ve sade tasarımıyla HTC One M8'i vurguluyor. Samsung da, zamanında kimsenin büyük ekranlı bir telefon almaya yanaşmayacağını söyleyen Steve Jobs sözlerini hatırlattı. Sony de inceden göndermeler yapıyormuş.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
ozakin70

ozakin70

Üye
Bence ufak değil bayağı büyük bir düşüncesizlik hayır kamera çıkıntısına uyuz oldum ben bu telefonu kılıfsız masaya indirince telefon düz durmayacak ve kamera zarar görecek. Boş yere zarar yani.
Samsungun amirallerinde kamera cikinti degil mi hemde yumurta gibi ?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
2 önce çıkan L920 ile neredeyse aynı sistem özelliklerine sahip şaka gibi

Serhan

Serhan

Üye
925 te daha fazla kamera çıkıntısı var hiçbi,r sıkıntı yaşamadım ben

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
925 te daha fazla kamera çıkıntısı var hiçbi,r sıkıntı yaşamadım ben
Benim de htc evo 3d telefonum öyleydi.. her seferinde telefonu mermer gibi yuzeylere koymadan evvel koyacağım yere peçete sererdim.. pratikte rahatsız edici olsada olmasa da, galaxy s5deki kamera cikintisi güzel durmasına rağmen iphone'a yakışmamış bence

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Sony Türkiye'nin ilgisizliği ve tembelliği beni iPhone 6 64 GB almaya itti açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve abandonware
Serhan

Serhan

Üye
Bu etkinlikteki tartışmasız en iyi şey Watch idi bence...

weesel

weesel

Üye
Dış görünüş açısından Apple'dan alakasız, imitasyon HTC One M8 gibi duran ve teknik özellikleri dış görünüşüne nazaran gayet iyi olan telefon.
Arkadaş, bu nasıl Apple, bu nasıl iPhone 6 dedirtiyor insana. Büyük ekran severleri ve Android kullanıcılarını çekmek için bu kadar da özgünlükten ödün verilmez ki! iPhone 5s'i veya 5'i gördüğümde düşündüklerimle iPhone 6 ve 6+'ı gördüğümde düşündüklerim arasında dağlar kadar fark var.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe, abandonware, Baranbaris ve 1 kişi daha
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Hiç 6 yı beklemeye heveslenmedim gittim 5s aldım. Bence tasarım olarak 5s daha güzel :oke:

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris

Üst Alt