iPhone 6 çıktı.. Burada onun tasarımını tartışalım..

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 6 çıktı.. Burada onun tasarımını tartışalım..
Arka-ön karşılaştırma:

Yandan görünüm:

iPhone 5S gerek arka kısmı olsun gerek yandan görünümü olsun, tasarım olarak iPhone 6'da daha güzeldi bence.. Bana sorarsanız arka kısımı felaket olmuş iPhone 6'nın. Siz Yeni iPhone 6 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Baranbaris, Pikkaccu ve hakan.620

Serhan

Serhan

Üye
bırak afyonu apple watch a bak :aha:

fingerback5

fingerback5

Üye
Yuvarlak hatları hiç sevmiyorum.Hele büyük telefonlarda çok kötü durduğu düşüncesindeyim.5 ve 5S'in tasarımı bana kalırsa daha iyi.İnce olması daha şık durmuş ama.

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Yuvarlak hatları hiç sevmiyorum.Hele büyük telefonlarda çok kötü durduğu düşüncesindeyim.5 ve 5S'in tasarımı bana kalırsa daha iyi.İnce olması daha şık durmuş ama.
aynı fikirdeyim, ince olması iyi fakat yandan bakınca 5s daha güzeldi bence :hmmm kamera çıkıntısını beğendin mi peki

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Eski ses tuşları daha havaliydı ve ayrıca arkadaki çizgiler çokta güzel olmamış.

fingerback5

fingerback5

Üye
aynı fikirdeyim, ince olması iyi fakat yandan bakınca 5s daha güzeldi bence :hmmm kamera çıkıntısını beğendin mi peki

Kamera çıkıntısını kim beğenir hocam :D Metalle kaplandığı için yine kötü durmuyor o inceliğe kamera lensini çıkıntısız sığdırmak da zor kabul edilebilir bi anlamda.Gönül isterdi ki orası çıkıntısız olsun.

• Beğen
Tepkiler: abandonware ve B.A.R.O.N
foreverthe

foreverthe

Üye
Abi hiç beğenmedim ya. Zorunluluktan 5S almıştım 6'yı bekleyemedim o kadar zamanım yoktu ama gram pişman olmadım. Arka bildiğin HTC One M8

Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
Çok başarılı görünüyor bence. Görünümünden de ziyade performans ve tasarım memnun edecek mi, bir de o var işte ama benim için her haliyle güzele benziyor.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
The SLayeR

The SLayeR

Üye
özellikleri blmiomda yane güzel bnce anlamında ama tasarım tartışılır

hakan.620

Üye
Güzel bi telefon diyen arkadaşlara şaşırıyorum nesi güzel arkadaş ?? :)

• Beğen
Tepkiler: Dede, fingerback5, hsynkckygcı@ ve 2 diğerleri

fraps34

Üye
1800 mah batarya , 4.7 inç 750p hd ekran ,1gb ram , artırılamayan 16gb hafıza ve apple nfc yi keşfetti. Vayy be olağan üstü bir telefon tanıtmışlar.

• Beğen
Tepkiler: Dede, kazelburak ve m542tf
Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
1800 mah batarya , 4.7 inç 750p hd ekran ,1gb ram , artırılamayan 16gb hafıza ve apple nfc yi keşfetti. Vayy be olağan üstü bir telefon tanıtmışlar.

En azından diğer telefon firmaları gibi zırt pırt telefon çıkarmıyorlar bu yüzden de ikinci el piyasası da yüksek oluyor ne güzel. Her çıkarttıkları telefon da tutuyor ayrıca. İyidir kötüdür tartışılıyor işte ama ben başarılı olduklarını düşünüyorum.

Fenomenon

Fenomenon

Üye
tasarım tek kelimeyle felaket. çinli imitasyon telefonlar gibi duruyor.
4 yıldır aynı tasarımla geliyor. artık değişmesi lazım diyordum ama böyle olacağına hiç değişmesymiş daha iyiymiş.

• Beğen
Tepkiler: abandonware, hsynkckygcı@ ve suyunsesi
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bence çok guzel. 5S buyuk olsa dedim adamlar buyugunu yaptilar :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
iPhone 6'da çok bir dalga yok.

Geceye damgasını Apple Watch vurdu bence.
Gerçekten olağanüstü olmuş. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, hsynkckygcı@, YkPkY ve 1 kişi daha

fraps34

Üye
En azından diğer telefon firmaları gibi zırt pırt telefon çıkarmıyorlar bu yüzden de ikinci el piyasası da yüksek oluyor ne güzel. Her çıkarttıkları telefon da tutuyor ayrıca. İyidir kötüdür tartışılıyor işte ama ben başarılı olduklarını düşünüyorum.
İyi de arkadaşım ben telefonu ticaret yapmak için almıyorum ki , isterse değeri 1 yıl sonra yarı yarıya düşsün. Ama bana teknolojiyi yaşatsın isterim , şimdi aynı paraya 7-8 saat ekran süresi veren tasarım harikası xperia z2 varken gdipte buna para vermem. Birde kamerayı çıkıntılı yapmışlar masaya koysan zangır zangır sallanır : )) Zaten iosun artık eskisi gibi bir avantajıda kalmadı. Tüm sistemler hemen hemen aynı şeyleri sunuyorlar. Alanada birşey demem hayırlı olsun demek düşer.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
suyunsesi

suyunsesi

Üye
tasarım tek kelimeyle felaket. çinli imitasyon telefonlar gibi duruyor.
4 yıldır aynı tasarımla geliyor. artık değişmesi lazım diyordum ama böyle olacağına hiç değişmesymiş daha iyiymiş.

Haklısınız, bir tasarımcı olarak kendi adıma bu tasarımı hiç beğenmedim. Ancak Apple o tasarımı becerememiş olsa bile ince işçilik ve malzemede sonuna kadar kalite konuşturmuştur diyorum. Birde donanım konusunu bekleyelim bakalım kullananlar ne diyecek. Yine şarj çabuk mu harcanacak vs. Ayrıca Arkadaşlar bu fiyatlar doğru mu? Yani saatin olmasın o fiyatlar?
Birde saati görseydik. Birkaç görsel paylaşan arkadaş olursa güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
İyi de arkadaşım ben telefonu ticaret yapmak için almıyorum ki , isterse değeri 1 yıl sonra yarı yarıya düşsün. Ama bana teknolojiyi yaşatsın isterim , şimdi aynı paraya 7-8 saat ekran süresi veren tasarım harikası xperia z2 varken gdipte buna para vermem. Birde kamerayı çıkıntılı yapmışlar masaya koysan zangır zangır sallanır : )) Zaten iosun artık eskisi gibi bir avantajıda kalmadı. Tüm sistemler hemen hemen aynı şeyleri sunuyorlar. Alanada birşey demem hayırlı olsun demek düşer.

Tamam iOS teknoloji yaşatmıyor mu? Yani beğenmediğiniz noktalarda belirtirsiniz ama hiç mi beğendiğiniz bir noktası yok mesela? Şimdi göndermek yapmak gibi olmasın ama Samsung Galaxy telefonların 4 çekirdekle yaptığını iOS tek çekirdekle yapıyor hiç zorlanmadan takılmadan. Bu kalite farkı mesela. Ama bu dediğim tek bir örnek tabii. Galaxy telefonların da iOS'a nazaran böyle başka alanlarda artısı vardır elbette. Örnek verdim sadece.

Haklısınız, bir tasarımcı olarak kendi adıma bu tasarımı hiç beğenmedim. Ancak Apple o tasarımı becerememiş olsa bile ince işçilik ve malzemede sonuna kadar kalite konuşturmuştur diyorum. Birde donanım konusunu bekleyelim bakalım kullananlar ne diyecek. Yine şarj çabuk mu harcanacak vs.

Benden yana sorun yok ama benim tek beklentim performans şu an için. iOS 7 mesela bugün seven kitlesi belki de çok azdır ama bana göre çok güzel. Hep aynı gidecek değildi neticede. Tamam daha başarılı da olabilirdi ama zamanla ileri adım atacağını düşünüyorum tasarım konusunda. Malzeme ve işçilik bence de çok güzel olacaktır. Şarj konusu evet bu da merak edilen konu olsa gerek. Ben de merak ediyorum :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Zaten bu saatten sonra yeni iPhone alanlar telefonun kendi özellikleri için değil ancak Apple Watch için alırlar sanırım :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: saynesim ve abandonware

Üst Alt