Hocam bu akıllı saatler bana zorlama geliyor , yani hiç kimsenin bir akıllı saat ihtiyacı içinde olduğunu sanmıyorum. Zaten tanıtılan tüm saatler telefona mahkum şekilde çalışıyorlar , içine sim takılabilen bağımsız çalışan saat piyasaya sürseler belki tutulur ama zaten telefonda yapabildiğim şeyleri birde ufak ekranlı saatte yapmaya çalışacağımı sanmıyorum : )) Haa saatin hergün şarja takılması gerektiğinide unutmayalım : ))Zaten bu saatten sonra yeni iPhone alanlar telefonun kendi özellikleri için değil ancak Apple Watch için alırlar sanırım![]()
Hocam bu akıllı saatler bana zorlama geliyor , yani hiç kimsenin bir akıllı saat ihtiyacı içinde olduğunu sanmıyorum. Zaten tanıtılan tüm saatler telefona mahkum şekilde çalışıyorlar , içine sim takılabilen bağımsız çalışan saat piyasaya sürseler belki tutulur ama zaten telefonda yapabildiğim şeyleri birde ufak ekranlı saatte yapmaya çalışacağımı sanmıyorum : )) Haa saatin hergün şarja takılması gerektiğinide unutmayalım : ))
Apple ın işlemcisine dikkat edin ve mağazasınaZaten bu saatten sonra yeni iPhone alanlar telefonun kendi özellikleri için değil ancak Apple Watch için alırlar sanırım![]()
gidipte lumia 1520 ye 2000 ₺ verip sonrada instagram snapchat vs beklemek gibi rezillik de varBen o tasarıma hayatta para vermem, ucuz olsa bile
iPod touch 6'da çıkmadı zaten ayrı gıcık oldum Apple'a
Hey yavrum hey. Fiyatlara bak be. Artık 2-3 amele danaya ortak girer gibi birleşip telefona ortak girerler.!!!Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
!
apple store fiyatları mı bunlar?Türkiye Fiyatları da belli olmuş;
iPhone 6 4.7 inç modeli 2.349 TL'den başlayan fiyatlarla
iPhone 6 Plus 5.5 inç ekran 2.649 TL'den başlayan fiyatlarla
Şeklinde bilgi aldım ama..