bırak afyonu apple watch a bak![]()

Elma varki arkadaRezalet bir telefon olmuş. İlk dikkatimi çeken yakışık almayan yuvarlatılmış kenarlar. Sonra da ekranla çerçeve arası artmış olan mesafe. Arkası tam fiyasko zaten. Bakarken korktum bi defa efsane elma simgesi yok! Çizgilere de anlam vermek güç Ses tuşları hiç yakışmamış eskisi daha güzeldi. Hatta tüm telefon olarak iphone 5s daha estetik bir telefon. Ben iphone karşıtı biri değilim iphone 5s gayet şıktı ama buna söylenecek söz yok!

Apple nasıl böyle berbat bir tasarım yaptı çok şaşırdım ama 1 sene daha beklenmezGölgelendirilmiş Apple logosu var. O da berbat duruyor. Bedava verseler kullanırımama bu cihaz olmamış gerçekten, yapamamışlar.

Yurt dışından al alabilirsen bizim ülke kazık satıyorApple nasıl böyle berbat bir tasarım yaptı çok şaşırdım ama 1 sene daha bekliyememkısmet olursa alcam
Pasaport parasıyla aynı hesaba geliyoYurt dışından al alabilirsen bizim ülke kazık satıyor
Resimlerden pek gözükmüyor parlaması lazımElma varki arkada![]()

Yok ucuza gelirPasaport parasıyla aynı hesaba geliyo
bir tek almanyadan alabilirim,oradaki fiyata göre bakarımYok ucuza gelir
Almanyadan alirsan kazik fiyata gelir. Trden albir tek almanyadan alabilirim,oradaki fiyata göre bakarım
Almanya fiyatı 699 € TR den alırım alırsam eğerAlmanyadan alirsan kazik fiyata gelir. Trden al
kısmet bakalım
iyi onu yapmamislar, hayir bari inceltmede kamera icte dursun 0.77 mm daha kalin oluversin zaten yeteri kadar ince 5s i sündürseler daha iyi acayip karasiz kaldim telefonuda 2 aydir bunun icin erteliyordum yenilemek icin G3 le bunu dusunuyorum en az 2yil ilk gunku gibi kullanmak istiyorum cihazi6+ al 4 sene ilk günkü gibi kullan. O dediginiz surede android icin en fazla 4-5 ay suruyor.Hayir ben artik buyuk ekranli ios cikti artik telde de iosa gecebilirim diye sevinirken birden onume o htc cizgileri cikti korktumda birazdan önünde de genis bi bantin uzerinde apple yazmasindaniyi onu yapmamislar, hayir bari inceltmede kamera icte dursun 0.77 mm daha kalin oluversin zaten yeteri kadar ince 5s i sündürseler daha iyi acayip karasiz kaldim telefonuda 2 aydir bunun icin erteliyordum yenilemek icin G3 le bunu dusunuyorum en az 2yil ilk gunku gibi kullanmak istiyorum cihazi