iPhone 6 çıktı.. Burada onun tasarımını tartışalım..

Sponsorlu Bağlantılar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
iphone 6 hayalkirikligi bence ama tabi fanlari kör bi sekilde laf etirmzler gene

• Beğen
Tepkiler: weesel, Dede ve Aybin.Kilic

narnia16

narnia16

Üye
Tasarımı gerçekten çok kötü olmuş. Eski ses tuşları çok daha hoş duruyor. Yuvarlatılmış köşeler yakışmamış. Arka taraftaki çizgilere hiç değinmiyorum. Kamera çıkıntısı kabul edilebilir bence. O kadar lensi sığdırmak kolay değil. Çerçeveler biraz inceltilebilirdi sanki. Onun dışında performans olarak zaten üst düzeyde olacaktır ama ülkemiz için bu fiyatlar aşırı yüksek.

• Beğen
Tepkiler: m542tf, suyunsesi, The SLayeR ve 2 diğerleri
burak_102

burak_102

Üye
Rezalet bir telefon olmuş. İlk dikkatimi çeken yakışık almayan yuvarlatılmış kenarlar. Sonra da ekranla çerçeve arası artmış olan mesafe. Arkası tam fiyasko zaten. Bakarken korktum bi defa efsane elma simgesi yok! Çizgilere de anlam vermek güç Ses tuşları hiç yakışmamış eskisi daha güzeldi. Hatta tüm telefon olarak iphone 5s daha estetik bir telefon. Ben iphone karşıtı biri değilim iphone 5s gayet şıktı ama buna söylenecek söz yok!

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
KayraBey

KayraBey

Üye
Millet çerçevesiz telefon çıkarmaya uğraşırken şu hale bak. Altta üstte piknik alanı var maşaAllah.

Ekranlar telefonun %de kaçına tekabül ediyor?

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Serhan

Serhan

Üye
Rezalet bir telefon olmuş. İlk dikkatimi çeken yakışık almayan yuvarlatılmış kenarlar. Sonra da ekranla çerçeve arası artmış olan mesafe. Arkası tam fiyasko zaten. Bakarken korktum bi defa efsane elma simgesi yok! Çizgilere de anlam vermek güç Ses tuşları hiç yakışmamış eskisi daha güzeldi. Hatta tüm telefon olarak iphone 5s daha estetik bir telefon. Ben iphone karşıtı biri değilim iphone 5s gayet şıktı ama buna söylenecek söz yok!
Elma varki arkada :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
Gölgelendirilmiş Apple logosu var. O da berbat duruyor. Bedava verseler kullanırım :D ama bu cihaz olmamış gerçekten, yapamamışlar.

• Beğen
Tepkiler: weesel, burak_102, Aybin.Kilic ve 1 kişi daha

ArMaGeDdOn_87

Üye
Gölgelendirilmiş Apple logosu var. O da berbat duruyor. Bedava verseler kullanırım :D ama bu cihaz olmamış gerçekten, yapamamışlar.
Apple nasıl böyle berbat bir tasarım yaptı çok şaşırdım ama 1 sene daha beklenmez :)

saynesim

saynesim

Üye
İphone 6 Plus alınır bence

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Elma logosunu maclerdeki gibi ekranın ışığı ile yansimali olarak gelir diye düşünmüştüm ama olmadı olsa harika olurdu.

sekil_27

sekil_27

Üye
iphon 4 ve 4s dururken gereksiz büyük ekran istesek android üst sekmen teller var onları alırız ; kamera ses daha üstün 4s ten sonra iphon kasa büyütmekten baska bir şey yapmaz oldu ufak tefek teferrat ( parmak izi okuma, grafik işlem artırma ) çokta önemli deil bence
ve birde ios 7 sıkıntılarını bitirmeden 8 le gelen tel artık 1 senede anca oturur işletim sistemi ve sıkıntıları

ozakin70

ozakin70

Üye
Hayir ben artik buyuk ekranli ios cikti artik telde de iosa gecebilirim diye sevinirken birden onume o htc cizgileri cikti korktumda birazdan önünde de genis bi bantin uzerinde apple yazmasindan :D iyi onu yapmamislar, hayir bari inceltmede kamera icte dursun 0.77 mm daha kalin oluversin zaten yeteri kadar ince 5s i sündürseler daha iyi acayip karasiz kaldim telefonuda 2 aydir bunun icin erteliyordum yenilemek icin G3 le bunu dusunuyorum en az 2yil ilk gunku gibi kullanmak istiyorum cihazi

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Hayir ben artik buyuk ekranli ios cikti artik telde de iosa gecebilirim diye sevinirken birden onume o htc cizgileri cikti korktumda birazdan önünde de genis bi bantin uzerinde apple yazmasindan :D iyi onu yapmamislar, hayir bari inceltmede kamera icte dursun 0.77 mm daha kalin oluversin zaten yeteri kadar ince 5s i sündürseler daha iyi acayip karasiz kaldim telefonuda 2 aydir bunun icin erteliyordum yenilemek icin G3 le bunu dusunuyorum en az 2yil ilk gunku gibi kullanmak istiyorum cihazi
6+ al 4 sene ilk günkü gibi kullan. O dediginiz surede android icin en fazla 4-5 ay suruyor.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Üst Alt