iphone 5s Messenger uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

thelord03

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5s Messenger uygulaması
Arkadaşlar bende bugün aranıza katılmış bulunmaktayım.. 16 Gb uzay grisi rengi

Messenger uygulamasında bir türlü baloncuklar şeklinde olmadı bütün ayarlara baktım ama bulamadım arkadaşımın 4s'te olduğu halde bende olmuyor messenger uygulamasında konuşma yeri baloncuk şeklinde olmuyor sanki normal mesaj gelmiş gibi geliyor.. Ayarlar>genel'den de baktım uygulamanın kendi ayarındanda baktım bulamadım baloncuk şeklini..

Öncelikle garibime giden ilk şey uygulamaların boyutunu fazla göstermesi.. Mesela 32 Mb facebook uygulamasını ayarlardan 90-100 mb olarak gördüm (hesaba bile giriş yapmadan ) çok şaşırdım.. Andoridde yüklenen mb kadarı kadar yer kaplıyordu, ilk hayal kırıklığım bu oldu 10 uygulama 1 gb yer kapladı..

Birce Icould hesabıma rehberimdekileri kişileri nasıl aktarabilirim bayağı uğraştım ama aktaramadım :/

Son bir sorum; mesajlar kısmında kendi gülücükleri yok emoji gülücükleri var onları kullanınca karşıya kare kare şeklinde gidiyor.. Kendi gülücüklerini varsa nasıl ayarlayabilirim ?

0MG90

0MG90

Üye
Sizin kullandığınız ve arkadaşınızın kullandığı sürüm aynı mı?
İki tarafta da emoji yüklü olması lazım.

thelord03

Üye
    Konu Sahibi
ikisinde de 7.0.4 sürümü yüklü ve ikisinde de emoji açık.. Klavye özelliklerinden açtık ikisinide..

0MG90

0MG90

Üye
:hmmm bilemedim şimdi garip bi durum :D

thelord03

Üye
    Konu Sahibi
Facebook uygulamasını silip yükleyince baloncuk düzeldi fakat diğer durumlar devam ediyor :(

0MG90

0MG90

Üye
Rehber yedekleme için Ayarlar > iCloud a girin ve Kişiler i seçin sonra yedeklemeyi baslatin yedekleyecektir

Uygulamaların fazla yer kaplamasinda verilerde söz konusu silip yükleyerek düzeltebilirsiniz

thelord03

Üye
    Konu Sahibi
uygulamayı yeni yükledim daha hesap girişi bile yapmadan bu boyutlar

MrGalaxy

Üye
Ayni sorun bende de var maalesef keske yapabilsek. Androidde sakir sakir calisiyor

santimental

Üye
kardeşim o gitti artık, 5s kullanıyorum, messenger yeni sürümde baloncuk yok

Üst Alt