İPhone 5S Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
bnce en iyi tasarim 5s

• Beğen
Tepkiler: furkankaya559758

Anil-D

Anil-D

Üye
5salicam bben 6 hem pahali hemde yamuluyomus

rodinatr

rodinatr

Üye
Surekli sarja takarim diyorsan al tabiAranızda 5s i jailbreakli olan varmi ?

blackeye0606

blackeye0606

Üye
Selam arkadaşlar bende 5 s ile yeni katıldım ıphone ailesine note 3'ten sonra çok ufak geldi bana alışırım inşallah ıphone'dan Anlamadığım için soruyorum ince starları felan varmı hangi programlar Olmalı

rodinatr

rodinatr

Üye
Benimki Jailbreak'li
Jailbreak in sarja katkisi varmidir ?
Selam arkadaşlar bende 5 s ile yeni katıldım ıphone ailesine note 3'ten sonra çok ufak geldi bana alışırım inşallah ıphone'dan Anlamadığım için soruyorum ince starları felan varmı hangi programlar Olmalı
Şunu söyliyim note 3 ün şarjini arayacaksin. Ayrica androidde kullandigin peogramlari yukle ozellikle yukle diyebilecegim bi uygulama yok

furkankaya559758

Üye
Jailbreak in sarja katkisi varmidir ?
Şunu söyliyim note 3 ün şarjini arayacaksin. Ayrica androidde kullandigin peogramlari yukle ozellikle yukle diyebilecegim bi uygulama yok
Ben şarja etkisini görmedim.

rodinatr

rodinatr

Üye
telefon servisten bi gelsinde satmayı düşünüyorum sıfır telefon elimden çıkarmam kolay olur. LG G2 almayı düşünüyorum ist bilişimde 32 gb 1.219 tl.. 5s i 1.500 e raad satarım 300 tl kar :)

silivriserdar

silivriserdar

Üye
İlk önce hayırlı olsun eğer sürümün 7.1.2 ise jeal break yap ve iOS 8 sürümüne geçme şimdilik. iPhone kullanıyorsan jeal break yapmalısın işte o zaman zevk almaya başlarsın.

rodinatr

rodinatr

Üye
Birde şarjı durduk yere gitmese

silivriserdar

silivriserdar

Üye
rodinatr

rodinatr

Üye
yav abi sabah 6 da %100 de çıkardım herşey kapalı wifi mifi 3g arka planda uygulama falan yok parlaklık en kısıkta geri yattım 9:30 da kalktım bi bakarsın %85 şarjı kalmış kafayı yedim saçlarım döküldü psikolojim bozuldu :/

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Cydia'da var tel jeal break'li olması gerek.

rodinatr

rodinatr

Üye
gelsin zaten direkt jailbreak yapıcam.. Geri alabiliyormuyuz jailbreakı ?

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Arkadaşlar tecrübelerinizi yazarak renk tavsiyesi yapabilir misiniz? 5s için

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Siyah en güzeli hocam bence ama ben gold kullanıyorum :D
Yok siyah ta ekran rengarenk telefom siyah oluyo sevmiyorum galiba gümüş alicam :D
Telefondaki tecrubelerinizi özellikle sarj kullanimini ozelden yazabilir misin?

Takipçi Satın Al

Üst Alt