İPhone 5S Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

rodinatr

rodinatr

Üye
Arkadaşlar öncelikle s.a. Önceden note 3 kullanıyordum ip5s in Şekline hasta Olduğum için 5s aldım. Ancak büyük bir sorunu var. Akşamdan telefonun şarjını sıfırlayıp şarja taktım. Sabah 6 da %100 ken çıkardım. Parlaklık en düşükte arka planda çakışan uygulama yok Wi-Fi veya 3G kapalı hatta hiç telefonu eklemedim bile. Saat 9:30 da ekranı açtığımda şarj %85 olmuş. Bu olay benim canımı çok sıkıyor. Bişey yapmadan şarjın gitmesi kadar Saçma bişey yok

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Arkadaşlar öncelikle s.a. Önceden note 3 kullanıyordum ip5s in Şekline hasta Olduğum için 5s aldım. Ancak büyük bir sorunu var. Akşamdan telefonun şarjını sıfırlayıp şarja taktım. Sabah 6 da %100 ken çıkardım. Parlaklık en düşükte arka planda çakışan uygulama yok Wi-Fi veya 3G kapalı hatta hiç telefonu eklemedim bile. Saat 9:30 da ekranı açtığımda şarj %85 olmuş. Bu olay benim canımı çok sıkıyor. Bişey yapmadan şarjın gitmesi kadar Saçma bişey yok
Kardeşim arka planda çalışan birşeyler olabilir. Bende iPhone 5s var dün gece yüzde 4 te bıraktım şarjı sabah yüzde 1 di ve hala açıktı sonra şarja taktım. Çok sıkıntı olursa gönder servise

rodinatr

rodinatr

Üye
Yazdıklarımın Arasında arka planda hiçbişey çalışmıyor diye bekirttim. Öyle bir testte ben yapmıştım %27 de yattım sabaha telefon mortingen

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Yazdıklarımın Arasında arka planda hiçbişey çalışmıyor diye bekirttim. Öyle bir testte ben yapmıştım %27 de yattım sabaha telefon mortingen
Yapacak birşey yok o zaman seçenekler belli.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bence servise ver ben alalın1 hafta oldu nazar değmesin şarjı çok iyi gidiyo gece %100 de bırakıyorum sabah en 99 ya da 100 de duruyo bende sürekli Wi-Fi açık 36 saat bekleme 7 saat Kullanım aldım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bence servise ver ben alalın1 hafta oldu nazar değmesin şarjı çok iyi gidiyo gece %100 de bırakıyorum sabah en 99 ya da 100 de duruyo bende sürekli Wi-Fi açık 36 saat bekleme 7 saat Kullanım aldım
:D :D o değerlere fazla güvenmemek lazım iPad de 16 gün kullanım yazıyordu. :)

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Çare var şarjlı kılıf [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
rodinatr

rodinatr

Üye
Telefonu sıfırlasam bi yararı olur mu peki ?

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Arkaplanda uygulama yenileme açık mı ?

rodinatr

rodinatr

Üye
Hayir kapali netten arastirma sonucu kapatmistim bugun etilerdeki servise verdim sonuclari yazarim

foreverthe

foreverthe

Üye
Bende görmemişim konuyu 1 ay oldu telefonu alalı :ehe

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
ya ios8i güncelledim sıkıntı yoktu sonra Nextman sorun olmasın diye yedekleyip itunes ile yazılımı geri yükle yapın dedi onu yaptım telefon evdeki wifi ile internete bağlanmıyo :hmmm

foreverthe

foreverthe

Üye
Benim internette berbat ötesi ya [emoji23] whatsappta mesajlar gec gidiyor ya sorun var

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Benim internette berbat ötesi ya [emoji23] whatsappta mesajlar gec gidiyor ya sorun var
benim whatsapada geç bağlanıyo zaten whatsapın en kısa sürede ios8 için güncellenmesi lazım mesaj yedeklemeye girince özellik desteklenmiyo diyo

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
foreverthe

foreverthe

Üye
benim whatsapada geç bağlanıyo zaten whatsapın en kısa sürede ios8 için güncellenmesi lazım mesaj yedeklemeye girince özellik desteklenmiyo diyo
Tapatalk'ta da ara sira donma oluyor

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt