Benimki Jailbreak'liSurekli sarja takarim diyorsan al tabiAranızda 5s i jailbreakli olan varmi ?
Jailbreak in sarja katkisi varmidir ?Benimki Jailbreak'li
Şunu söyliyim note 3 ün şarjini arayacaksin. Ayrica androidde kullandigin peogramlari yukle ozellikle yukle diyebilecegim bi uygulama yokSelam arkadaşlar bende 5 s ile yeni katıldım ıphone ailesine note 3'ten sonra çok ufak geldi bana alışırım inşallah ıphone'dan Anlamadığım için soruyorum ince starları felan varmı hangi programlar Olmalı
Ben şarja etkisini görmedim.Jailbreak in sarja katkisi varmidir ?
Şunu söyliyim note 3 ün şarjini arayacaksin. Ayrica androidde kullandigin peogramlari yukle ozellikle yukle diyebilecegim bi uygulama yok
Ben varımSurekli sarja takarim diyorsan al tabiAranızda 5s i jailbreakli olan varmi ?
İlk önce hayırlı olsun eğer sürümün 7.1.2 ise jeal break yap ve iOS 8 sürümüne geçme şimdilik. iPhone kullanıyorsan jeal break yapmalısın işte o zaman zevk almaya başlarsın.Selam arkadaşlar bende 5 s ile yeni katıldım ıphone ailesine note 3'ten sonra çok ufak geldi bana alışırım inşallah ıphone'dan Anlamadığım için soruyorum ince starları felan varmı hangi programlar Olmalı
Bende öyle bir sorun yok. 360 battery tweak var bende onunla ram temizleme yapıp o şekilde bıraktığım zaman şarj beklemede Bitmiyor.Birde şarjı durduk yere gitmese
AppStore da 360 battery tweak diye program yok :/Bende öyle bir sorun yok. 360 battery tweak var bende onunla ram temizleme yapıp o şekilde bıraktığım zaman şarj beklemede Bitmiyor.
Nerden buldun abi bu programiBende öyle bir sorun yok. 360 battery tweak var bende onunla ram temizleme yapıp o şekilde bıraktığım zaman şarj beklemede Bitmiyor.
Siyah en güzeli hocam bence ama ben gold kullanıyorumArkadaşlar tecrübelerinizi yazarak renk tavsiyesi yapabilir misiniz? 5s için

Yok siyah ta ekran rengarenk telefom siyah oluyo sevmiyorum galiba gümüş alicamSiyah en güzeli hocam bence ama ben gold kullanıyorum![]()