sLeepLe
Üye
tapatalk kullanmadığım için bilmiyorum onuTapatalk'ta da ara sira donma oluyor

tapatalk kullanmadığım için bilmiyorum onuTapatalk'ta da ara sira donma oluyor

Iyi hocam hayirli olsun [emoji4]Genpa sitesinden servis durumunu sorguladim. Cihaz degisimi yapilacak yaziyor
T tesekkurler hocam bu cok iyi oldu benim icin. 2 el almistim soyulmalar vardi simdi gicir gicir gelicekIyi hocam hayirli olsun [emoji4]

Şekline hasta olup almistim zaten hayalimdeki tek telefondu diyebilirim ah bide sarji iyi gitse varsa dadından yinmezApple ın bundan sonra tartışmasız en iyi telefonu hem tasarım ve hem görünüm vb. olarak 5S olacaktır , kalacaktır..
Hocam vallaha benim iyi gidiyor sizde sorun oldugu icin oyledirŞekline hasta olup almistim zaten hayalimdeki tek telefondu diyebilirim ah bide sarji iyi gitse varsa dadından yinmez

Hani bu seferde memnun kalmazsam lg g2 alirimHocam vallaha benim iyi gidiyor sizde sorun oldugu icin oyledir![]()
Bende donma yok.Tapatalk'ta da ara sira donma oluyor
Çok büyük şans olmuş ya telefon Değişimi Aklımda bulunsun 2.el alırsam servise vereyim Sıfır gönderirler belkiT tesekkurler hocam bu cok iyi oldu benim icin. 2 el almistim soyulmalar vardi simdi gicir gicir gelicek![]()

Şimdiden hayırlı olsun.2.el 5s aliyorum bu iyimis
Aynen hocam hayırlı olsun2.el 5s aliyorum bu iyimis

Hayirli olur insaAllah sarj problemi benim canimi cik sıkıyorAynen hocam hayırlı olsun![]()
Satıcam ya hicte satasim yok ama surekli yanimda power bank tasimak istemiyorumÇok büyük şans olmuş ya telefon Değişimi Aklımda bulunsun 2.el alırsam servise vereyim Sıfır gönderirler belki![]()
Kurulur büyük ihtimal hocamKolay gelsin, yeni konu açmayımda buradan sorayım. iPhone 6 serisi için yardımlaşma bilgi alışverişi için bir kulüp kurulacakmı.![]()
Yaygınlaşsın biraz cihaz