Pikkaccu
Üye
5S candır6 nın şeklini beğenmedim ben5s daha güzel ve beklemek istemedim
![]()
Hayırlı olsun 
5S candır6 nın şeklini beğenmedim ben5s daha güzel ve beklemek istemedim
![]()
Hayırlı olsun 
Teşekkürler valla murat 131den inip bmw 320e binmiş gibi oldum5S candırHayırlı olsun
![]()

Ne vardı öncedenTeşekkürler valla murat 131den inip bmw 320e binmiş gibi oldum![]()
Nokia e6Ne vardı önceden

Kardeşim arka planda çalışan birşeyler olabilir. Bende iPhone 5s var dün gece yüzde 4 te bıraktım şarjı sabah yüzde 1 di ve hala açıktı sonra şarja taktım. Çok sıkıntı olursa gönder serviseArkadaşlar öncelikle s.a. Önceden note 3 kullanıyordum ip5s in Şekline hasta Olduğum için 5s aldım. Ancak büyük bir sorunu var. Akşamdan telefonun şarjını sıfırlayıp şarja taktım. Sabah 6 da %100 ken çıkardım. Parlaklık en düşükte arka planda çakışan uygulama yok Wi-Fi veya 3G kapalı hatta hiç telefonu eklemedim bile. Saat 9:30 da ekranı açtığımda şarj %85 olmuş. Bu olay benim canımı çok sıkıyor. Bişey yapmadan şarjın gitmesi kadar Saçma bişey yok
Yapacak birşey yok o zaman seçenekler belli.Yazdıklarımın Arasında arka planda hiçbişey çalışmıyor diye bekirttim. Öyle bir testte ben yapmıştım %27 de yattım sabaha telefon mortingen
Bence servise ver ben alalın1 hafta oldu nazar değmesin şarjı çok iyi gidiyo gece %100 de bırakıyorum sabah en 99 ya da 100 de duruyo bende sürekli Wi-Fi açık 36 saat bekleme 7 saat Kullanım aldım
o değerlere fazla güvenmemek lazım iPad de 16 gün kullanım yazıyordu. 
bende doğru gösteriyo kendim şarjdan çıkarıp tekrar taktığım saatlere bakıyorum![]()
o değerlere fazla güvenmemek lazım iPad de 16 gün kullanım yazıyordu.
![]()

benim whatsapada geç bağlanıyo zaten whatsapın en kısa sürede ios8 için güncellenmesi lazım mesaj yedeklemeye girince özellik desteklenmiyo diyoBenim internette berbat ötesi ya [emoji23] whatsappta mesajlar gec gidiyor ya sorun var
Tapatalk'ta da ara sira donma oluyorbenim whatsapada geç bağlanıyo zaten whatsapın en kısa sürede ios8 için güncellenmesi lazım mesaj yedeklemeye girince özellik desteklenmiyo diyo