partyhard
Üye
nexusda ne gelirse bütün özellikleriyle birlikte gelir yok siri şu cihaza verilmez yok airdrop şuna verilmez gibi bir sorun olmaziPhone 5 derim ben nexusun ekranı çok berbat aşırı sarımsı yada bana öyle geldi bilmiyorum. Güncelleme desteği demişsiniz de karşısındaki telefonda Apple'ın şu anki son modeli lütfen yani..
nexusda ne gelirse bütün özellikleriyle birlikte gelir yok siri şu cihaza verilmez yok airdrop şuna verilmez gibi bir sorun olmaz
İki telefon arasında kaldıysanız almanız gereken cihaz kesinlikle Nexus 4 tür. Ama derseniz ki ben iphone istiyorum O zaman siz iphone 4S alın derim.
iPhone 5 derim ben nexusun ekranı çok berbat aşırı sarımsı yada bana öyle geldi bilmiyorum. Güncelleme desteği demişsiniz de karşısındaki telefonda Apple'ın şu anki son modeli lütfen yani..
Apple guncelleme yapiyor ama neredeyse bir sey degismiyor.ios 1 ile 7 arasindaki farka bir de android 1.1 ile 4.2.2 arasindaki farka bak.Android cok hizli gelisiyor bunu kimse yalanlayamaz.
Ayrica bu karsilastirma biraz garip iki cihaz arasinda 600 tl fark var.iphone 5 alabiliyorsan ayni fiyata htc one var tavsiye ederim.İki cihaz arasindan ise nexus 4.
Apple guncelleme yapiyor ama neredeyse bir sey degismiyor.ios 1 ile 7 arasindaki farka bir de android 1.1 ile 4.2.2 arasindaki farka bak.Android cok hizli gelisiyor bunu kimse yalanlayamaz.
Hicbir yenilik yok öyle mi ? Tamam haklisin
Yenilik yok yazmadim fazla fark yok yazdim.İosun ilk surumu de stabildi ekran boyutu simgeler kullanis tarzi hep ayni.İos 7de de androiddeki hizli ayarlari alttan cikarip kopyalamis ve menu simgeleri arayuz degismis.Androiddeki degisimle karsilastirsana?Kusura bakma ama iphone 4un ilk ve son hali arasinda ne kadar fark var?
Acik sistemle kapali sistemi karsilastirmaya kalkiyorsun.
Acik sistemle kapali sistemi karsilastirmaya kalkiyorsun.
ıkısı de birbirine rakıpler karşılastırma tabiki yapılacak
Yapabilecekleri karsilastirilamaz.
iosun eksikligi tabiki karsilastirilabilir.Acik sistem kullanmak onun tercihi.Kapali sistemin sinirladiklarini eksiklik olarak kabul edebiliriz.Sonucta rakip sistemler
Boşuna Paraya gerek yokeğer iphone 5 almaya parası yetiyorsa nexus 4 bırakıp başka telrfonlara bakabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?