İphone 5-New almayı düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Yalnız bir hatanı düzelteyim PC'deki her şey olmayacak.Gidipte ne bileyim Crysis3 beklemek biraz gereksiz olur.W8 ile aynı dilden yazıldıkları için daha kolay oyun-uygulamalar portlanacak ama tabi bununda bir sınırı var.Mesela web tarayıcılarını, bir çok uygulamayı ve eski oyunlar beklemek mantıklı iken yeni nesil çoğu bilgisayarın açamadığı oyunları ve uygulamaları beklemeyelim.Tabi gelebileceklerde gelmeyebilir bu üreticinin isteğine bağlı.
Sadece uzantılar mı aynı olacak :hmmm Ya da farklı mı :hmmm

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Sadece uzantılar mı aynı olacak :hmmm Ya da farklı mı :hmmm

Uzantılar farklı olabilir orasını bilmiyorum aynı dilden yazılsalarda uygulamalar aynı olmayacak ama bunu biliyorum.Mesela gidipte Mozilla Wp8'e uyarlamadıkça Windows8'deki Mozilla Firefox'un exe'sini telefona kuramayacağız.He mozilla neredeyse hiç uğraşmadan uyarlayabilir ama yapıp yapmamak onun ellerinde.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Uzantılar farklı olabilir orasını bilmiyorum aynı dilden yazılsalarda uygulamalar aynı olmayacak ama bunu biliyorum.Mesela gidipte Mozilla Wp8'e uyarlamadıkça Windows8'deki Mozilla Firefox'un exe'sini telefona kuramayacağız.He mozilla neredeyse hiç uğraşmadan uyarlayabilir ama yapıp yapmamak onun ellerinde.
Ben de böyle düşünüyorum :hmmm Bilgilerin için çok teşekkürler :)

bountykiller

bountykiller

Üye
ortada fol yok yumurta yok insanları mesaj yazmakla uğraştırıyorsun.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
öğretmenlerin peşinde dolasirsin hocam telefon alicam notumu yukseltin diye:ehe baban da az değilmiş ama 95 ne ilk okulda olsam bile ugrasmam o kadar 70 80 neyine yetmiyo yazılı notları hersey demek değil. karnesi benden iyi olup da sınavda cortlayan çok gördüm. neyse şimdiden hayırlı olsun.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
öğretmenlerin peşinde dolasirsin hocam telefon alicam notumu yukseltin diye:ehe baban da az değilmiş ama 95 ne ilk okulda olsam bile ugrasmam o kadar 70 80 neyine yetmiyo yazılı notları hersey demek değil. karnesi benden iyi olup da sınavda cortlayan çok gördüm. neyse şimdiden hayırlı olsun.

Torpiller ile karneleri benden iyi olup sınavda cortlayan ama bol notlar sayesinde beni geçenleri çok gördüm -.-

hackedbygobel

Üye
pişman olmamak için en mantıklısı wp8 i bekle. Babana da fazla yüklenme. :D 4s çok yeterli bi telefon zaten. 5 çıkınca 4s aldır.

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
iPhone seni yarıyolda bırakmaz, 3s kullananlar halen devam ediyor 1-2sene daha rahat destek görür 3s (oyun vb. bakımından) 5 seni 5-6yıl çok rahat götürür

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Sitede ne çok liseli varmış :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
iPhone seni yarıyolda bırakmaz, 3s kullananlar halen devam ediyor 1-2sene daha rahat destek görür 3s (oyun vb. bakımından) 5 seni 5-6yıl çok rahat götürür
Adı var diye destek veriyor iOS 6 yı kısıtlamalı alıyor zaten 1-2 sene destekten kastını anlamadım :hmmm

rq7atakan

Üye
ulan babama 5 cıkınca 4s aldırcaktım wp8 yazmıssınız aklım karıstı ya .s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt