İphone 5-New almayı düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5-New almayı düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar. Bu sabah babamla teknolojiden konuşurken bana şöyle birşey söyledi: Derslerin ilk dönem 95 üzeri olursa sana aypon 5 bile alırım dedi :) yani bu kış garanti telefon değişeceğim :D Sizce ayfon 5 alınmaya değermi olur(4 inç ekran,4 çekirdek vs. geliştirilmiş olursa) yoksa wp8 beklemelimiyim? Ya da sizin düşünceleriniz nelerdir? Fiyat sınırım olmayacak ve başka bişey önerebilirmisiniz. Ya da ayfonun şu eksisi falan diyebileceğiniz birşeyler varmı? Şimdiden sağolun

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
imkân olup ta almazsan o notlara inanmam ben

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Öncelik i5 bir çıksın ve sende o puanları tuttur ondan sonra burada tartışalım bence

Symbianize

Symbianize

Üye
95 ? YapAbilecekmisin

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
o puanlar normal şeyler :) ben sizin de bu konudaki düşüncelerinizi merak ettim.

serinaga

serinaga

Üye
WP8'i beklemelisin ...

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Bence İphone 5'in çıkmasını bekle. Daha özellikleri felan tam belli değil ;) Çıktıktan sonra daha ayrıntılı bilgi verebiliriz ... :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
İlk önce çıksın da,ondan sonra düşünme aşamasına geçin.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Zaten dönem sonunu bekleyeceksin o zamana Wp8'de gelecek Iphone 5'te.Notların kesinleşince ve haliyle her iki sistemdeki telefonlarıda görünce konuşmak çok daha mantıklı olacaktır.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Zaten dönem sonunu bekleyeceksin o zamana Wp8'de gelecek Iphone 5'te.Notların kesinleşince ve haliyle her iki sistemdeki telefonlarıda görünce konuşmak çok daha mantıklı olacaktır.

haklısın :oke: sanırım herkez bunu söyleyecek :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Wp8 zaten çıkar dönem sonuna merak etme.Telefon önermeden önce nasıl ders çalışacaksın onu konuşalım :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bu arada 95 ortalama ne ya kaça gidiyordun sen :ehe Ben 8. sınıfa kadar 90-95 ortalama ile gitmiştim lisede özellikle bizim okul çok sıkıyordu o yüzden notlar düşmüştü.Eğer liseye gidiyorsan 95 ortalama çok çok iyi :hmmm

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
ders çalışmak sorun değil mastelaa allaha çok şükür derslerimi ihmal etmem. Bu arada lise 2 ye geçtim. İlk yıl benim derslerim 40ı bile gördü :( ama bu sefer laptop ta bozuk telde işe yaramıyo :)

Kerim.

Kerim.

Üye
İphone çok güzel olacak:eller:.i5 al derim:oke:

WebStyle

WebStyle

Üye
Çıksın bakalım bi cihaz da ondan sonra karar vermek daha mantıklı olur diye düşünüyorum..

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
QUOTE=kerim336;5074518]İphone çok güzel olacak:eller:.i5 al derim:oke:[/QUOTE]

inşallah öyle olur :)
Çıksın bakalım bi cihaz da ondan sonra karar vermek daha mantıklı olur diye düşünüyorum..

BEN de öyle düşünüyorum ama şimdiden düşüncelerinizi almak için konu açtım.

abandonware

abandonware

Üye
eğer şimdi bir teflon alacaksan one x derim fakt ne bilim iphone a ısınamıyorum ben.

larten123

larten123

Üye
Dereyi görmeden paçayı sıvama dedikleri bu olsa gerek:zong:

MrExpert

MrExpert

Üye
Senin yaptığın dereyi görmeden paçaları sıyırmayı geçmiş sen direk pantolonu çıkarmıssın bu ne acele Önce notlarını bi 95 yap....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt