Bizim fen lisesinde bile 95 yapan yok biraz zor değil mi![]()
Fen lisesi olduğu için olmaması normal.Anadolu, fen, sosyal bilimler liselerinde öğrenciler çok çalışır ama öğretmenlerde çok zorlarlar.Liseye giderken keşke düz lisede okusaydım dediğim çok olmuştu.
Ben anadolu lisesindeyim hala çok çalışmama rağmen 87 yapabildim(okul 5. siyim). okul 1. sinin 91 fen lisesindeki 1. nin 93
Dediğim gibi okuldan kaynaklı.Bizim okulda öğretmenin konuyu pekiştirmek için çözdüğü örnekleri bir arkadaşımın okulunda çok zor diye çözmüyorlardı bile.Şimdi onun 95'i ile seninki bir mi ?
Ama adam 40'ı gördüm diyor o seviyeden 95 ' ler biraz zor değil mi ?
Gerçi bende 54 görmüştüm
son yazılılara çalıştım herkez hayret etti
dediğim gibi ben istediğim zaman bişeyi yaparım. Üstelik bu notu almak şu sebepten çok kolay olacak o da ben önümüzdeki yıl çıkacak piakopat telefonlara belki bakarım c7 ile idare ederim derken babam bana bunu dedi. Üstelik çıktığında 2500 üzeri bile olabilecek bir telefon bu. Ayriyetten ben akıllı telefon piyasasında oldukça ilgiliyim ve bilgiliyim. Sonuçta koskoca yıl maxicepteydim.dereyi görmeden paçayı sıvamak diyen arkadaşlar şunu tekrar belirtiyorum ki sizin bununla ilgili düşüncelerinizi merak ettim. Yani kesin bişey yok ama ne düşünüyorsunuz? 95e çok taktıysanız 3yıl sbs yede çalışmadım ve 445 480 463 aldım. Üstelik ortaokula kadar okulun birincisiydim. Yani oldukça başarılı olabilirim isteyince. Bende okul birincisiydim ortaokulda diolomam 98di ama lise başka yani neyse bence wp8 çıkınca konu aç çünkü wp8 bambaşka olcak![]()
neyse iyi akşamlar kafam karıştı yine wp gibi çok arzuladığım bir sistem mi yoksa her işimi görecek olan iphone arasında seçim yapmalıyım 
95 almak çalıştıktan sonra pek zor değil elbet yaparsın ama bu kıyaslama için çok erken.Bırak kendilerini daha özellikleri bile çıkmamış telefonları karşılaştırıyoruz birde bunlardan birinin işletim sistemi hala muamma olmasına rağmen.En iyisi bu konuyu her iki telefonda çıkınca konuşmak.Nokia'nın tepe modeli Ocak gibi çıkacak diye düşünüyorum Iphone'da zaten son çeyrekte.
95 almak çalıştıktan sonra pek zor değil elbet yaparsın ama bu kıyaslama için çok erken.Bırak kendilerini daha özellikleri bile çıkmamış telefonları karşılaştırıyoruz birde bunlardan birinin işletim sistemi hala muamma olmasına rağmen.En iyisi bu konuyu her iki telefonda çıkınca konuşmak.Nokia'nın tepe modeli Ocak gibi çıkacak diye düşünüyorum Iphone'da zaten son çeyrekte.

Ayni benim durum son 3 hafta kaldi 1 sinav kalmisti her sinavdan babamla umreye gitmistik 15 tatilde iphone almisti 4s satmak icin aldi sonra uhrasmadi satmakla kutuda kaldi telefon oyle sonra bana dedi zayifsiz gec sana vercem dedi bende gaza geldim tabi ki 2 tane zayifim ve dolusuylada 2im vardi sirf o lafi duydum o butun sinavlardan 60 70 80 90 cektim ve sinifi 1 tane 2 ile gectim yani kirik falan yok 1 tanede 2 var gerisi 3 4 5 ortalama 50 den 68 e yukseldi yani isteyince gercekten oluyo
ben 1lerimi 3 yaptım hep arka korkusuyla 
iphone 5 i bekle, zaten çıktıtktan sonra fiyat 2000tl den aşağı olmaz,baban o fiyatı duyarsada büyük ihtimallede almaz![]()
Bütçe sınırı yok alacağım demiş.Zaten çoluk çocuk bile ne kadardan satışa çıkacağını biliyordur.
wp8 pc tabanli olacak. bilgisayar oyun ve uygulamalari hepsi telde de olucak yani.