dedereis123
Üye
İphone 5 , Lumia 920 kamera ?
Arkadaşlar lumia 920 gece performansı cidden çok ancak gunduzleride bir o kadar kötü tabi detaylı bilmiyorum çoğu video ve fotoda iphone 5 gündüzde ezmiş , l920 sarımsı bir renk verirken i5 tamamen aynı doğallıyor koruyor gibime geldi , gece olarak i5 bazı yerlerde daha önde kalmış çunku ışığı bazen çok alıyor olay karışıyor şimdi kafam karıştı ve şuan vatanda
kafa mı çeliyor , nokianın haritası + , i5 uygulaması + ancak i5 tip olarak hoş değiş gibime geldi umarım bugun incelicem . Ama hala kafam karışmaya devam ediyor bir yardım edin , i5 parasını haketmiyoru geçelim ilk olarak , 16 gb i5 2016 tl ve 4s zaten 1800tl o o kadar hakediyorsa buda bu kadar hakeder zamanında 4s beyaza 2200 veren çok oldu, lütfen bunlar dışında özellikleriyle önerirseniz sevinirim
- - - Eklendi - - -
Moderatörlere sonsuz teşekkürler yardımınız için...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
32gb 2300tl i5 kafa mı çeliyor , nokianın haritası + , i5 uygulaması + ancak i5 tip olarak hoş değiş gibime geldi umarım bugun incelicem . Ama hala kafam karışmaya devam ediyor bir yardım edin , i5 parasını haketmiyoru geçelim ilk olarak , 16 gb i5 2016 tl ve 4s zaten 1800tl o o kadar hakediyorsa buda bu kadar hakeder zamanında 4s beyaza 2200 veren çok oldu, lütfen bunlar dışında özellikleriyle önerirseniz sevinirim

- - - Eklendi - - -
Moderatörlere sonsuz teşekkürler yardımınız için...